04. april 2022

Flere digitale talenter og fordoblet kontorplads

Vækstrejsen fortsætter med 10 stærke profiler! Denne gang har vi fornøjelsen af at udvide holdet med syv udviklere, en Solution Architect, en DPO & Legal Assistant og en Head of Development Team. Men rejsen stopper ikke her, og vi fordobler derfor vores kontor på Sverigesgade 6 i Odense, hvor vi indtager endnu en etage. Vil du også med på holdet? Tjek vores mange spændende stillinger ud under menupunktet ’Karriere’.

Anders Biller Due, Developer, Hesehus

Anders Biller Due

Den 1. marts havde vi fornøjelsen af at hilse på Anders for første gang, da han startede som Developer. Anders er 22 år og nyuddannet datamatiker fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Hos Hesehus er Anders blevet en del af det kundeteam, der udvikler løsninger til kunder som ICM, Kansas og Damixa.

Benjamin Brobæk Lindgaard

Den 1. februar bød vi Benjamin velkommen på holdet, da han havde sin første dag som Developer. Benjamin er 26 år og uddannet datamatiker fra Zealand - Sjællands Erhvervsakademi i 2019. Senest kommer Benjamin fra en stilling som Software Developer hos BA technologies. Hos os er Benjamin blevet en del af det udviklerteam, der arbejder med løsninger til kunder som Harald Nyborg, dinApoteker.dk og Micro Matic.

Benjamin Brobæk Lindgaard, Developer, Hesehus
Betina Young Andersen, Customer Care Software Developer, Hesehus

Betina Young Andersen

Vi havde fornøjelsen af at hilse på Betina første gang den 1. marts, da hun startede som Customer Care Software Developer. Betina er 54 år, uddannet Datamatiker fra Esbjerg EDB Skole i 1997 og kommer senest fra en stilling som Senior Software Developer hos EG. Hos os er Betina blevet en del af vores Customer Care-team, hvor hun har ansvaret for at supportere vores kunder og sikre en god og stabil drift på deres unikke e-handelsløsninger.

Dennis Benneballe Arnold-Grade

Vi hilste på Dennis for første gang den 1. februar, da han havde sin første dag som DPO & Legal Assistant. Dennis er 33 år og uddannet cand.mag. i Tysk og Filosofi fra Syddansk Universitet i 2015. Ved siden af sit job hos Hesehus er Dennis desuden i gang med et deltidsstudie i jura på Syddansk Universitet. Tidligere har Dennis arbejdet som Compliance & Contract Management Specialist/DPO hos ONLINECITY.IO.

Dennis Benneballe Arnold-Grade, DPO & Legal Assistant, Hesehus
Esben Poulsen Graven, Solution Architect, Hesehus

Esben Poulsen Graven

Den 1. februar kunne vi også byde Esben velkommen på holdet som Solution Architect. Esben er 55 år, uddannet civilingeniør i Datateknik fra Aalborg Universitet i 1994 og har mere end 29 års erfaring som it-arkitekt. Senest kommer Esben fra en stilling som Solution Arkitekt hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Hos os er Esben blevet en del af det udviklerteam, der arbejder med udviklingen af e-handelsløsningen matas.dk for vores kunde Matas.

Oktay Ibis, Frontend Developer, Hesehus

Oktay Ibis

Den 1. marts kunne vi også byde Oktay velkommen på holdet som Frontend Developer. Oktay er 34 år, blev uddannet bachelor i Tourism Management fra Izzet Baysal University i 2010 og har siden taget en associate degree i Web Design & Development fra Anadolu University i 2020. Senest kommer Oktay fra en stilling som Frontend Developer hos Mobven Technology i Tyrkiet. Oktay er nu flyttet til Danmark med sin familie for at joine Hesehus. Her er han blevet en del af vores platformsteam Bizzkit og arbejder med frontend-udviklingen i Bizzkits produktsuite.

Sussi Gudmundsson

Sussi fik også en varm velkomst, da hun havde sin første dag som Head of Development Team den 1. marts. Sussi er 33 år, uddannet cand.it. i Webkommunikation fra Syddansk Universitet i 2017 og kommer senest fra en stilling som programleder hos Odense Universitetshospitals logistikafdeling. Hos os står Sussi i spidsen for det kundeteam, der udvikler onlineløsninger til kunder som BabySam, Dinex og Nissens, hvor hun spiller en central rolle i at hjælpe vores ambitiøse kunder med at drive og fremtidssikre deres onlineforretninger.

Sussi Gudmundsson, Head of Development Team, Hesehus

Vil du også med på vores ambitiøse vækstrejse?

Find dit drømmejob inden for bl.a. forretningsudvikling, UX Design eller softwareudvikling i både backend, frontend og cloud-regi under 'Ledige stillinger'.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Efter 10 års samarbejde og en skalerbar e-handelsløsning til internationalt salg som resultat, kan Hesehus og verdens største leverandør inden for salg af frimærker, Nordfrim, nu fejre 10-års jubilæum. Og det gode samarbejde fortsætter.
Vi kickstarter 2022 med stil og byder 10 passionerede hesehusianere velkommen. Med flere stærke profiler inden for både projektledelse, softwareudvikling og design fortsætter vi på bedste vis vækstrejsen og arbejdet for at hjælpe vores kunder og deres e-handelsambitioner til helt nye højder.
Ambitionsniveauet for og efterspørgslen på strategiske e-handelsløsninger vokser. Derfor fortsætter vi vækstrejsen og udvider igen holdet af kompetente hesehusianere. Denne gang byder vi intet mindre end 12 knivskarpe, digitale kandidater velkommen, der vil bidrage til det fortsatte arbejde for at hjælpe vores ambitiøse kunder med at indfri deres høje e-handelsambitioner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.