Events

Mød os her

Hesehus-event

14. september 2021

Tech Talk x Hesehus

Tech Talk x Hesehus kommer til Aarhus! Hvordan bygger man intelligente søgefunktioner i webshops vha. Elasticsearch? Få svaret den 14. september, når vores Solution Architect, Mikkel Busch, indtager scenen ved Technology Denmarks allerførste Future Skills Tech Talk i smilets by. Tech Talken er gratis, afholdes på engelsk og giver en hands-on introduktion til search, der er blandt de absolut mest centrale webshop-features i dag.

Læs mere og tilmeld dig

Tidligere afholdte events

Fik vi hilst på hinanden her?

Hesehus-event

22. juni 2021

Tech Talk: Hesehus x Future Skills

Som en del af talentprogrammet Future Skills inviterer vi sammen med Technology Denmark til Tech Talk i København den 22. juni, hvor vi stiller skarpt på search – en af de mest centrale funktioner inden for e-commerce. Vores Solutions Architect, Mikkel Busch, demonstrerer teknikkerne bag opbygningen af ​​søgefunktioner i en webshop og præsentere andre scenarier, hvor de samme teknikker kan anvendes med succes.

- Eventet er afholdt

Hesehus-konference

16. juni 2021

Omnichannel-konferencen 2021 (online)

Den 16. juni inviterer DEDH til endnu et dugfriskt skud på stammen af virtuelle konferencer, ’Omnichannel-konferencen 2021’, hvor de går i dybden med et af tidens helt centrale buzzwords; ’omnichannel’. Som sponsor på konferencen glæder vi os til at byde jer velkommen på vores virtuelle stand til en snak om omnichannel-mulighederne med en strategisk e-commerceløsning fra Hesehus.

- Konferencen er afholdt

Hesehus-webinar

1. juni 2021

Sådan kommer du i gang med visual search (online)

Bliv klogere på, hvordan I som e-handlere kan integrere og iscenesætte visual search-teknologien på jeres webshop, når vi sammen med DI Handel inviterer til webinar den 1. juni. Vores Senior Business Architect, Christopher Gersbo-Møller giver en teknisk indflyvning til, hvordan I kommer godt i gang med visual search. Bliv også inspireret af Matas, der allerede har integreret visual search i deres webshop, når E-commerce Director hos Matas, Brian Andersen, indtager scenen.

- Webinaret er afholdt

Hesehus-event

18. maj 2021

Tech Talk: Hesehus x Future Skills

Hesehus er værter, når Technology Denmark som en del af deres talentprogram Future Skills inviterer til en spændende Tech Talk. Vil du høre mere om hvilke faglige udfordringer, som hverdagen som Software Developer hos Hesehus byder på? Så tilmeld dig vores Tech Talk, hvor vores Senior Developer & Release Manager, Martin Engelbrekt Rossander, dykker ned i, hvordan vi forhindrer DDoS vha. CDN offloading, håndterer baggrund-jobs vha. Hangfire og anvender RabbitMQ som message queue, når vi udvikler e-handelsløsninger.

- Eventet er afholdt

Hesehus-konference

20. maj 2021

E-handelsprisen 2021 (online)

DEDH samler traditionen tro toppen inden for dansk e-handel, når de den 10. maj afholder årets absolut største brancheevent, E-handelsprisen 2021. Festlighederne er igen i år rykket online, når den danske e-handelsbranche hylder alle de danske e-handlere og kårer Danmarks bedste e-handelsvirksomheder anno 2021. Hesehus er naturligvis med som sponsor for den store prisfest, og vi glæder os til en fantastisk spændende aften og et brag af et digitalt awardshow.

- Konferencen er afholdt

Hesehus-konference

28. april 2021

Data: E-handlernes guld (online)

Den 28. april åbner DEDH for første gang dørene til deres helt nye, virtuelle konference, ’Data – E-handlernes guld’, hvor de stiller helt skarpt på værdien af data. Med nogle af branchens dygtigste profiler ved roret kan deltagerne se frem til at få serveret et hands-on indblik i, hvordan man finder guldet i sine data og får det mest optimale ud af arbejdet med fx CDP, PIM, AI, Machine Learning, RPA og Real Time Dynamic Pricing. Hesehus er med som sponser, så kig forbi vores virtuelle stand, fang os på chatten eller book et møde i løbet af dagen til en uforpligtende snak.

- Konferencen er afholdt

Hesehus-event

18. marts 2021

Make it Work in Denmark (online)

Den 18. marts byder det europæiske rekrutteringsnetværk EURES over 1.200 kandidater fra hele Europa velkommen til deres online jobmesse ’Make it work ind Denmark’. Hesehus er naturligvis på pletten som digital udstiller på messen, hvor deltagerne kan se frem til at blive klogere på Danmark som karrieredestination, udforske konkrete jobmuligheder og sidst, men ikke mindst, få tips og tricks til at lande drømmejobbet i Danmark. På dagen sidder vores Search and Recruitment Consultant, Magdalena Zaremba Andersen, desuden klar på chatten kl. 10.30-13.30 til en snak om jobmulighederne hos Hesehus.

- Eventet er afholdt

Hesehus-konference

10. marts 2021

B2B e-handel 2021 (online)

DEDH kickstarter foråret med en hel dag i B2B e-handlens tegn, når de går live med 2. udgave af deres dedikerede B2B-konference, der sidste år samlede 350 deltagere i Odense med udsolgt flere uger før kick-off. Konferencen er i år rykket online og pakket med højaktuelle trends, den nyeste viden og hands-on erfaringer fra nogle af de skarpeste profiler inden for B2B e-handel. Bl.a. melder E-commerce Manager hos Dinex, Stefan Dolleris, og CEO hos Hesehus, Lars Hedal, klar til at tage jer med på Dinex’ spændende onlinerejse, der tog dem fra 0% til 60% onlinesalg på blot et halvt år. Hesehus er igen i år med som eksklusivpartner, så tøv ikke med at slå et smut forbi vores virtuelle stand.

- Konferencen er afholdt

Hesehus-event

3. marts 2021

Karrieremesse (online)

Den 3. marts inviterer UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole til virtuel karrieremesse, hvor deres studerende inden for bl.a. multimediedesign, softwareudvikling og webudvikling har mulighed for at møde virksomheder i deres kommende branche. Hesehus er naturligvis repræsenteret, og vores Search and Recruitment Consultant, Lise, sidder klar til en snak om muligheden for praktik og karriere i Hesehus.

- Eventet er afholdt

Hesehus-event

12. november 2020

E-handelsprisen 2020 går digitalt

Årets største brancheevent, E-handelsprisen 2020, rykker i år online, når FDIH den 12. november samler den absolutte elite inden for dansk e-handel til et brag af et digitalt awardshow. Hesehus er naturligvis med som sponsor for den store prisfest, og vi glæder os til en fantastisk spændende aften i e-commercens tegn, når vi fejrer alle de danske e-handlere og kårer Danmarks bedste e-handelsvirksomheder anno 2020.

- Eventet er afholdt

Hesehus-event

11. november 2020

BUTIKS-udvikling i en ny tid

Danmarks største videncenter for byudvikling, Byens Ejendom, inviterer den 11. november indenfor til ”BUTIKS-udvikling i en ny tid”, og programmet er pakket med højaktuelle trends og hands-on erfaringer inden for retail-branchen. Bl.a. vil vores COO, Mette Reinholt Mortensen, give et konkret indblik i, hvordan I som retailere sætter online i spil, så I skaber en optimal omnichannel-oplevelse for kunderne og gør jeres butikker til deres favorit destination, så de kommer igen og igen.

- Eventet er afholdt

Hesehus-konference

29. oktober 2020

E-handelskonferencen 2020

FDIH inviterer for 15. år i træk til Danmarks største e-handelskonference, der som noget nyt i år løber af stablen virtuelt. Med temaet ’omstilling’ sætter FDIH fokus på de store forandringer, som coronaen har skabt i handlen online såvel som in-store, og deltagerne kan se frem til at få højaktuel inspiration serveret af branchens skarpeste hoveder, indblik i konkrete cases fra ind- og udland og ikke mindst unikke, digitale netværksmuligheder. Hesehus er naturligvis igen i år med som sponsor, så join konferencen til en snak om dine e-handelsmuligheder og slå et smut forbi vores virtuelle stand.

- Konferencen er afholdt

Hesehus-event

27. oktober 2020

Praktik- og projektdag (online)

Hesehus er naturligvis på pletten, når Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet afholder praktik- og projektdag for alle deres studerende. Denne gang er eventet rykket online, og vores rekrutteringskonsulent, Magdalena Zaremba Andersen, sidder klar til en snak om mulighederne for in-company projekt, specialeskrivning eller praktik hos os. Kig forbi, hvis du er drevet af den nyeste softwareteknologi og drømmer om at arbejde i en vækstvirksomhed med Fyns største udviklermiljø.

- Eventet er afholdt

Hesehus-event

22. oktober 2020

Ultra:bit virksomhedsbesøg

Hesehus er i år blandt besøgsvirksomhederne under DR’s landsdækkende undervisningsforløb ultra:bit, der har til formål at løfte børns forståelse og interesse for teknologi og kodning. Vi er så heldige at få besøg af 4. klasse fra Åløkkeskolen, som i løbet af dagen skal løse og præsentere en konkret case. Vores CEO, Lars, Software Architect, Bjarke, og Design Manager, Martin, indtager også scenen med hver deres indlæg om Hesehus, og hvordan det er at arbejde i en IT-virksomhed.

- Eventet er afholdt

Hesehus-seminar

24. september 2020

'E-commerce: de hotteste trends & tendenser' i Aarhus

Få de hotteste guldkorn inden for e-handel og retail serveret fra bl.a. verdens største retailkonference 'NRF Retails BIG Show' i New York, når vi sammen med FDIH stiller skarpt på de trends og tendenser, der kommer til at sætte e-handelsstandarden i fremtiden. Seminaret, der sidste år trak et rekordstort antal deltagere, giver også deltagerne en sand e-commerce treat i form af hands-on erfaringer fra BabySam, der med en ambitiøs e-handelsstrategi har skabt onlinevækst på 113%.

- Seminaret er afholdt

Hesehus-seminar

23. september 2020

'E-commerce: de hotteste trends & tendenser' i København

Få de hotteste guldkorn inden for e-handel og retail serveret fra bl.a. verdens største retailkonference 'NRF Retails BIG Show' i New York, når vi sammen med FDIH stiller skarpt på de trends og tendenser, der kommer til at sætte e-handelsstandarden i fremtiden. Seminaret, der sidste år trak et rekordstort antal deltagere, giver også deltagerne en sand e-commerce treat i form af hands-on erfaringer fra BabySam, der med en ambitiøs e-handelsstrategi har skabt onlinevækst på 113%.

- Seminaret er afholdt

Hesehus-seminar

16. september 2020

'Digitale trends og online tilstedeværelse' i København

Efter stor efterspørgsel er seminaret, der i august blev totalt udsolgt i København, tilbage, når DI Handel inviterer indenfor til endnu en formiddag med konkret inspiration til next step i jeres digitale rejse. I kan bl.a. se frem til at få alle guldkornene og de hotteste e-commercetrends fra verdens største retailkonference ’NRF Retail’s BIG Show’ serveret af vores COO, Mette Reinholt Mortensen. Derudover kommer Mette naturligvis også med hands-on eksempler på, hvordan I bedst imødekommer fremtidens kunder.

- Seminaret er afholdt

Hesehus-webinar

10. september 2020

Sustainability & e-commerce

Join os til webinar den 10. september, hvor vi sammen med FDIH tager temperaturen på bæredygtighed i dansk e-handel. I kan bl.a. se frem til at få et hands-on indblik i de parametre, I som e-handlere med fordel kan arbejde med for at indfri forbrugernes forventninger, højaktuel inspiration fra 2020-udgaven af verdens største retailkonference ’NRF Retails BIG Show’ og håndfaste eksempler på, hvordan brands i New York med helt konkrete tiltag formår at sætte sustainability på dagsordenen.  

- Webinaret er afholdt

Hesehus-event

8. september 2020

Do I.T. in Denmark

Knap 500 kandidater fra hele Europa melder klar den 8. september, når de virtuelle døre åbnes til det europæiske rekrutteringsnetværk EURES’ online jobmesse. Hesehus er naturligvis på pletten som digital udstiller til eventet, og deltagerne kan se frem til at blive klogere på Danmark som karrieredestination, udforske konkrete jobmuligheder og sidst, men ikke mindst, få tips og tricks til at lande IT-drømmejobbet i Danmark. Vores Search and Recruitment Consultant, Magdalena Zaremba Andersen, sidder desuden klar på chatten kl. 11-12 og igen kl. 14-15 til en snak om jobmulighederne hos Hesehus.

- Eventet er afholdt

Hesehus-seminar

26. august 2020

'Digitale trends og online tilstedeværelse' i Brabrand

Få konkret inspiration til next step i jeres digitale rejse, når DI Handel åbner dørene til seminar i Brabrand. Som en af dagens oplægsholdere vil vores COO, Mette Reinholt Mortensen, dele ud af alle guldkornene fra verdens største retailkonference ’NRF Retail’s BIG Show’ og give hands-on eksempler på, hvordan I kan arbejde med nogle af de nyeste trends inden for e-handel og detail for at imødekomme fremtidens kunder.

- Seminaret er afholdt

Hesehus-seminar

25. august 2020

'Digitale trends og online tilstedeværelse' i Kolding

Få konkret inspiration til next step i jeres digitale rejse, når DI Handel åbner dørene til eftermiddagsseminar i København. Som en af dagens oplægsholdere vil vores COO, Mette Reinholt Mortensen, dele ud af alle guldkornene fra verdens største retailkonference ’NRF Retail’s BIG Show’ og give hands-on eksempler på, hvordan I kan arbejde med nogle af de nyeste trends inden for e-handel og detail for at imødekomme fremtidens kunder.

- Seminaret er afholdt

Hesehus-seminar

25. august 2020

'Digitale trends og online tilstedeværelse' i København

Få konkret inspiration til next step i jeres digitale rejse, når DI Handel åbner dørene til formiddagsseminar i København. Som en af dagens oplægsholdere vil vores COO, Mette Reinholt Mortensen, dele ud af alle guldkornene fra verdens største retailkonference ’NRF Retail’s BIG Show’ og give hands-on eksempler på, hvordan I kan arbejde med nogle af de nyeste trends inden for e-handel og detail for at imødekomme fremtidens kunder.

- Seminaret er afholdt

Hesehus-webinar

25. juni 2020

Sådan får I B2B e-handelssucces - både under og efter corona

Kom med til webinar den 25. juni, hvor vi sammen med DI Handel løfter sløret for, hvordan I som B2B-virksomhed udnytter jeres e-handelsløsning maksimalt under corona, så I står stærkest efter krisen. I kan bl.a. se frem til at få eksempler på konkrete onlineindsatser, der kan booste jeres salg her og nu, og bud på innovationer i forretningsmodellen, hvor fx salg direkte til forbrugerne kan være en mulighed. Derudover giver Dinex et indblik i, hvordan de på kun fem måneder gik fra ingen e-handel til e-handelssucces, hvor 50% af Dinexs samlede omsætning på aftermarket nu genereres af den nye internationale B2B-webshop.

- Webinaret er afholdt

Hesehus-webinar

22. juni 2020

Nedtælling til E-handelsprisen 2020: Hør om casen med Matas

FDIH kickstarter nedtællingen til E-handelsprisen 2020 med webinar d. 22. juni, hvor vi som en af finalisterne i kategorien ’Bedste e-handelscase’ for vores løsning til Matas bl.a. har fornøjelsen af at give deltagerne et indblik i løsningen og konkrete eksempler på, hvordan en agil tilgang til nye forretningsmuligheder har medført en lang række af innovative tiltag med øget omsætning til følge. Derudover giver Ecommerce director hos Matas et hands-on indblik i Matas’ nyeste tiltag, live shopping og onlinechat, samt next step og must win battles på deres digitale rejse.

- Webinaret er afholdt

Hesehus-webinar

6. maj 2020

E-handel 2020 - lær af vinderne

Onsdag den 6. maj inviterer Videncenter for Digital Handel indenfor til et højaktuelt webinar, hvor vores CEO Lars Hedal tager deltagerne med på en guidet tur i e-handelslandskabet anno 2020 og stiller skarpt på de trends og tendenser, I som e-handlere med fordel kan holde et ekstra skarpt øje med lige nu. Med konkrete eksempler fra vores ambitiøse kunder som fx BabySam og Matas, vil Lars bl.a. også løfte sløret for, hvordan I maksimerer værdien af ethvert onlinebesøg under coronakrisen og fastholder relationen til kunderne og dermed loyaliteten til brandet i fremtiden.

- Webinaret er afholdt

Hesehus-webinar

30. april 2020

Få succes med B2B e-handel - også efter corona

Hvordan sætter I som B2B-virksomhed bedst jeres e-handelsløsning i spil, så I står stærkest under og efter corona? Det stiller vi sammen med FDIH skarpt på til webinar den 30. april, hvor I bl.a. får konkrete eksempler på, hvordan I udnytter onlinehandel maksimalt under krisen og bud på innovation, fx i forretningsmodellen, hvor det at sælge direkte til forbrugerne kan være en mulighed. Derudover giver den globale B2B-virksomhed Dinex et hands-on indblik i, hvordan de på kun fire måneder er gået fra ingen e-handel til e-handelssucces med lanceringen af en international B2B-webshop, der allerede genererer 50% af Dinexs samlede omsætning på eftermarkedet.

- Webinaret er afholdt

Hesehus-webinar

2. april 2020

Sådan kommer I stærkest igennem corona-krisen online

Hvordan driver og styrker I bedst salget online, så I står stærkest både under og efter Corona? Det er lige nu ét af de helt essentielle spørgsmål for alle e-handlere – med og uden fysiske butikker. Det stiller vi derfor skarpt på sammen med FDIH i webinaret torsdag den 2. april, hvor I bl.a. får konkrete bud på, hvordan I kan aktivere butikspersonalet som in-store eksperter, der via chat- og livefunktioner rådgiver kunderne, mens de shopper online hjemmefra. En af Danmarks største webshops, Matas, giver desuden et indblik i, hvordan I styrker kundeoplevelsen på tværs af digitale og fysiske kanaler under corona-krisen.

- Webinaret er afholdt

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox