Events

Mød os her

12. november 2020

E-handelsprisen 2020

FDIH samler traditionen tro den absolutte elite inden for dansk e-handel, når de den 12. november afholder årets største brancheevent, E-handelsprisen 2020, i Øksnehallen. Hesehus er naturligvis med som sponsor for den store prisfest, og vi glæder os til endnu en fantastisk spændende aften i e-commercens tegn, når vi fejrer alle de danske e-handlere og kårer Danmarks bedste e-handelsvirksomheder anno 2020.

Læs mere og tilmed jer.

11. november 2020

BUTIKS-udvikling i en ny tid

Danmarks største videncenter for byudvikling, Byens Ejendom, inviterer den 11. november indenfor til ”BUTIKS-udvikling i en ny tid”, og Programmet er pakket med højaktuelle trends og hands-on erfaringer inden for retail-branchen. Bl.a. vil vores COO, Mette Reinholt Mortensen, give et konkret indblik i, hvordan I som retailere sætter online i spil, så I skaber en optimal omnichannel-oplevelse for kunderne og gør jeres butikker til deres favorit destination, så de kommer igen og igen.

Læs mere og tilmeld jer.

29. oktober 2020

E-handelskonferencen 2020

FDIH inviterer igen i år til Danmarks største e-handelskonference, hvor mere end 1000 deltagere samles i Øksnehallen i København. Deltagerne kan se frem til at få brandvarm inspiration serveret af branchens skarpeste hoveder, indblik i konkrete cases fra ind- og udland og ikke mindst indsigt i de nyeste digitale redskaber. Hesehus er naturligvis igen i år med som sponsor, så kig forbi konferencen og vores stand til en snak om dine e-handelsmuligheder.

Læs mere og tilmeld jer.

22. oktober 2020

Ultra:bit virksomhedsbesøg

Hesehus er i år blandt besøgsvirksomhederne under DR’s landsdækkende undervisningsforløb ultra:bit, der har til formål at løfte børns forståelse og interesse for teknologi og kodning. Vi er så heldige at få besøg af 4. klasse fra Åløkkeskolen, som i løbet af dagen skal løse og præsentere en konkret case. Vores CEO, Lars, Software Architect, Bjarke, og Customer Experience Designer, Frederik, indtager også scenen med hver deres indlæg om Hesehus, og hvordan det er at arbejde i en IT-virksomhed.

Læs mere.

Hesehus seminar

24. september 2020

'E-commerce: de hotteste trends & tendenser' i Aarhus

Få de hotteste guldkorn inden for e-handel og retail serveret fra bl.a. verdens største retailkonference 'NRF Retails BIG Show' i New York, når vi sammen med FDIH stiller skarpt på de trends og tendenser, der kommer til at sætte e-handelsstandarden i fremtiden. Seminaret, der sidste år trak et rekordstort antal deltagere, giver også deltagerne en sand e-commerce treat i form af hands-on erfaringer fra BabySam, der med en ambitiøs e-handelsstrategi har skabt onlinevækst på 113%.

Læs mere og tilmeld jer.

23. september 2020

'E-commerce: de hotteste trends & tendenser' i København

Få de hotteste guldkorn inden for e-handel og retail serveret fra bl.a. verdens største retailkonference 'NRF Retails BIG Show' i New York, når vi sammen med FDIH stiller skarpt på de trends og tendenser, der kommer til at sætte e-handelsstandarden i fremtiden. Seminaret, der sidste år trak et rekordstort antal deltagere, giver også deltagerne en sand e-commerce treat i form af hands-on erfaringer fra BabySam, der med en ambitiøs e-handelsstrategi har skabt onlinevækst på 113%.

Læs mere og tilmeld jer.

Webinar

3. september 2020

Sustainability & e-commerce

Join os til webinar den 3. september, hvor vi sammen med FDIH tager temperaturen på bæredygtighed i dansk e-handel. I kan bl.a. se frem til at få et hands-on indblik i de parametre, I som e-handlere med fordel kan arbejde med for at indfri forbrugernes forventninger, højaktuel inspiration fra 2020-udgaven af verdens største retailkonference ’NRF Retails BIG Show’ og håndfaste eksempler på, hvordan brands i New York med helt konkrete tiltag formår at sætte sustainability på dagsordenen.  

Læs mere og tilmeld jer.

Webinar

25. juni 2020

Sådan får I B2B e-handelssucces - både under og efter corona

Kom med til webinar den 25. juni, hvor vi sammen med DI Handel løfter sløret for, hvordan I som B2B-virksomhed udnytter jeres e-handelsløsning maksimalt under corona, så I står stærkest efter krisen. I kan bl.a. se frem til at få eksempler på konkrete onlineindsatser, der kan booste jeres salg her og nu, og bud på innovationer i forretningsmodellen, hvor fx salg direkte til forbrugerne kan være en mulighed. Derudover giver Dinex et indblik i, hvordan de på kun fem måneder gik fra ingen e-handel til e-handelssucces, hvor 50% af Dinexs samlede omsætning på aftermarket nu genereres af den nye internationale B2B-webshop.

- Webinaret er afholdt

Webinar

22. juni 2020

Nedtælling til E-handelsprisen 2020: Hør om casen med Matas

FDIH kickstarter nedtællingen til E-handelsprisen 2020 med webinar d. 22. juni, hvor vi som en af finalisterne i kategorien ’Bedste e-handelscase’ for vores løsning til Matas bl.a. har fornøjelsen af at give deltagerne et indblik i løsningen og konkrete eksempler på, hvordan en agil tilgang til nye forretningsmuligheder har medført en lang række af innovative tiltag med øget omsætning til følge. Derudover giver Ecommerce director hos Matas et hands-on indblik i Matas’ nyeste tiltag, live shopping og onlinechat, samt next step og must win battles på deres digitale rejse.

- Webinaret er afholdt

Webinar

6. maj 2020

E-handel 2020 - lær af vinderne

Onsdag den 6. maj inviterer Videncenter for Digital Handel indenfor til et højaktuelt webinar, hvor vores adm. direktør Lars Hedal tager deltagerne med på en guidet tur i e-handelslandskabet anno 2020 og stiller skarpt på de trends og tendenser, I som e-handlere med fordel kan holde et ekstra skarpt øje med lige nu. Med konkrete eksempler fra vores ambitiøse kunder som fx BabySam og Matas, vil Lars bl.a. også løfte sløret for, hvordan I maksimerer værdien af ethvert onlinebesøg under coronakrisen og fastholder relationen til kunderne og dermed loyaliteten til brandet i fremtiden.

- Webinaret er afholdt

Webinar

30. april 2020

Få succes med B2B e-handel - også efter corona

Hvordan sætter I som B2B-virksomhed bedst jeres e-handelsløsning i spil, så I står stærkest under og efter corona? Det stiller vi sammen med FDIH skarpt på til webinar den 30. april, hvor I bl.a. får konkrete eksempler på, hvordan I udnytter onlinehandel maksimalt under krisen og bud på innovation, fx i forretningsmodellen, hvor det at sælge direkte til forbrugerne kan være en mulighed. Derudover giver den globale B2B-virksomhed Dinex et hands-on indblik i, hvordan de på kun fire måneder er gået fra ingen e-handel til e-handelssucces med lanceringen af en international B2B-webshop, der allerede genererer 50% af Dinexs samlede omsætning på eftermarkedet.

- Webinaret er afholdt

Webinar

2. april 2020

Sådan kommer I stærkest igennem Corona-krisen online

Hvordan driver og styrker I bedst salget online, så I står stærkest både under og efter Corona? Det er lige nu ét af de helt essentielle spørgsmål for alle e-handlere – med og uden fysiske butikker. Det stiller vi derfor skarpt på sammen med FDIH i webinaret torsdag den 2. april, hvor I bl.a. får konkrete bud på, hvordan I kan aktivere butikspersonalet som in-store eksperter, der via chat- og livefunktioner rådgiver kunderne, mens de shopper online hjemmefra. En af Danmarks største webshops, Matas, giver desuden et indblik i, hvordan I styrker kundeoplevelsen på tværs af digitale og fysiske kanaler under Corona-krisen.

- Webinaret er afholdt

10. marts 2020

Karriereworkshop

Hesehus er naturligvis på pletten, når Det Naturvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet afholder deres årlige karrierearrangement. På dagen holder Martin Rud Ehmsen, CTO hos Hesehus og alumne ved Det Naturvidenskabelige Fakultet, et kort oplæg, hvor han tager de studerende med på rejsen fra studie til arbejdsmarked og giver konkrete fif til, hvordan de allerede nu kan målrette deres studie, fx ved hjælp af praktik- og projektsamarbejder med virksomheder som Hesehus.

- Eventet er afholdt

4. marts 2020

Hesehus' B2C ERFA-gruppemøde

Den 4. marts åbner Hesehus dørene for endnu et ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder. Vi inviterer som altid til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration inden for e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ B2C-kunder, og tilmeldingen skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventet er afholdt

3. marts 2020

Karrieremesse

Den 3. marts inviterer UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole til karrieremesse, hvor deres studerende inden for bl.a. multimediedesign, softwareudvikling og webudvikling har mulighed for at møde virksomheder i deres kommende branche. Hesehus er naturligvis repræsenteret af vores search- og rekrutteringskonsulenter, Magdalena Zaremba Andersen og Christina Hupfeldt, som står klar på vores stand til en snak om muligheden for praktik og karriere i Hesehus.

- Eventet er afholdt

26. februar 2020

B2B e-handel 2020

FDIH kickstarter foråret og går all in på B2B e-handel med deres allerførste konference dedikeret specielt til B2B e-handlere. Hesehus er eksklusivpartner, og der er lagt i ovnen til en dag fyldt med brandvarme tendenser, ny viden og inspirerende hands-on erfaringer fra nogle af landets skarpeste profiler inden for B2B e-handel. På programmet er bl.a. Senior Digital Project Manager, Thomas Aslak Søholm, fra Fristads Kansas Group, og Hesehus’ adm. direktør, Lars Hedal. Uanset om I er i markedet efter en ny ambitiøs B2B-løsning eller blot vil samle ny B2B-inspiration, er dette konferencen for jer.

- Konferencen er afholdt

24. januar 2020

E-handelstrends anno 2020

Hesehus’ adm. direktør Lars Hedal er altid klar på at dele ud af sine mange e-handelsguldkorn til fremtidens handelstalenter. Den 24. januar melder Lars derfor også klar til at klæde Tietgen Handelsgymnasiums 1.g. og 3.g.-studerende på med de nyeste trends og tendenser inden for e-handel og til - med udgangspunkt i inspirerende cases - at give dem et konkret indblik i den dynamiske online retail-verden anno 2020.

- Eventet er afholdt

21. januar 2020

Få succes med e-handel

Jyske Bank skyder den 21. januar året i gang og inviterer bestyrelsesmedlemmer indenfor til en aften i e-handlens tegn. Hesehus’ adm. direktør, Lars Hedal, melder naturligvis klar som oplægsholder, hvor han med udgangspunkt i konkrete cases og de nyeste e-commerce-trends vil give et hands-on indblik i, hvordan man med en ambitiøs e-handelsløsning kan sætte standarden for i morgen og blive fremtidens e-handelsvinder.

- Eventet er afholdt

11.-14. januar 2020

NRF Retail’s BIG Show

Igen i år er Hesehus blandt deltagerne, når mere end 800 udstillere og 38.000 deltagere fra 99 lande samles til verdens største retailkonference ’NRF Retails BIG Show’ i New York. Vi vil naturligvis suge til os af de mange inspirerende perspektiver, hands-on erfaringer og brandvarme tendenser, og som altid glæder vi os til at dele dem med jer.

- Konferencen er afholdt

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox