Events

Mød os her

7. november 2018

Hesehus’ B2C ERFA-gruppemøde

Hesehus afholder ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder, hvor fokus er på sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

31. oktober 2018

Hesehus' B2B ERFA-gruppemøde

Hesehus afholder ERFA-gruppemøde for vores B2B-kunder, hvor fokus er på sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

11. oktober 2018

FDIH inviterer for 13. gang til Danmarks største e-handelskonference med over 1.000 deltagere i København. I år er fokus på, hvordan fremtidens vindende retail-koncepter skal mestre alle kanaler og de nyeste teknologier for at blive foretrukket i et stærkt konkurrencepræget marked, hvor også de store udenlandske platforme spiller en væsentlig rolle. Hesehus er naturligvis igen i år sponsor - så kig forbi konferencen og ikke mindst vores stand til en snak om dine onlinemuligheder.

Læs mere og køb billet

16. august 2018

Den 16. til 19. august afholder Formland design- og interiørmesse i Herning, og Hesehus sender adm. direktør Lars Hedal afsted til messen for at levere et inspirerende indlæg for de mange deltagere. Lars har samlet de bedste guldkorn fra verdens største e-commercekonference Shoptalk og stiller skarpt på de 10 vigtigste e-handelstrends, I som e-handlere bør tage højde for, hvis jeres webshop skal gøre sig blandt de bedste.

Læs mere og køb billet

9. august 2018

Den 8. til 10. august inviterer modebranchen indenfor, når Copenhagen International Fashion Fair løber af stablen. Vores adm. direktør Lars Hedal kigger forbi om torsdagen den 9. august og giver et inspirerende indlæg om de nyeste trends og tendenser og de bedste guldkorn, han har hentet direkte på verdens største e-handelskonference Shoptalk i Las Vegas.

- Eventen er afholdt


29. juni 2018

Festival og drømmejob - Hesehus er igen i år blandt de udvalgte virksomheder til Technology Denmarks jobevent Tech Talent Job Camp 2018 på årets Tinderbox. Få chancen for at lande drømmejobbet inden for programmering og softwareudvikling og nyd samtidig den gode musik og de kolde øl.

- Eventen er afholdt

30. maj 2018

Hesehus' B2C ERFA-gruppemøde

Hesehus afholder endnu en gang ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder, hvor fokus er på sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

24. maj 2018

E-handelsprisen 2018

FDIH samler den absolutte elite inden for dansk e-handel, når de den 24. maj afholder årets brancheevent E-handelsprisen 2018 i Øksnehallen. Hesehus er sponsor for den store prisfest, og vi glæder os til en fantastisk spændende aften, når Danmarks bedste e-handelsvirksomheder skal kåres.

- Eventen er afholdt

23. maj 2018

Hesehus' B2B ERFA-gruppemøde

Hesehus afholder endnu en gang ERFA-gruppemøde for vores B2B-kunder, hvor fokus er på sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

8. maj 2018

Branchetræf 2018

Mød vores direktør for leverance og udvikling, Mette Reinholt Mortensen, til bogbranchens branchetræf 2018 den 8. og 9. maj. Årets branchetræf har fokus på digitalisering og den fremtid, der venter bogbranchen. Som oplægsholder vil Mette snakke om sammensmeltningen mellem online og offline handel, og hvor vigtigt et total retail-mindset er for virksomheden.

- Eventen er afholdt

3. maj 2018

Salgskonferencen 2018

Hesehus er sponsor, når DI afholder salgskonferencen "Customer is King - nu og i fremtiden". Programmet er spækket med spændende cases og eksperter i kundeoplevelser, ny teknologi og forretningsudvikling, som giver jer viden om og konkrete værktøjer til at nytænke jeres kundefokus. Vi er naturligvis repræsenteret på konferencen med vores stand, og vi er mere end klar til en snak om jeres muligheder med e-handel.

- Konferencen er afholdt

3. maj 2018

Retailkonference, Herning

For syvende år i streg afholder PEJ Gruppen årets retailkonference med et superstærkt og sammensat program med nogle af dansk detailhandels topfolk samt en række kompetente detailhandelseksperter. Lad jer bl.a. inspirere af Hesehus’ adm. direktør, Lars Hedal, der giver sit bud på, hvordan I tager kampen op mod globale markedspladser som Amazon, der vinder mere og mere indpas.

- Konferencen er afholdt

1. maj 2018

Retailkonference, København

For syvende år i streg afholder PEJ Gruppen årets retailkonference med et superstærkt og sammensat program med nogle af dansk detailhandels topfolk samt en række kompetente detailhandelseksperter. Lad jer bl.a. inspirere af Hesehus’ adm. direktør, Lars Hedal, der giver sit bud på, hvordan I tager kampen op mod globale markedspladser som Amazon, der vinder mere og mere indpas.

- Konferencen er afholdt

25. april 2018

Digitale trends, Odense

DI og Hesehus afholder seminar om digitale trends i vores lokaler på havnen i Odense. På seminaret vil I blive præsenteret for de nyeste trends og få et indblik i, hvordan førende virksomheder imødekommer fremtidens kunder. Vores adm. direktør Lars Hedal og direktør for leverance og udvikling Mette Reinholt Mortensen vil bl.a. fortælle om trends hentet direkte fra verdens største konferencer inden for retail og e-handel, NRF Retail's BIG Show 2018 og Shoptalk 2018.

- Seminaret er afholdt

24. april 2018

Det kræver en ambitiøs webshop anno 2018

I samarbejde med Salgs- & Reklameforeningen afholder vi gå-hjem-møde hos os på havnen i Odense den 24. april, hvor alle er velkomne. Vores adm. direktør Lars Hedal fortæller bl.a. om, hvordan du udvikler en ambitiøs webshop anno 2018 og løfter sløret for trends og digitale guldkorn fra Shoptalk, verdens største e-commercekonference i Las Vegas.

- Eventen er afholdt

18. april 2018

Krav til en ambitiøs webshop anno 2018

Hesehus og FDIH inviterer til e-handelsseminar, hvor vi stiller skarpt på, hvad en ambitiøs webshop anno 2018 kræver. Vi præsenterer de nyeste trends og tendenser hentet direkte fra verdens største e-handelskonferencer NRF Retail's BIG Show og Shoptalk. Sidst, men ikke mindst, får I på seminaret ligeledes hands-on erfaring fra Danmarks førende onlineapotek dinApoteker.dk, der med en meget ambitiøs e-handelsløsning har sat en helt ny standard for e-handel med receptpligtig medicin.

- Seminaret er afholdt

12. april 2018

Digitale trends, København

DI og Hesehus afholder seminar om digitale trends i Industriens Hus i København. På seminaret vil I blive præsenteret for de nyeste trends og få et indblik i, hvordan førende virksomheder imødekommer fremtidens kunder. Vores adm. direktør Lars Hedal og direktør for leverance og udvikling Mette Reinholt Mortensen vil bl.a. fortælle om trends hentet direkte fra verdens største konferencer inden for retail og e-handel, NRF Retail's BIG Show 2018 og Shoptalk 2018.

- Seminaret er afholdt

18. marts 2018

Shoptalk 2018

Hesehus er naturligvis med, når Shoptalk 2018 bliver afholdt den 18.-21. marts i Las Vegas. Verdens største e-commercekonference har fokus på de nyeste teknologier, forretningsmodeller og de seneste trends og tendenser inden for forbrugeradfærd. Det amerikanske og det europæiske event er i år lagt sammen til én stor konference med over 7.500 deltagere og mere end 300 talere fra markedsledende virksomheder, innovative startups og succesrige investorer.

- Konferencen er afholdt

14. marts 2018

E-handel Danmark 2018

Hesehus er sponsor, når FDIH den 14. marts fylder Hermans Kulturhus i Aarhus til årets første store e-handelskonference ’E-handel Danmark’. Dagen byder på et udpluk af nogle af de dygtigste indlægsholdere og e-handelseksperter, så kig forbi konferencen og ikke mindst forbi vores stand til en snak om dine onlinemuligheder.

- Konferencen er afholdt

22. februar 2018

Hesehus’ B2C ERFA-gruppemøde

Den 22. februar åbner Hesehus dørene for ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder. Det er anden gang, vi inviterer B2C-kunderne inden for på havnen i Odense til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

21. februar 2018

Hesehus’ B2B ERFA-gruppemøde

Den 21. februar åbner Hesehus dørene for ERFA-gruppemøde for vores B2B-kunder. Det er første gang, vi inviterer vores B2B-kunder til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

15. februar 2018

CODE Odense meetup: React & Modern Web Interface

Kom og lær mere om React & Modern Web Interfaces når CODE Odense holder en meetup-talk hos Hesehus den 15. februar. Talken har fokus på, hvordan du kan komme i gang med at bruge React og de koncepter, React er forbundet med.

- Eventen er afholdt

8. februar 2018

DI Handels medlemsmøde i Ringsted

Hesehus' adm. direktør Lars Hedal er en af foredragsholderne, når DI Regionalforeninger og DI Handel afholder medlemsmøde i Ringsted den 8. februar. Fokus er på e-handel, og hvordan I kan udvide forretningen her igennem. Lars vil bl.a. tale om den gode digitale strategi og give tips til succesfuld e-handel.

- Eventen er afholdt

6. februar 2018

DI Handels medlemsmøde i Middelfart

Hesehus' adm. direktør Lars Hedal er en af foredragsholderne, når DI Regionalforeninger og DI Handel afholder medlemsmøde i Middelfart den 6. februar. Fokus er på e-handel, og hvordan I kan udvide forretningen her igennem. Lars vil bl.a. tale om den gode digitale strategi og give tips til succesfuld e-handel.

- Eventen er afholdt

5. februar 2018

DI Handels medlemsmøde i Aarhus

Hesehus' adm. direktør Lars Hedal er en af foredragsholderne, når DI Regionalforeninger og DI Handel afholder medlemsmøde i Aarhus den 5. februar. Fokus er på e-handel, og hvordan I kan udvide forretningen her igennem. Lars vil bl.a. tale om den gode digitale strategi og give tips til succesfuld e-handel.

- Eventen er afholdt

14. januar 2018

Retail's BIG Show 2018

Den 14.-16. januar afholder NRF - National Retail Federation - årets største event inden for retailbranchen, nemlig Retail's BIG Show. Konferencen har mere end 600 udstillere og bliver besøgt af over 35.000 deltagere fra mere end 95 lande, der kommer for at få de nyeste trends og den seneste viden fra branchen. Hesehus er naturligvis med for at suge ny inspiration om de nyeste trends og tendenser, som vi glæder os til at dele med jer.

- Konferencen er afholdt

4. januar 2018

Hotte HandelsTrends 2018

Den 4. januar skyder DI Handel året i gang med inspiration, viden og netværk, når de inviterer til nytårskur hos PARK13 i Århus. Hesehus er naturligvis med for at høre om hvilke tendenser, vi kan forvente i 2018 inden for salg, marketing og kundeservice.

- Eventen er afholdt

2. november 2017

EY Entrepreneur Of The Year 2017

Hesehus er blandt de 24 udvalgte fynske virksomheder, der er i spil til de fem eftertragtede nomineringer til verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence EY Entrepreneur Of The Year 2017. Den 2. november bliver den regionale vinder kåret for derefter at gå videre til landsfinalen.

- Eventen er afholdt

26. oktober 2017

MIT praktikmesse på EAL

Hesehus er repræsenteret blandt virksomhederne på Erhvervsakademiet Lillebælts halvårlige MIT praktikmesse. På messen får virksomheder fra relevante brancher og studerende og undervisere fra medie- og it-uddannelserne mulighed for at møde hinanden og skabe kontakt med henblik på forskellige samarbejder som fx gæsteforelæsninger, virksomhedscases, praktik og rekruttering.

- Eventen er afholdt

Hesehus tager med FDIH på bustur

25. oktober 2017

Turen går til Sverige - FDIH

Hesehus tager med FDIH på e-handelstur til Sverige for at samle inspiration ved nogle af de helt store digitale spillere i vores naboland. Turen byder bl.a. på besøg hos Nordens største underholdningsbutik på nettet CDON og Nordens største e-handelsvirksomhed inden for baby- og børneprodukter Jollyroom.

- Eventen er afholdt

Mød Hesehus til Talent Fair

12. oktober 2017

Talent Fair og networking

Mød Hesehus til Talent Fair ved eventen ”Talent & Transformation”. Eventen sætter fokus på innovationskulturen, den fremtidige digitalisering og ikke mindst brobygning mellem talenter og de virksomheder, der ønsker at tiltrække dem.

- Eventen er afholdt

Mød Hesehus til Shoptalk Europe

9. oktober 2017

Shoptalk Europe 2017

Shoptalk Europe bliver i år afholdt i København, og Hesehus vil selvfølgelig være til stede for at suge en masse inspiration til sig. Konferencen afholdes over tre dage, hvor mere end 2.000 repræsentanter fra bl.a. retailbranchen, start-ups og tech-virksomheder diskuterer innovation indenfor e-handel og detail. Talerlisten byder bl.a. på direktører fra nogle af verdens største virksomheder samt fra de mest interessante start-ups.

- Konferencen er afholdt

Hesehus er med til Syddansk Jobfair 2017

10. september 2017

Syddansk Jobfair 2017

Kom og hør om de spændende karrieremuligheder i Syddanmark, når Hesehus, LEGO, Danfoss og mange andre virksomheder fra området tager til Syddansk Jobfair i København. Ud over information om jobmuligheder, fritids- og boligtilbud får I mulighed for en gastronomisk oplevelse fra Kulinarisk Sydfyn.

- Eventen er afholdt

E-handelsseminar

5. september 2017

Er jeres webshop gearet til fremtidens e-handel?

Hvad kræver onlineforbrugerne anno 2017, og hvordan kommer I et skridt foran konkurrenterne på et marked, der aldrig sover. Det får I svaret på, når Hesehus i samarbejde med FDIH inviterer til seminar, hvor vi stiller skarpt på forbrugernes krav og de nyeste e-handelstrends. Seminaret giver jer også et unikt indblik i Dansk Supermarkeds nye satsning Wupti Marketplace, der danner det danske modsvar til den stigende e-handelstrussel fra udlandet.

- Seminaret er afholdt

Hesehus finder tech-talenter på Tinderbox 2017

23. juni 2017

Tinderbox jobevent

Kom til Tinderbox Festival og land drømmejobbet! Igen i år er Hesehus blandt de udvalgte virksomheder til Technology Denmarks eksklusive jobevent på Tinderbox fredag den 23. juni. Her mødes tech-talenter og førende IT-virksomheder til både god musik og jagten på karrieremæssigt match.

- Eventen er afholdt

Hesehus er med til SDUs kandidatdag

14. juni 2017

Virksomhedsmesse - SDU Kandidatdag

Mød Hesehus på virksomhedsmesse til SDU Kandidatdag, hvor vi står klar til at møde alle jer spændende nye profiler, der som dimittender er på vej ind på arbejdsmarkedet. Kom forbi vores stand og hør mere om, hvad vi er for et IT-hus, og hvad vi kan tilbyde som arbejdsplads. Vi glæder os til at møde jer.

- Eventen er afholdt

Hesehus til Global E-Commerce Summit 2017

12. juni 2017

Global E-commerce Summit

Traditionen tro er Hesehus med i Barcelona, når årets europæiske e-handelskonference Global E-commerce Summit skydes i gang den 12. juni. De tre konferencedage byder på spændende oplæg fra både internationale e-handelseksperter og analytikere, der vil give et godt indblik i, hvordan fremtidens e-handelsmarked ser ud, og hvordan vi bedst indfrier kundernes forventninger. Vi glæder os til nogle spændende dage fyldt med inspiration og den nyeste e-handelsviden.

- Eventen er afholdt

Hesehus til TEK Praktik- og Projektdag

31. maj 2017

Erfaring til Vækst

Er du iværksætter og står med en ung virksomhed i vækst med de udfordringer og muligheder, det bringer med sig? Så kom til ”Erfaring til Vækst”, hvor tre succesfulde virksomhedsejere deler ud af deres erfaringer og giver dig konkrete værktøjer til at udvikle din virksomhed. Hesehus er en af arrangørerne bag arrangementet, der har til formål at hjælpe unge iværksættervirksomheder til at komme på forkant i et konkurrencepræget marked.

- Eventen er afholdt

Hesehus' CEO Lars Hedal holder oplæg hos Nigel Wright

29. maj 2017

Online Marketing og E-commerce Event

Kom med til fyrarftensarrangement hos Nigel Wright i Aarhus og hør om, hvordan e-commerce og online marketing i stigende grad får betydning for danske virksomheder. Blandt indlægsholderne er adm. direktør hos Hesehus, Lars Hedal, der vil kaste lys over nogle af de digitale trends og tendenser, han oplever på tværs af kunder og brancher.

- Eventen er afholdt

Mette Reinholt Mortensen fra Hesehus som taler til Succes Online Summit

29. maj 2017

Succes Online Summit Aarhus

Vil I være bedst på nettet og nå de mere end 4 milliarder internetbrugere i verden? Så kom til Succes Online Summit i Aarhus. Her stilles der skarpt på, hvordan I kan øge både vækst og profit gennem digitalisering. På scenen møder I nogle af Danmarks førende digitale eksperter og blandt hovedtalerne er direktør for leverance og udvikling hos Hesehus Mette Reinholt Mortensen, der giver gode råd til jeres digitale strategi.

- Eventen er afholdt

Hesehus til E-handelsprisen 2017

18. maj 2017

E-handelsprisen 2017

Igen i år skal Danmarks bedste e-handlere kåres, når FDIH afholder årets brancheevent E-handelsprisen 2017. For ottende år i træk har Hesehus kunder blandt de nominerede, nemlig Inspiration og Dacapo Stainless. Vi er naturligvis at finde blandt publikum klar til at heppe og glæder os til en fantastisk spændende aften med resten af den danske e-handelsbranche.

- Eventen er afholdt

Hesehus til Tech Talent Conference

10. maj 2017

Tech Talent Conference

Kom til Technology Denmarks tech-konference i ODEON i Odense og få inspiration til fremtidens jobmuligheder i IT-branchen. På konferencen vil I få viden og inspiration fra udvalgte CEO's fra de mest fremmende tech-virksomheder, heriblandt CEO hos Hesehus Lars Hedal. Eftermiddagen byder på 'fair' i ODEONs foyer med bl.a. workshops og virksomhedsudstillere, hvor I også finder Hesehus. Dagen sluttes af med en spændende key note speak af Michael Porter fra Harvard Business School og rig mulighed for networking.

- Konferencen er afholdt

Hesehus som udstiller til Thinkers50 konference 2017

9. maj 2017

Thinkers50 European Business Forum

Hesehus er med på konferencens første dag, når CEOs og ledere fra verdens førende virksomheder mødes i det nye ODEON i Odense til dage med innovation og vækst på agendaen. Konferencen byder på masser af inputs om de bedste nye tilgange til digital strategi, innovation og lederskab - alt sammen med fokus på praktisk implementering. Med talere som professor i strategi fra Harvard Mark Esposito vil I med garanti vende hjem med en god portion inspiration og ny viden i bagagen. Vi står selvfølgelig klar på Hesehus-standen til en snak om, hvordan vi sammen kan sikre onlinevækst også i fremtiden.

- Konferencen er afholdt

Hesehus og FDIH holder briefing om markedsføringsloven

2. maj 2017

Bliv opdateret på den nye markedsføringslov

Allerede den 1. juli træder den nye markedsføringslov i kraft, og til FDIHs briefing kan I blive klædt godt på til, hvad det betyder for netop jeres virksomhed. Hesehus er vært ved briefingen, hvor I bl.a. vil få afklaret markedsføringslovens forbud mod spam og skjult reklame i fx blogs. I vil også få gennemgået Forbrugerombudsmandens retningslinjer for prismarkedsføring og andre ændringer, der er relevante at kende til for jer som danske e-handlere.

- Eventen er afholdt

Hesehus arrangerer Erfaring til Vækst

20. april 2017

TEK praktik- og projektdag

Hesehus er med, når Det Tekniske Fakultet den 20. april åbner dørene til praktik- og projektdag, hvor virksomheder og de studerende  på Ingeniøruddannelsen mødes og vender mulighederne for fremtidigt samarbejde. Vi står klar på vores stand og glæder os til en snak med alle interesserede studerende om bl.a. studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.

- Eventen er afholdt

Mød Hesehus til PostNords e-handelskonference i København

16. marts 2017

PostNord e-handelskonference (Kbh)

Med temaet Giganterne kommer stiller professionelle og eksperter i den digitale branche skarpt på, hvordan danske e-handlere får succes i en verden med konkurrence fra de store internationale onlinemarkedspladser og webshops som fx  Amazon og Zalando. På konferencen kan I bl.a. opleve adm. direktør hos Hesehus, Lars Hedal, dele ud af sin viden om tidens onlineforbrugere og de nyeste digitale trends, så I som danske e-handlere kan tage kampen op mod de store giganter.

- Konferencen er afholdt

Key Note Speak hos Hesehus om Microservices

15. marts 2017

Key Note Speak om Microservices

Kom til 2-timers gratis Key Note Speak om Microservices med Christian Horsdal fra Horsdal Consult. Hesehus er vært ved Key Note Speaken, der afholdes af Technology Denmark kl. 18-20 onsdag den 15. marts. Her kan I bl.a. høre om de forskellige former for microservices, hvordan de sammenlignes, hvilke, der er at foretrække, og hvordan de gennemføres på ASP.NET Core.

- Eventen er afholdt

Mød Hesehus til PostNords e-handelskonference 2017

14. marts 2017

PostNord e-handelskonference (Aarhus)

Med temaet Giganterne kommer stiller professionelle og eksperter i den digitale branche skarpt på, hvordan danske e-handlere får succes i en verden med konkurrence fra de store internationale onlinemarkedspladser og webshops som fx  Amazon og Zalando. På konferencen kan I bl.a. opleve adm. direktør hos Hesehus, Lars Hedal, dele ud af sin viden om tidens onlineforbrugere og de nyeste digitale trends, så I som danske e-handlere kan tage kampen op mod de store giganter.

- Konferencen er afholdt

Hesehus er sponsor for FDIHs konference E-handel Danmark 2017

8. marts 2017

E-handel Danmark 2017

Den 8. marts danner Centralværkstedet i Aarhus rammerne om FDIHs konference E-handel Danmark. På konferencen vil I få viden om og inspiration til, hvordan I som danske e-handlere kan udvikle jeres forretning og undgå at blive skubbet af banen af de store, udenlandske konkurrenter, der hvert år tager en større og større bid af de danske kunder.

- Konferencen er afholdt

Hesehus er vært for FDIHs briefing om den nye persondataforordning

8. februar 2017

Bliv klogere på den nye persondataforordning

Kom til morgenbriefing med FDIH onsdag den 8. februar og bliv klogere på, hvad den nye persondataforordning kommer til at betyde for netop jeres virksomhed. Hesehus åbner dørene, når FDIH giver jer viden om, hvordan I som e-handlere bedst håndterer kravene, der følger med den nye forordning, som træder i kraft den 25. maj 2018.

- Eventen er afholdt

Hesehus suger ny viden til sig på verdens største retailkonference Retail's Big Show 2017

15. januar 2017

Retail's BIG Show 2017

Den 15.-17. januar afholder NRF - National Retail Federation - årets største event inden for retailbranchen, nemlig Retail's BIG Show. Konferencen har mere end 510 udstillere og bliver besøgt af over 33.000 deltagere fra hele verden, der kommer for at få de nyeste trends og den seneste viden fra branchen. Hesehus er naturligvis med for at suge ny inspiration, som vi glæder os til at dele med jer.

- Konferencen er afholdt

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox