31. januar 2022

Hesehus udvider holdet med 10 stærke profiler

Vi kickstarter 2022 med stil og byder 10 passionerede hesehusianere velkommen. Med flere stærke profiler inden for både projektledelse, softwareudvikling og design fortsætter vi på bedste vis vækstrejsen og arbejdet for at hjælpe vores kunder og deres e-handelsambitioner til helt nye højder.

Kevin Mangkornkaew, Frontend Developer, Hesehus

Kevin Mangkornkaew

Vi havde også fornøjelsen af at byde Kevin velkommen på holdet den 3. januar, da han startede som Frontend Developer. Kevin er 25 år og har en professionsbachelor i Webudvikling fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole fra 2021. Senest kommer Kevin fra en stilling som frontend-udvikler hos Morningscore. Hos Hesehus er Kevin blevet en del af det kundeteam, der arbejder med udviklingen af e-handelsløsningen matas.dk for vores kunde Matas.

Marie Desmareth Palm

Vi kunne byde endnu en Marie velkommen på holdet den 3. januar, da hun startede som Project Manager. Marie er 32 år og kommer senest fra en stilling i Danske Bank, hvor hun arbejde som Agile Coach. Som Project Manager hos Hesehus får Marie en central rolle på det kundeteam, der udvikler løsninger til kunder som fx H.J. Hansen Vin, El-salg og bcm transtech.

Marie Desmareth Palm, Project Manager, Hesehus
Sabine Würtz Nielsen, Executive Assistant, Hesehus

Sabine Würtz Nielsen

Sabine fik også en varm velkomst den 3. januar, da hun havde sin første dag som Executive Assistant. Sabine er 27 år og færdiggør i foråret 2022 sin cand.merc i Forretnings- og markedsudvikling fra Syddansk Universitet. Ved siden af sit studie har Sabine tidligere arbejdet som studentermedhjælper i København Lufthavns Real Estate-afdeling og senest i DanPilots kommunikationsafdelingen. Som Executive Assistant hos os er Sabine blevet en del af vores Executive Management-team, hvor hun bl.a. varetager forskellige analyse- og rapporteringsopgaver for direktionen. 

Sidsel Dorph-Jensen

Den 3. januar kunne vi byde Sidsel velkommen på holdet som Digital Designer. Sidsel er 48 år, uddannet mediegrafiker fra Aarhus Tech i 2019 og har desuden en MA fra Royal College of Art. Sidsel kommer fra en stilling som UI/UX Designer & Product Manager hos Dynamicweb. Hos Hesehus er Sidsel blevet en del af vores platformsteam Bizzkit, hvor hun vil være med til at sætte retningen for designet og brugeroplevelsen i Bizzkits produktsuite.​​​​​​​

Sidsel Dorph-Jensen, Digital Designer, Hesehus
Steffen Damsø Herping-Hansen, Developer, Hesehus

Steffen Damsø Herping-Hansen

Den 3. januar havde vi også fornøjelsen af at få Steffen med på holdet, da han startede som Developer. Steffen er 27 og uddannet datamatiker fra Erhvervsakademi Dania i 2018. Som Developer hos os er Steffen blevet en del af det udviklerteam, der arbejder med løsninger til kunder som fx BabySam, DinApoteker og Computersalg.

Valeria Kouzmina, Project Manager, Hesehus

Valeria Kouzmina

Valeria fik også en varm velkomst den 3. januar, da hun havde sin første dag som Project Manager. Valeria er 28 år, har en cand.merc. i Brand Management & Marketing Communication fra Syddansk Universitet fra 2019 og kommer fra en stilling som Project Manager hos KMD. Som Project Manager hos os får Valeria en nøglerolle på det kundeteam, der udvikler onlineløsninger til vores kunder Matas.

Vil du også med på vores ambitiøse vækstrejse?

Find dit drømmejob inden for bl.a. forretningsudvikling eller softwareudvikling i både backend, frontend og cloud-regi under 'Ledige stillinger'.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Ambitionsniveauet for og efterspørgslen på strategiske e-handelsløsninger vokser. Derfor fortsætter vi vækstrejsen og udvider igen holdet af kompetente hesehusianere. Denne gang byder vi intet mindre end 12 knivskarpe, digitale kandidater velkommen, der vil bidrage til det fortsatte arbejde for at hjælpe vores ambitiøse kunder med at indfri deres høje e-handelsambitioner.
Hos Hesehus oplever vi fortsat en stigende efterspørgsel på ambitiøse e-commerceløsninger. Derfor udvider vi igen holdet og byder seks kompetente profiler velkommen. Målet om at opruste med 30 nye hesehusianere på tre måneder er med dette stærke hold nået. Nu hæver vi overliggeren og kickstarter efteråret med målsætningen om yderligere 45 frem til årsskiftet.
Vækstrejsen fortsætter! I august har vi på bedste vis rundet sommeren af ved at byde intet mindre end 14 nye, hesehusianere velkommen på holdet. Heriblandt en knivskarp Project Manager, tre talentfulde Developers og en erfaren Head of Commercial til vores platformsteam Bizzkit. Samtidig er Bizzkit flyttet ind i nye, større lokaler på Sverigesgade.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.