Events

Mød os her

Hesehus er med til Syddansk Jobfair 2017

10. september 2017

Syddansk Jobfair 2017

Kom og hør om de spændende karrieremuligheder i Syddanmark, når Hesehus, LEGO, Danfoss og mange andre virksomheder fra området tager til Syddansk Jobfair i København. Ud over information om jobmuligheder, fritids- og boligtilbud får I mulighed for en gastronomisk oplevelse fra Kulinarisk Sydfyn.

Læs mere og tilmeld jer Syddansk Jobfair 2017

E-handelsseminar

5. september 2017

Er jeres webshop gearet til fremtidens e-handel?

Hvad kræver onlineforbrugerne anno 2017, og hvordan kommer I et skridt foran konkurrenterne på et marked, der aldrig sover. Det får I svaret på, når Hesehus i samarbejde med FDIH inviterer til seminar, hvor vi stiller skarpt på forbrugernes krav og de nyeste e-handelstrends. Seminaret giver jer også et unikt indblik i Dansk Supermarkeds nye satsning Wupti Marketplace, der danner det danske modsvar til den stigende e-handelstrussel fra udlandet.

Læs mere og tilmeld jer seminaret

Hesehus finder tech-talenter på Tinderbox 2017

23. juni 2017

Tinderbox jobevent

Kom til Tinderbox Festival og land drømmejobbet! Igen i år er Hesehus blandt de udvalgte virksomheder til Technology Denmarks eksklusive jobevent på Tinderbox fredag den 23. juni. Her mødes tech-talenter og førende IT-virksomheder til både god musik og jagten på karrieremæssigt match.

- Eventen er afholdt

Hesehus er med til SDUs kandidatdag

14. juni 2017

Virksomhedsmesse - SDU Kandidatdag

Mød Hesehus på virksomhedsmesse til SDU Kandidatdag, hvor vi står klar til at møde alle jer spændende nye profiler, der som dimittender er på vej ind på arbejdsmarkedet. Kom forbi vores stand og hør mere om, hvad vi er for et IT-hus, og hvad vi kan tilbyde som arbejdsplads. Vi glæder os til at møde jer.

- Eventen er afholdt

Hesehus til Global E-Commerce Summit 2017

12. juni 2017

Global E-commerce Summit

Traditionen tro er Hesehus med i Barcelona, når årets europæiske e-handelskonference Global E-commerce Summit skydes i gang den 12. juni. De tre konferencedage byder på spændende oplæg fra både internationale e-handelseksperter og analytikere, der vil give et godt indblik i, hvordan fremtidens e-handelsmarked ser ud, og hvordan vi bedst indfrier kundernes forventninger. Vi glæder os til nogle spændende dage fyldt med inspiration og den nyeste e-handelsviden.

- Eventen er afholdt

Hesehus til TEK Praktik- og Projektdag

31. maj 2017

Erfaring til Vækst

Er du iværksætter og står med en ung virksomhed i vækst med de udfordringer og muligheder, det bringer med sig? Så kom til ”Erfaring til Vækst”, hvor tre succesfulde virksomhedsejere deler ud af deres erfaringer og giver dig konkrete værktøjer til at udvikle din virksomhed. Hesehus er en af arrangørerne bag arrangementet, der har til formål at hjælpe unge iværksættervirksomheder til at komme på forkant i et konkurrencepræget marked.

- Eventen er afholdt

Hesehus' CEO Lars Hedal holder oplæg hos Nigel Wright

29. maj 2017

Online Marketing og E-commerce Event

Kom med til fyrarftensarrangement hos Nigel Wright i Aarhus og hør om, hvordan e-commerce og online marketing i stigende grad får betydning for danske virksomheder. Blandt indlægsholderne er adm. direktør hos Hesehus, Lars Hedal, der vil kaste lys over nogle af de digitale trends og tendenser, han oplever på tværs af kunder og brancher.

- Eventen er afholdt

Mette Reinholt Mortensen fra Hesehus som taler til Succes Online Summit

29. maj 2017

Succes Online Summit Aarhus

Vil I være bedst på nettet og nå de mere end 4 milliarder internetbrugere i verden? Så kom til Succes Online Summit i Aarhus. Her stilles der skarpt på, hvordan I kan øge både vækst og profit gennem digitalisering. På scenen møder I nogle af Danmarks førende digitale eksperter og blandt hovedtalerne er direktør for leverance og udvikling hos Hesehus Mette Reinholt Mortensen, der giver gode råd til jeres digitale strategi.

- Eventen er afholdt

Hesehus til E-handelsprisen 2017

18. maj 2017

E-handelsprisen 2017

Igen i år skal Danmarks bedste e-handlere kåres, når FDIH afholder årets brancheevent E-handelsprisen 2017. For ottende år i træk har Hesehus kunder blandt de nominerede, nemlig Inspiration og Dacapo Stainless. Vi er naturligvis at finde blandt publikum klar til at heppe og glæder os til en fantastisk spændende aften med resten af den danske e-handelsbranche.

- Eventen er afholdt

Hesehus til Tech Talent Conference

10. maj 2017

Tech Talent Conference

Kom til Technology Denmarks tech-konference i ODEON i Odense og få inspiration til fremtidens jobmuligheder i IT-branchen. På konferencen vil I få viden og inspiration fra udvalgte CEO's fra de mest fremmende tech-virksomheder, heriblandt CEO hos Hesehus Lars Hedal. Eftermiddagen byder på 'fair' i ODEONs foyer med bl.a. workshops og virksomhedsudstillere, hvor I også finder Hesehus. Dagen sluttes af med en spændende key note speak af Michael Porter fra Harvard Business School og rig mulighed for networking.

- Konferencen er afholdt

Hesehus som udstiller til Thinkers50 konference 2017

9. maj 2017

Thinkers50 European Business Forum

Hesehus er med på konferencens første dag, når CEOs og ledere fra verdens førende virksomheder mødes i det nye ODEON i Odense til dage med innovation og vækst på agendaen. Konferencen byder på masser af inputs om de bedste nye tilgange til digital strategi, innovation og lederskab - alt sammen med fokus på praktisk implementering. Med talere som professor i strategi fra Harvard Mark Esposito vil I med garanti vende hjem med en god portion inspiration og ny viden i bagagen. Vi står selvfølgelig klar på Hesehus-standen til en snak om, hvordan vi sammen kan sikre onlinevækst også i fremtiden.

- Konferencen er afholdt

Hesehus og FDIH holder briefing om markedsføringsloven

2. maj 2017

Bliv opdateret på den nye markedsføringslov

Allerede den 1. juli træder den nye markedsføringslov i kraft, og til FDIHs briefing kan I blive klædt godt på til, hvad det betyder for netop jeres virksomhed. Hesehus er vært ved briefingen, hvor I bl.a. vil få afklaret markedsføringslovens forbud mod spam og skjult reklame i fx blogs. I vil også få gennemgået Forbrugerombudsmandens retningslinjer for prismarkedsføring og andre ændringer, der er relevante at kende til for jer som danske e-handlere.

- Eventen er afholdt

Hesehus arrangerer Erfaring til Vækst

20. april 2017

TEK praktik- og projektdag

Hesehus er med, når Det Tekniske Fakultet den 20. april åbner dørene til praktik- og projektdag, hvor virksomheder og de studerende  på Ingeniøruddannelsen mødes og vender mulighederne for fremtidigt samarbejde. Vi står klar på vores stand og glæder os til en snak med alle interesserede studerende om bl.a. studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.

- Eventen er afholdt

Mød Hesehus til PostNords e-handelskonference i København

16. marts 2017

PostNord e-handelskonference (Kbh)

Med temaet Giganterne kommer stiller professionelle og eksperter i den digitale branche skarpt på, hvordan danske e-handlere får succes i en verden med konkurrence fra de store internationale onlinemarkedspladser og webshops som fx  Amazon og Zalando. På konferencen kan I bl.a. opleve adm. direktør hos Hesehus, Lars Hedal, dele ud af sin viden om tidens onlineforbrugere og de nyeste digitale trends, så I som danske e-handlere kan tage kampen op mod de store giganter.

- Konferencen er afholdt

Key Note Speak hos Hesehus om Microservices

15. marts 2017

Key Note Speak om Microservices

Kom til 2-timers gratis Key Note Speak om Microservices med Christian Horsdal fra Horsdal Consult. Hesehus er vært ved Key Note Speaken, der afholdes af Technology Denmark kl. 18-20 onsdag den 15. marts. Her kan I bl.a. høre om de forskellige former for microservices, hvordan de sammenlignes, hvilke, der er at foretrække, og hvordan de gennemføres på ASP.NET Core.

- Eventen er afholdt

Mød Hesehus til PostNords e-handelskonference 2017

14. marts 2017

PostNord e-handelskonference (Aarhus)

Med temaet Giganterne kommer stiller professionelle og eksperter i den digitale branche skarpt på, hvordan danske e-handlere får succes i en verden med konkurrence fra de store internationale onlinemarkedspladser og webshops som fx  Amazon og Zalando. På konferencen kan I bl.a. opleve adm. direktør hos Hesehus, Lars Hedal, dele ud af sin viden om tidens onlineforbrugere og de nyeste digitale trends, så I som danske e-handlere kan tage kampen op mod de store giganter.

- Konferencen er afholdt

Hesehus er sponsor for FDIHs konference E-handel Danmark 2017

8. marts 2017

E-handel Danmark 2017

Den 8. marts danner Centralværkstedet i Aarhus rammerne om FDIHs konference E-handel Danmark. På konferencen vil I få viden om og inspiration til, hvordan I som danske e-handlere kan udvikle jeres forretning og undgå at blive skubbet af banen af de store, udenlandske konkurrenter, der hvert år tager en større og større bid af de danske kunder.

- Konferencen er afholdt

Hesehus er vært for FDIHs briefing om den nye persondataforordning

8. februar 2017

Bliv klogere på den nye persondataforordning

Kom til morgenbriefing med FDIH onsdag den 8. februar og bliv klogere på, hvad den nye persondataforordning kommer til at betyde for netop jeres virksomhed. Hesehus åbner dørene, når FDIH giver jer viden om, hvordan I som e-handlere bedst håndterer kravene, der følger med den nye forordning, som træder i kraft den 25. maj 2018.

- Eventen er afholdt

Hesehus suger ny viden til sig på verdens største retailkonference Retail's Big Show 2017

15. januar 2017

Retail's BIG Show 2017

Den 15.-17. januar afholder NRF - National Retail Federation - årets største event inden for retailbranchen, nemlig Retail's BIG Show. Konferencen har mere end 510 udstillere og bliver besøgt af over 33.000 deltagere fra hele verden, der kommer for at få de nyeste trends og den seneste viden fra branchen. Hesehus er naturligvis med for at suge ny inspiration, som vi glæder os til at dele med jer.

- Konferencen er afholdt

Hesehus er sponsor for IT Messe Fyn

11. november 2016

IT Messe Fyn

Fredag den 11. november afholder Net Partner på DOK5000 for første gang IT Messe Fyn, og Hesehus er naturligvis med som både sponsor og udstiller. På messen samles både kunder og virksomheder inden for IT-branchen til en dag med inspiration, vidensdeling og netværk. Som deltager på messen får I også mulighed for at høre spændende oplæg og produktpræsentationer fra bl.a. adm. direktør for Hesehus, Lars Hedal, der gennem seks stærke kundecases giver inspiration og værktøjer til, hvordan I får succes på fremtidens e-handelsmarked.

- Konferencen er afholdt

Adm. direktør for Hesehus Lars Hedal er blandt juryen til Årets ejerleder 2016

27. oktober 2016

Årets ejerleder 2016

Årets Ejerleder er en årligt tilbagevendende event, hvor vi kårer og fejrer de dygtigste ejerledere i Danmark. I år sættes der fokus på kundefokusering og -tilfredshed, og hvordan ejerlederne arbejder hermed for at skabe succes og vækst. Blandt juryens medlemmer for kåring på Fyn er Lars Hedal, adm. direktør hos Hesehus.

- Eventen er afholdt

Hesehus inviterer til e-handelsseminaret 'E-handelssucces for danske detailkæder - også internationalt'

25. oktober 2016

E-handelssucces for danske detailkæder - også internationalt

I samarbejde med FDIH inviterer Hesehus til e-handelsseminar, hvor I kan blive klogere på, hvordan I som e-handlere får succes med en ambitiøs e-handelsløsning – også på det internationale marked. I kan bl.a møde Josephine Hagger, E-commerce Manager hos Stof & Stil, der vil fortælle om deres prisvindende løsning, der blev lanceret samtidig i fire lande.

- Seminaret er afholdt

Hesehus er sponsor for FDIHs e-handelskonference og messe 2016

13. oktober 2016

E-handelskonference og messe 2016

I oktober 2016 afholder FDIH årets største konference for e-handlere, og traditionen tro er Hesehus med som sponsor og stiller med en stand på dagen. Der vil desuden være over 30 oplægsholdere på konferencedagen den 13. oktober, der alle vil dele ud af deres viden og give jer tips til, hvordan du som e-handler performer optimalt. Vi forventer en spændende dag med masser af inspiration og gode snakke med både nye og eksisterende kunder, så tilmeld jer FDIHs e-handelskonference og messe 2016 og kom forbi vores stand til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jer og jeres virksomhed.

- Konferencen er afholdt

Adm. direktør for Hesehus Lars Hedal er en af oplægsholderne til fødevarekonferencen FOOD2016

11. oktober 2016

FOOD2016

Hvad driver online dagligvarehandlen nu og i fremtiden? Det spørgsmål stilles der skarpt på, når PostNord den 11. oktober slår dørene op for fødevarekonferencen FOOD2016. Her kan I blive inspireret af de engagerede oplægsholdere, der deler ud af deres viden om de nyeste markedsføringstendenser inden for den analoge og digitale verden. Blandt oplægsholderne finder I Lars Hedal, adm. direktør hos Hesehus, der bl.a. vil fortælle om, hvordan software og algoritmer er afgørende for succes på fremtidens e-handelsmarked.

- Konferencen er afholdt

Hesehus er vært for eventen Erfaring til vækst

28. september 2016

Erfaring til vækst

Som ny, ung iværksætter står man overfor mange både spændende og nervepirrende udfordringer og hvorfor ikke lære af andres dyrekøbte erfaringer? Erhvervskontakten går sammen med ejerledere, Nykredit og PWC og afholder eventen ’Erfaring til vækst’ hos Hesehus A/S for at ruste unge virksomhedsejere endnu bedre til at møde morgendagens udfordringer. Oplev bl.a. Lars Hedal, adm. direktør hos Hesehus, der deler sine erfaringer med, hvad det kræver at slå igennem.

- Eventen er afholdt

Direktør for leverance og udvikling hos Hesehus Mette Reinholt Mortensen fortæller om utraditionelle rekrutteringskampagner i jagten på nye IT-talenter

22. september 2016

Kan du tiltrække og udvikle medarbejdere?

Torsdag den 22. september 2016 er it-jobbank og StepStones kunder inviteret til HR-arrangement, hvor dagens emne er, hvordan de bedste kandidater tiltrækkes – og fastholdes. Blandt talerne er direktør for leverance og udvikling hos Hesehus Mette Reinholt Mortensen, der vil fortælle om de utraditionelle rekrutteringskampagner, virksomheden har iværksat i kampen om at tiltrække de dygtigste talenter i IT-branchen.

- Eventen er afholdt

E-handelshuset byder velkommen, når GOTO holder GOTO Night om Elasticsearch

15. september 2016

GOTO Night - Elasticsearch

Den 15. september er Hesehus vært, når GOTO afholder GOTO Night om Elasticsearch, hvor Tobias Karlsson fra Elastic leverer aftenens guldkorn. Tobias er en del af Elastics Solution Architects team og arbejder ihærdigt for at hjælpe kunder med at anvende den rette teknologi for at løse de udfordringer, de står med i deres virksomhed. Arrangementet er gratis og foregår på engelsk.

- Eventen er afholdt

Hesehus er sponsor for CODE Odenses meetup om Software Craftmanship

25. august 2016

CODE Odense Meetup

Torsdag den 25. august sponsorerer Hesehus i samarbejde med Technology Denmark CODE Odenses meetup om Software Craftmanship. Her kan I møde softwareekspert Mark Seemann, der vil fortælle om, hvordan software kan tænkes produktivt, så man selv med en voksende kodebase kan opretholde et bæredygtigt tempo. Arrangementet er gratis og foregår på engelsk.

- Eventen er afholdt

Technology Denmark holder eksklusiv jobevent på Tinderbox, hvor Hesehus er en af virksomhederne

23. juni 2016

Tinderbox jobevent

Torsdag den 23. juni samler Technology Denmark 40 udvalgte tech-talenter og 10 af Odenses førende IT- og techvirksomheder til en eksklusiv jobevent på Tinderbox. De 40 studerende får foruden en gratis VIP-billet muligheden for at score et job hos en af virksomhederne. Blandt virksomhederne er Hesehus, og vi glæder os til at kombinere god musik og festivalstemning med karrieremuligheder og networking.

- Eventen er afholdt

Teamleder for frontendudvikling og UX design hos Hesehus Anja Saabye er hovedtaler på Succes Online Summit i Aalborg

2. juni 2016

Succes Online Summit Aalborg

Succes Online Summit afholdes i Aalborg i samarbejde med Business Aalborg, og her kan du opleve landets førende digitale eksperter dele ud af deres viden. Vælg mellem 12 forskellige break-out temaer og sammensæt jeres eget Summit, så det passer lige til jeres behov. Udover de spændende oplæg er der også rig mulighed for networking. Blandt hovedtalerne kan I møde Anja Saabye, teamleder for frontendudvikling og UX design hos Hesehus og ekspert i digitalt design og user experience.

- Eventen er afholdt

Hesehus er natuligvis til stede til Global E-Commerce Summit 2016

29. maj 2016

Global E-Commerce Summit 2016

Igen i år er Hesehus med, når den årlige globale E-handelskonference the Global E-commerce Summit finder sted i Barcelona den 29. maj til 1. juni 2016. Konferencen består af tre events; the Global E-commerce Round Table, E-commerce Europe Annual Conference og Global E-commerce Conference, der alle byder på spændende oplæg fra internationale e-handelseksperter og førende e-handlere. Vi glæder os til tre dage fyldt med e-handelsinspiration fra hele verden.

- Konferencen er afholdt

Hesehus er selvfølgelig med, når Technology Denmark afholder IT fokus og karrieremesse

19. maj 2016

360 grader IT-fokus og karrieremesse

Torsdag den 19. maj afholder Technology Denmark i samarbejde med SDU Erhverv 360 grader IT fokus og karriere messe, hvor virksomheder får endnu mere viden om, hvordan vi kan samarbejde med IT-studerende, og hvilke kompetencer de opnår gennem de forskellige studier. Messen giver også mulighed for netværk, hvor virksomhederne og studerende kan møde hinanden og drøfte projektsamarbejde og øvrige samarbejdsmuligheder. Vi glæder os til en lærerig dag og ikke mindst til at tale med de studerende om spændende muligheder for samarbejde.

-  Eventen er afholdt

Hesehus er med som sponsor til E-handelsprisen 2016

18. maj 2016

E-handelsprisen 2016

Så skal vinderne kåres! Også i 2016 er der prisfest med kåring og fejring af årets bedste onlineforretninger i Danmark. Aftenen byder på lækker mad, underholdning samt mulighed for at pleje og udvikle jeres netværk, når størstedelen af Danmarks e-handelsbranche samles til denne store aften.

- Eventen er afholdt

Direktør for leverance og udvikling hos Hesehus Mette Reinholt Mortensen er hovedtaler på Succes Online Summit i Kolding

9. maj 2016

Succes Online Summit Kolding

Kom og mød Danmarks dygtigste digitale eksperter, når Succes Online afholder Succes Online Summit i Kolding. Med 12 forskellige break-out temaer har I mulighed for at sammensætte lige præcis de oplæg, der matcher jeres interesser, så I får mest muligt ud af dagen, der byder på masser af faglige inputs og muligheder for networking. Blandt hovedtalerne kan I opleve Mette Reinholt Mortensen, direktør for leverance og udvikling hos Hesehus og e-handelsekspert med passion for omnichannel.

- Eventen er afholdt

Hør Mette Reinholt Mortensen, direktør for leverance og udvikling hos Hesehus, fortælle, hvordan smart teknologi kan forandre den danske detailhandel

28. april 2016

Udviklingen i dansk detailhandel i tiden, der kommer

På Nordjysk Forening for Bestyrelsesmedlemmers møde den 28. april, hvor fokus er udviklingen i dansk detailhandel, kommer direktør for leverance og udvikling hos Hesehus, Mette Reinholt Mortensen, med sit bud på, hvorvidt smart teknologi kan forandre den danske detailhandel og fortæller, hvorfor e-handel ikke nødvendigvis er en trussel for byudviklingen men ligefrem kan være en mulighed for at få kunderne tilbage i butikken.

- Eventen er afholdt

Hesehus inviterer til B2B e-handelsseminar

26. april 2016

Det kræver en strategisk webshop anno 2016

I samarbejde med FDIH inviterer Hesehus til B2B e-handelsseminar, hvor I bliver klogere på, hvad der kræves af en strategisk og ambitiøs B2B-webshop anno 2016. I får også hands-on erfaring fra tre strategiske B2B-virksomheder med vækstambitioner online, der for nylig alle har lanceret ny B2B-webshop.

- Seminaret er afholdt

Hør Lars Hedal, adm. direktør for Hesehus, give sit bud på fremtidens e-handelsplatform

14. april 2016

FEHA branchedag 2016

Hvidevareindustriens brancheforening FEHA afholder torsdag den 14. april deres årlige branchedag, og medlemmerne kan bl.a. lade sig inspirere af adm. direktør for Hesehus, Lars Hedal, når han med indlægget ’Innovativ e-handel’ giver sit bud på, hvordan fremtidens e-handelsplatform og e-service ser ud.

- Eventen er afholdt

Mette Reinholt Mortensen, direktør for leverance og udvikling hos Hesehus, er hovedtaler på Succes Online Summit

4. april 2016

Succes Online Summit

Efter successen i Aarhus i november sidste år, bliver Success Online Summit landsdækkende, og I kan nu tilmelde jer årets første Summit. Det foregår i Øksnehallen, København, og her kan I glæde jer til en dag med faglige indspark og mulighed for networking. Ved tilmelding vælger I selv mellem 12 forskellige break-outs, så emnerne passer lige netop til jeres interesser. Derudover kan I opleve fem hovedtalere, heriblandt Mette Reinholt Mortensen, direktør for leverance og udvikling hos Hesehus, der er e-handelsekspert med særlig interesse for omnichannel.

- Eventen er afholdt

Hesehus er sponsor for FDIHs konference E-handel innovation 2016

15. marts 2016

E-handel innovation 2016

Tirsdag den 15. marts 2016 er Hesehus med som sponsor, når FDIH åbner dørene til deres nye konference 'E-handel innovation 2016'. Her kan du møde danske, innovative e-handlere, se eksempler på digitale og disruptive løsninger og få del i eksperternes viden om digital forretningsudvikling og innovation. Dagen igennem er der spændende oplæg, og du kan blandt andre opleve David Rowan, redaktør hos WIRED magazine, fortælle om de virksomheder og iværksættere, der er i front, når vi taler om disruption.

- Konferencen er afholdt

Hesehus inviterer til e-handelsseminar for danske detailkæder

3. marts 2016

E-handelssucces for danske detailkæder – også internationalt (Kbh)

Sælger I jeres produkter gennem butikker fordelt over hele landet, og ønsker I samtidig at få succes med e-handel både nationalt såvel som internationalt, så tilmeld jer FDIHs seminar i samarbejde med Hesehus den 3. marts i København. Seminaret giver dig bl.a. hands-on erfaring fra et af Danmarks førende tøjbrands Zizzi, der har satset på e-handel som et centralt element i deres forretningsstrategi også uden for Danmarks grænser.

- Seminaret er afholdt

Kom til e-handelsseminar og bliv klogere på, hvordan du som dansk detailkæde får e-handelssucces

1. marts 2016

E-handelssucces for danske detailkæder – også internationalt (Aarhus)

Sælger I jeres produkter gennem butikker fordelt over hele landet, og ønsker I samtidig at få succes med e-handel både nationalt såvel som internationalt, så tilmeld jer FDIHs seminar i samarbejde med Hesehus den 1. marts i Aarhus. Seminaret giver dig bl.a. hands-on erfaring fra et af Danmarks førende tøjbrands Zizzi, der har satset på e-handel som et centralt element i deres forretningsstrategi også uden for Danmarks grænser.

- Seminaret er afholdt

Kom til Hesehus fredagsbar og bliv klogere på os som e-handelshus

5. februar 2016

Hesehus fredagsbar

Fredag den 5. februar åbner Hesehus dørene for en speciel Hesehus fredagsbar, hvor interesserede udviklere kan komme og blive klogere på Hesehus som it-hus. Du får bl.a. et indblik i, hvad vi er for en virksomhed, og hvad vi kan tilbyde dig, og så kan du høre fra udviklerne selv, hvordan det er at være udvikler hos Hesehus.

- Eventen er afholdt

Hesehus henter masser af inspiration med hjem fra verdens største retailkonference Retail's BIG Show 2016

17. januar 2016

Retail’s BIG Show 2016

The BIG Show er verdens største retailevent og afholdes i år for 105. gang. Konferencen er arrangeret af NRF – National Retail Federation – og løber af stablen d. 17.-20. januar i New York. The BIG Show er stedet, hvor branceprofessionelle fra hele verden mødes, og hvor alt inden for retail kan opleves. Hesehus er selvfølgelig med, når vi skal se på det mest innovative retail, udforske nye koncepter og høre, hvordan førende detailkæder vil imødekomme fremtidens forbrugere.

- Konferencen er afholdt

Hesehus er vært for FDIHs briefing om købeloven

14. januar 2016

Bliv klædt på til købeloven

Hesehus er vært, når FDIH d. 14. januar 2016 inviterer til eftermiddagsbriefing, hvor du kan blive klædt godt på til købeloven. FDIHs egen jurist vil her bl.a. fortælle om, hvornår kunden har ret i en klage, hvad han i så fald har ret til, og også hvilke rettigheder du som erhvervsdrivende har. Vil du have mere styr på købeloven til gavn for både dig og dine kunder, så kom med til denne to-timers eftermiddagsbriefing på havnen i Odense.

- Eventen er afholdt

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox