10. december 2020

bcm transtech og Hesehus i visionært onlinesamarbejde   

Næste bølge af B2B e-handel handler om store konfigurerbare industriløsninger, som hidtil er blevet solgt på traditionel vis. Vækstsuccessen bcm transtech og Hesehus viser vejen med det netop indgåede samarbejde.    

bcm transtech

bcm transtech er verdens førende leverandør af lager- og håndteringsløsninger til bølgepap- og kartonnageindustrien og har kunder i mere end 40 lande. Med den kommende agentportal BCMart kan konfigurering og salg af de ofte meget store og avancerede lagerløsninger ske i én proces.  

Onlineløsningen binder bcm transtechs CAD-system sammen med kunderne over hele verden: Når de nødvendige parametre er indtastet hos kunden, tegnes den samlede lagerløsning, og kunden kan se løsningen med det samme online i 3D.

bcm transtech har hovedkontor i Broby på Fyn og og er kendt som den innovative firstmover i branchen. Med onlineløsningen sætter den flerdobbelte gazellevinder igen dagsordenen globalt.

CEO hos Hesehus, Lars Hedal

"Det er en stor fornøjelse at kunne byde bcm transtech velkommen som ny kunde hos Hesehus. Vi har sat et ambitiøst hold og er allerede i fuld gang med  projektet. bcm transtech har sat barren højt for deres nye B2B-onlineløsning, og vi ser i den grad frem til at kunne bidrage med vores erfaringer fra lignende B2B-kunder som Dinex og Nissens, så vi sammen får skabt den helt rigtige løsning til gavn for bcm transtechs agenter og kunder over hele verden"


Har  I også brug for en fremtidssikret B2B-totalløsning? Så giver vi gerne en kop kaffe eller kommer forbi jer til en uforpligtende snak.

Kontakt Head of Business Development, Ditte Tvede Arentoft, på tlf.:

​​​​​​​20 47 24 44 eller skriv til: diar@hesehus.dk

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Danskerne satte igen i år nye rekorder for onlinesalget under Black Week og shoppede samlet set for mere end 3 mia. kr. Hos Hesehus’ kunder tikkede ordrerne ind, hvilket resulterede i en samlet omsætningsvækst på hele 70% for andet år i træk.
Hesehus og en af Danmarks førende leverandører af profil- og arbejdstøj, Orloff Firmatøj, kan efter 10 års samarbejde og en fleksibel B2B e-handelsløsning som resultat nu fejre 10-års jubilæum, og det gode samarbejde fortsætter.
I går aftes samlede Dansk Erhverv Digital Handel toppen af den danske e-commercebranche til uddelingen af årets e-handelspriser, og aftenens helt store vinder blev Matas, der ikke blot løb med prisen som ’Bedste omnichannel virksomhed’ men også vandt den prestigefyldte Guldpris. Hesehus vandt guld for ’Bedste e-handelscase’ for netop deres løsning til Matas.