07. juli 2021

Vækstrejsen fortsætter: 11 nye ansigter og nyt kontor i Aarhus

Hos Hesehus kickstarter vi på bedste vis sommeren og byder 11 nye ansigter velkommen på holdet i Odense – heriblandt to erfarne profiler til vores UX Design-team og fem knivskarpe softwareudviklere. Next step på vækstrejsen bliver i Aarhus, hvor vi åbner kontor med et team i kontorfællesskabet The Startup Company og kan se frem til at byde endnu flere dedikerede softwareudviklere velkommen. 

Charlotte Arndt Munthe

På vores platformsteam Bizzkit bød vi den 14. juni Charlotte velkommen, da hun startede som Senior Project Manager & Team Lead. Charlotte er 43 år, uddannet cand. negot fra Syddansk Universitet i 2004 og allerede et kendt ansigt i Hesehus, da hun tidligere har været en del af holdet som projektkoordinator. Siden har Charlotte bl.a. arbejdet som Product Owner hos TV 2. Vi er glade for at kunne byde Charlotte velkommen tilbage i Hesehus, hvor hun i rollen som Senior Project Manager & Team Lead på Bizzkit-teamet vil stå i spidsen for nogle af de store projekter, vi har på roadmappet for Bizzkit-platformen, ligesom hun vil fungere som Team Lead for en del af teamet.

Charlotte Arndt Munthe, Senior Project Manager & Team Lead, Hesehus
Michell Cronberg, Technical Trainer, Hesehus

Michell Cronberg

Den 1. juli kunne vi byde Michell velkommen på havnen i Odense, da han startede som Technical Trainer. Michell er 54 år og har mere end 20 års erfaring som selvstændig IT-konsulent inden for professionel softwareudvikling og som instruktør på Teknologisk Institut med primært fokus på softwareudvikling. Som Technical Trainer hos Hesehus er Michell tilknyttet vores platformsteam Bizzkit, hvor han vil spille en central rolle i den tekniske uddannelse af Bizzkits internationale solution partnere.

Jose Joaquín Fernández

Den 1. juni havde vi fornøjelsen af at byde Jose velkommen på holdet, da han havde sin første dag som Senior Developer. Jose er 33 år og har mere end 10 års erfaring med softwareudvikling, webudvikling og e-commerce. Jose kommer fra León i Spanien, hvor han de sidste fire år har arbejdet hos Dayvo Sistemas, først som Full Stack Developer og senere som Software Architect & Team Lead. Jose er nu flyttet til Danmark, hvor han i rollen som Senior Software Developer på vores Bizzkit-teamet vil være med til at sikre retningen for softwareudviklingen i Bizzkit-platformens forskellige produkter og moduler.

Jose Joaquín Fernández, Senior Developer, Hesehus
Frederik Schultz Rosenberg, Student Developer, Hesehus

Frederik Schultz Rosenberg

1. juni var også dagen, hvor vi kunne byde Frederik velkommen på holdet som Student Developer. Frederik er 23 år og i gang med en kandidat i Software Engineering på Syddansk Universitet, som han færdiggør i 2022. Ved siden af sit studie driver Frederik en mindre software virksomhed, der udvikler små løsninger inden for den maritime branche. Som Student Developer hos Hesehus er Frederik blevet en del af vores platformsteam, hvor han i tæt samarbejde med resten af teamet vil arbejde med udviklingen af Bizzkit-platformens productsuite. 

Signe Cederkof Jessen

Vi havde også fornøjelsen af at byde Signe varmt velkommen, da hun startede som Project Manager den 1. juni. Signe er 35 år og har en kandidat i Strategic Marketing fra University of Hertfordshire i England fra 2011. Signe kommer senest fra en stilling som Associate Marketing Manager hos LEGO. Som Project Manager hos Hesehus får Signe en central rolle på det kundeteam, der udvikler løsninger til kunder som fx Davidsen, ICM og Micro Matic.

Anne Louise Nancke, Student SEO Copywriter hos Hesehus
Tommy Hovgaard Guldbjerg, Software Architect, Hesehus

Tommy Hovgaard Guldbjerg

Den 1. juni havde vi sidst, men ikke mindst, også fornøjelsen af at byde Tommy velkommen på holdet, da han startede som Software Architect i Hesehus. Tommy er 39 år og uddannet civilingeniør i Datalogi fra Syddansk Universitet i 2009. Senest kommer Tommy fra en stilling som Software Architect hos Interacoustics. Som Software Architect hos Hesehus er Tommy blevet en del af det udviklerteam, der arbejder med løsninger til kunder som fx GLS, Danoffice IT og Damixa.

Emil Nedergaard Jensen

Den 1. juli kunne vi byde Emil varmt velkommen, da han havde sin første dag som Developer på havnen i Odense. Emil er 26 år, uddannet civilingeniør i Software Engineering fra Syddansk Universitet i 2019 og kommer senest fra en stilling som System Developer hos Autorola. Som Developer hos Hesehus er Emil en del af det kundeteam, der udvikler løsninger til bl.a. H.J. Hansen Vin, bcm transtech og El-salg.​​​​​​​

Emil Nedergaard Jensen, Developer, Hesehus
Daniel Stuhr Petersen, Developer, Hesehus

Daniel Stuhr Petersen

Den 1. juli var også dagen, hvor Daniel havde sin første dag som Developer hos os. Daniel er 24 år og har netop færdiggjort en professionsbachelor i IT-sikkerhed fra Københavns Erhvervsakademi. Ved siden af sit studie har Daniel bl.a. arbejdet som studenterprogrammør hos AAB A/S. Som Developer hos Hesehus er Daniel blevet en del af det udviklerteam, der arbejder med løsninger til kunder som fx BabySam, dinApoteker.dk og Dinex.

Frederik Juul Tubæk

Sidst, men ikke mindst, kunne vi den 1. juli også byde Frederik velkommen på holdet som Developer. Frederik er 23 år og har en professionsbachelor i Software Development fra Erhvervsakademiet Sydvest fra 2021. I sin studietid har Frederik bl.a. arbejdet som Student Assistant hos Total Denmark. Som Developer hos Hesehus er Frederik blevet en del af det kundeteam, der udvikler løsninger til bl.a. H.J. Hansen Vin, Compass Group og El-salg.​​​​​​​

Frederik Juul Tubæk, Developer, Hesehus

Vil du også med på vores ambitiøse vækstrejse?

Find dit drømmejob inden for softwareudvikling, UX, salg eller forretningsudvikling her på sitet under 'Ledige stillinger'.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Holdet af hesehusianere har fået vokseværk, og vi har nu fornøjelsen af at præsentere syv nye, digitalt stærke profiler, der sammen med resten af holdet vil hjælpe vores kunder med at indfri deres e-handelsambitioner. Med den nye ambitiøse strategi, som vi sammen med vores nye ejere QNTM Group har lagt for både Hesehus og vores e-commerceplatform Bizzkit, kan vi i løbet de næste to måneder se frem til at byde yderligere 30 nye ansigter velkommen.
Efter 10 års tæt samarbejde og en ambitiøs e-commerceløsning, imponerende onlinevækst og seks e-handelspriser som resultat, kan Danmarks førende materialistkæde inden for skønhed og velvære, Matas, og Hesehus nu fejre 10-års jubilæum.
Hos Hesehus ser vi fortsat et stigende niveau i vores kunders e-handelsambitioner. Derfor udvider vi igen holdet af kompetente hesehusianere og byder hele otte passionerede profiler velkommen – heriblandt to nye i form af en strategisk stærk Head of Marketing og en erfaren Controller.