Events

Mød os her

23. april 2020

'E-commerce 2020: de hotteste trends & tendenser' i København

Få de hotteste guldkorn fra 2020-udgaverne af verdens største konferencer inden for retail og e-handel, ’NRF Retail’s BIG show’ og ’Shop Talk’, når vi sammen med FDIH stiller skarpt på hvilke trends og tendenser, der kommer til at sætte e-handelsstandarden i 2020. Seminaret, der sidste år trak et rekordstort antal deltagere, giver også deltagerne en sand e-commerce treat i form af hands-on erfaringer fra BabySam, der med en ambitiøs e-handelsstrategi har skabt onlinevækst på 113%.

Læs mere og tilmeld jer

Hesehus seminar

21. april 2020

'E-commerce 2020: de hotteste trends & tendenser' i Aarhus

Få de hotteste guldkorn fra 2020-udgaverne af verdens største konferencer inden for retail og e-handel, ’NRF Retail’s BIG show’ og ’Shop Talk’, når vi sammen med FDIH stiller skarpt på hvilke trends og tendenser, der kommer til at sætte e-handelsstandarden i 2020. Seminaret, der sidste år trak et rekordstort antal deltagere, giver også deltagerne en sand e-commerce treat i form af hands-on erfaringer fra BabySam, der med en ambitiøs e-handelsstrategi har skabt onlinevækst på 113%.

Læs mere og tilmeld jer

26. marts 2020

E-handel Danmark 2020

Den 26. marts i Aarhus afholder FDIH forårets største e-handelskonference, E-handel Danmark, og Hesehus er naturligvis med som sponsor igen i år. Dagen byder på hands-on vidensdeling, innovative løsninger og de nyeste e-commercetrends serveret af tidens skarpeste digitale købmænd og e-handelseksperter. Skal du også med til årets første store e-handelskonference? Så husk at slå et smut forbi vores Hesehus-stand til en snak om jeres onlinemuligheder.

Læs mere og tilmeld jer

22.-25. marts 2020

Shoptalk 2020

Verdens største e-handelskonference, Shoptalk, løber af stablen i Las Vegas den 22.-25. marts. Hesehus er naturligvis igen i år blandt de mere end 8.000 deltagere, der kommer for at få den nyeste viden og inspiration om alt fra de hotteste e-handelsteknologier til de seneste trends og tendenser inden for forbrugeradfærd. Og som altid deler vi naturligvis de sprødeste guldkorn med jer efterfølgende.

Læs mere og tilmeld jer

11. marts 2020

Hesehus' B2B ERFA-gruppemøde

Den 11. marts åbner Hesehus dørene for endnu et ERFA-gruppemøde for vores B2B-kunder. Vi inviterer til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration inden for e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ B2B-kunder, og tilmeldingen skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

10. marts 2020

Karriereworkshop

Hesehus er naturligvis på pletten, når Det Naturvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet afholder deres årlige karrierearrangement. På dagen holder Martin Rud Ehmsen, CTO hos Hesehus og alumne ved Det Naturvidenskabelige Fakultet, et kort oplæg, hvor han tager de studerende med på rejsen fra studie til arbejdsmarked og giver konkrete fif til, hvordan de allerede nu kan målrette deres studie, fx ved hjælp af praktik- og projektsamarbejder med virksomheder som Hesehus.

4. marts 2020

Hesehus' B2C ERFA-gruppemøde

Den 4. marts åbner Hesehus dørene for endnu et ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder. Vi inviterer som altid til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration inden for e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ B2C-kunder, og tilmeldingen skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

3. marts 2020

Karrieremesse

Den 3. marts inviterer UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole til karrieremesse, hvor deres studerende inden for bl.a. multimediedesign, softwareudvikling og webudvikling har mulighed for at møde virksomheder i deres kommende branche. Hesehus er naturligvis repræsenteret af vores search- og rekrutteringskonsulenter, Magdalena Zaremba Andersen og Christina Hupfeldt, som står klar på vores stand til en snak om muligheden for praktik og karriere i Hesehus.

27. februar 2020

Virksomhedsbesøg

Den 27. februar åbner vi dørene og inviterer de studerende fra Institut for Matematik og Datalogi på Syddansk Universitet indenfor til virksomhedsbesøg på havnen i Odense. Her vil vores CTO, Martin Rud Ehmsen, give de studerende et indblik i livet som hesehusianer, hvordan vi arbejder og de teknologier, vi bruger. Vores search- og rekrutteringskonsulent, Christina Hupfeldt, runder dagen af med en snak om mulighederne for fx praktik- og projektsamarbejde i Hesehus og giver desuden sine skarpeste tips og tricks til ansøgningsprocessen.

26. februar 2020

B2B e-handel 2020

FDIH kickstarter foråret og går all in på B2B e-handel med deres allerførste konference dedikeret specielt til B2B e-handlere. Hesehus er eksklusivpartner, og der er lagt i ovnen til en dag fyldt med brandvarme tendenser, ny viden og inspirerende hands-on erfaringer fra nogle af landets skarpeste profiler inden for B2B e-handel. På programmet er bl.a. Senior Digital Project Manager, Thomas Aslak Søholm, fra Fristads Kansas Group, og Hesehus’ adm. direktør, Lars Hedal. Uanset om I er i markedet efter en ny ambitiøs B2B-løsning eller blot vil samle ny B2B-inspiration, er dette konferencen for jer.

Læs mere og tilmeld jer

24. januar 2020

E-handelstrends anno 2020

Hesehus’ adm. direktør Lars Hedal er altid klar på at dele ud af sine mange e-handelsguldkorn til fremtidens handelstalenter. Den 24. januar melder Lars derfor også klar til at klæde Tietgen Handelsgymnasiums 1.g. og 3.g.-studerende på med de nyeste trends og tendenser inden for e-handel og til - med udgangspunkt i inspirerende cases - at give dem et konkret indblik i den dynamiske online retail-verden anno 2020.

- Eventet er afholdt

21. januar 2020

Få succes med e-handel

Jyske Bank skyder den 21. januar året i gang og inviterer bestyrelsesmedlemmer indenfor til en aften i e-handlens tegn. Hesehus’ adm. direktør, Lars Hedal, melder naturligvis klar som oplægsholder, hvor han med udgangspunkt i konkrete cases og de nyeste e-commerce-trends vil give et hands-on indblik i, hvordan man med en ambitiøs e-handelsløsning kan sætte standarden for i morgen og blive fremtidens e-handelsvinder.

- Eventet er afholdt

11.-14. januar 2020

NRF Retail’s BIG Show

Igen i år er Hesehus blandt deltagerne, når mere end 800 udstillere og 38.000 deltagere fra 99 lande samles til verdens største retailkonference ’NRF Retails BIG Show’ i New York. Vi vil naturligvis suge til os af de mange inspirerende perspektiver, hands-on erfaringer og brandvarme tendenser, og som altid glæder vi os til at dele dem med jer.

- Konferencen er afholdt

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox