Events

Mød os her

23. maj 2019

FDIH samler den absolutte elite inden for dansk e-handel, når de den 23. maj afholder årets største brancheevent E-handelsprisen 2019 i Øksnehallen. Hesehus er naturligvis sponsor for den store prisfest, og vi glæder os til en fantastisk spændende aften, når vi fejrer alle de danske e-handlere og kårer Danmarks bedste e-handelsvirksomheder.

Læs mere og tilmeld jer

11. april 2019

Sammen med DI Handel afholder vi seminaret ”Digitale retail trends 2019” i København, hvor vi deler ud af alle guldkornene fra verdens største retailkonference ’NRF Retail’s BIG Show’, som løb af stablen i januar i New York og verdens største e-commercekonference ’Shoptalk’, som i disse dage brager afsted i Las Vegas.

Læs mere og tilmeld jer

10. april 2019

Sammen med DI Handel afholder vi seminaret ”Digitale retail trends 2019” i Odense, hvor vi deler ud af alle guldkornene fra verdens største retailkonference ’NRF Retail’s BIG Show’, som løb af stablen i januar i New York og verdens største e-commercekonference ’Shoptalk’, som i disse dage brager afsted i Las Vegas.

Læs mere og tilmeld jer

3. april 2019

Onsdag den 3. april inviterer Hesehus i samarbejde med FDIH til e-handelsseminar i Odense, hvor vi stiller skarpt på onlineforbrugeren anno 2019 og på de nyeste trends og tendenser hentet direkte fra verdens førende e-handelskonferencer; NRF Retail’s BIG Show i New York og Shoptalk i Las Vegas. På seminaret bliver I også præsenteret for hands-on erfaring fra Matas, en af Danmarks største webshops, der om nogen sætter standarden for e-handel herhjemme og er en af frontløberne, når det kommer til at afprøve og implementere de nyeste funktioner og features hentet direkte fra det store udland.

Læs mere og tilmeld jer

30.-31. marts 2019

Den 30.-31. marts afholder SDU 'IT Camp for piger' med målet om at gøre flere piger interesseret i en karriere i IT-branchen. Her kan piger fra en adgangsgivende uddannelse få et interessant indblik i, hvordan det er at tage en uddannelse inden for IT, og hvilke forskellige muligheder der er for at arbejde i branchen. Vores projektleder, Dzenita Hasic, vil om lørdagen den 30. marts give et oplæg om hendes erfaringer med en baggrund som softwareingeniør, og hvad hun har brugt sin uddannelse til.

Læs mere og tilmeld jer her

21. marts 2019

FDIH afholder den 21. marts forårets største e-handelskonference E-handel Danmark 2019 i Aarhus, og Hesehus er naturligvis med som sponsor. Dagen byder på vidensdeling, digitale og innovative løsninger og de nyeste trends og tendenser inden for e-commerce fra tidens skarpeste digitale købmænd og e-handelseksperter. Så køb billet til årets første store e-handelskonference og kig forbi Hesehus-standen til en snak om jeres fremtidige onlinemuligheder.

Læs mere og køb billet

3.-6. marts 2019

Shoptalk 2019

Den 3.-6. marts løber verdens største e-handelskonference, Shoptalk, af stablen i Las Vegas. Hesehus er naturligvis blandt de mere end 8.000 deltagere, der kommer for at få den nyeste inspiration og viden omkring bl.a. de nyeste teknologier, forretningsmodeller og de seneste trends og tendenser inden for forbrugeradfærd. Og som altid deler vi selvfølgelig alle guldkornene med jer efterfølgende.

- Konferencen er afholdt

31. januar 2019

Formland

Den 31. januar til 3. februar byder Formland inden for til Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse. På messens første dag giver vores adm. direktør, Lars Hedal, bl.a. et oplæg om de nyeste trends og tendenser inden for e-handel. Med udgangspunkt i konkrete cases fra nogle af Danmarks førende e-handlere vil Lars servere de kommercielt vigtigste trends, der skal til, for at I også kan blive e-handelsvindere.

- Eventen er afholdt

17. januar 2019

Releaseparty

Den 17. januar afholder vi releaseparty for vores kunder i Hesehus. Her præsenterer vi de mest spændende features, der blev lanceret på Hesehus' egenudviklet commerceplatform Bizzkit i løbet af 2018 og give et uddybende indblik i roadmappet for 2019. Herudover har vi inviteret Kenneth Boll, CEO hos recommendations-eksperten Raptor, til at fortælle om, hvordan de med personalisering har boostet onlinesalget for mange store danske og internationale virksomheder.

- Eventen er afholdt

13.-15. januar 2019

NRF Retail's BIG Show 2019

Hesehus er igen i år at finde blandt deltagerne, når NRF – National Retail Federation – åbner dørene for årets største retailkonference, Retail’s BIG Show i New York. Konferencen huser mere end 700 udstillere og tager imod over 37.000 deltagere fra 99 lande, der kommer for at få de nyeste trends fra nogle af verdens førende retailere og e-handelseksperter. Vi fylder rygsækken helt op med ny inspiration, tips og tendenser, som vi glæder os til at dele med jer.

- Konferencen er afholdt

9. januar 2019

DI Handels Nytårskur

DI Handel inviterer til nytårskur den 9. januar, hvor fokus er på de nye forretningstendenser i 2019, der kan bidrage til at udvikle jeres forretning inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel. Vores adm. direktør, Lars Hedal, vil bl.a. give et inspirerende oplæg om, hvad der er ’hot’ og hvad der er ’not’ i forhold til at skabe god e-business. Lars vil i sit oplæg komme med sit bud på, hvilke digitale tendenser I skal tage højde for i 2019 for at skabe bedre salg på tværs af alle kanaler.

- Eventen er afholdt

9. december 2018

ODINCON 2018, ESL

Technology Denmark står den 9. december klar med brætspilslounge for alle tech-interesserede til ODINCON 2018 i forbindelse med ESL-finalerne i Sparekassen Arena Fyn. Her kan interesserede kandidater høre mere om de forskellige tech-virksomheder og hvilke muligheder, de har for en karriere hos bl.a. Hesehus. Vi spiller vores stærkeste kort og sørger for at vores adm. direktør, Lars Hedal, sidder klar til en god snak og en dyst i jeres yndlingsbrætspil.

- Eventen er afholdt

7. november 2018

Sådan får du succes med B2B e-handel

Fynsk Erhverv og UCL byder den 7. november velkommen til en gratis workshop for små og mellemstore virksomheder med fokus på B2B e-handel. Vores adm. direktør, Lars Hedal, vil bl.a. give deltagerne et unikt indblik i, hvordan de sikrer sig succes med e-handel og ud fra forskellige succesfulde e-handelscases komme med gode råd og masser af inspiration til deltagerne.

- Eventen er afholdt

7. november 2018

Hesehus’ B2C ERFA-gruppemøde

Hesehus afholder ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder, hvor fokus er på sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

31. oktober 2018

Hesehus' B2B ERFA-gruppemøde

Hesehus afholder ERFA-gruppemøde for vores B2B-kunder, hvor fokus er på sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

30. oktober 2018

Praktik- og projektdag, SDU

Den 30. oktober fra kl. 12.00 til 15.30 afholder Det Tekniske Fakultet på SDU projekt- og praktikdag for diplom- og civilingeniører. Formålet med dagen er at skabe et møde mellem virksomheder og studerende til en snak om studiejob, praktikforløb, semesterprojekter og bachelor- og specialeprojekter. Vores to search- og rekrutteringskonsulenter, Lise og Christina, står naturligvis klar til at snakke med de studerende om deres muligheder for et forløb hos Hesehus.

- Eventen er afholdt

30. oktober 2018

Sådan lykkes du med omnichannel i praksis, Aarhus

Forbrugerne forventer i dag den samme oplevelse, uanset om de handler offline eller online. Konsekvenserne ved ikke at have styr på jeres omnichannel-strategi kan derfor være, at kunderne handler et andet sted. På FDIHs seminar i Aarhus afholdt i samarbejde med Fiftytwo og Hesehus får I en række konkrete tiltag, løsninger og strategier til, hvordan I giver kunderne en sammenhængende købsoplevelse. Tilmeld jer i dag og oplev bl.a. adm. direktør for Hesehus, Lars Hedal, der med konkrete caseeksempler viser jer, hvordan I kan leve op til forbrugernes forventninger.

- Seminaret er afholdt

29. oktober 2018

Sådan lykkes du med omnichannel i praksis, KBH

Forbrugerne forventer i dag den samme oplevelse, uanset om de handler offline eller online. Konsekvenserne ved ikke at have styr på jeres omnichannel-strategi kan derfor være, at kunderne handler et andet sted. På FDIHs seminar i København afholdt i samarbejde med Fiftytwo og Hesehus får I en række konkrete tiltag, løsninger og strategier til, hvordan I giver kunderne en sammenhængende købsoplevelse. Tilmeld jer i dag og oplev bl.a. adm. direktør for Hesehus, Lars Hedal, der med konkrete caseeksempler viser jer, hvordan I kan leve op til forbrugernes forventninger.    

- Seminaret er afholdt

24.-25. oktober 2018

Tour de Jylland

FDIH inviterer med Hesehus som enesponsor på B2B e-handelstur, hvor deltagerne får en unik mulighed for at komme bag kulisserne hos nogle af landets dygtigste B2B e-handlere. Der er begrænset antal pladser på turen, så tilmeld jer i dag, hvis I også gerne vil suge til jer af viden og lære af succesfulde B2B e-handlere som fx Wupti Marketplace, Lemvigh-Müller, SkatePro, Lene Bjerre Design og Brdr. Dahl.

- Eventen er afholdt

23. oktober 2018

Coding Class

IT-Branchen afholder i samarbejde med Odense Kommune projektet 'Coding Class', hvor kommunens 6. klasser får IT som fag i skolen for at øge interessen for IT og teknologi blandt de unge. I den forbindelse får vi besøg af 6.A fra Højby Skole, der kommer og præsenterer deres projekter, som de har arbejdet på i timerne. Eleverne vil samtidig få en rundvisning, og vores udvikler Bjarke og vores mediegrafikerelev Frederik vil også fortælle eleverne om, hvordan det er at arbejde i en IT-virksomhed som Hesehus.

- Eventen er afholdt

11. oktober 2018

E-handelskonference og messe 2018

FDIH inviterer for 13. gang til Danmarks største e-handelskonference med over 1.000 deltagere i København. I år er fokus på, hvordan fremtidens vindende retail-koncepter skal mestre alle kanaler og de nyeste teknologier for at blive foretrukket i et stærkt konkurrencepræget marked. Vores adm. direktør Lars Hedal vil i år være med som taler på det særdeles aktuelle emne om markedspladsernes indtog og fordele og ulemper herved. Hesehus er naturligvis igen i år sponsor - så kig forbi konferencen og ikke mindst vores stand til en snak om dine onlinemuligheder.

- Konferencen er afholdt

8. oktober 2018

Virksomhedsbesøg fra EAL

Vi byder studerende fra digital konceptudvikling på EAL indenfor til en inspirerende og lærerig dag, hvor vores e-handelsrådgiver, Anja, vil give de studerende et indblik i kunderejsen og komme med konkrete eksempler fra nogle af vores kunders løsninger, hvor kunderejsen er tænkt optimalt ind i løsningen.

- Eventen er afholdt

8. oktober 2018

IMADA karrieredag

Institut for Matematik og Datalogi afholder karrieredag for de studerende på instituttet under overskriften 'Mød din fremtidige karriere'.  Vores leadudvikler, Bjarke, vil give et oplæg til de studerende om vejen fra studiet og videre ud i erhvervslivet. Desuden vil vores search- og rekrutteringskonsulent, Lise, og vores CTO, Martin, stå klar til en snak med de studerende om deres muligheder for en karriere hos Hesehus. Så kig endelig forbi vores stand på dagen og få en snak med en hesehusianer.

- Eventen er afholdt

26.-27. september 2018

Thinkers50, EBF 2018

Thinkers50 Europe løber af stablen den 26.-27. september i ODEON i Odense. Årets tema er "making better choices" med budskabet om, at vi i dag har uendelige muligheder for vækst, og at det kan være svært men dog essentielt at vælge de rigtige teknologier for virksomheden, dens medarbejdere og dens profit. Hesehus er naturligvis repræsenteret blandt deltagerne i form af vores adm. direktør Lars Hedal, der vil lade sig inspirere af verdens førende managementguruer.

- Konferencen er afholdt

25.-27. september 2018

eCommerce Expo 2018

Den 25.-27. september sender vi vores direktionsassistent Andrea og vores e-handelsrådgiver Anja afsted sammen med DI Handel til årets eCommerce Expo i London. På den spændende tre dages tur vil de suge de nyeste trends og tendenser inden for e-handel til sig fra konferencen og deltage i DI Handels øvrige netværksaktiviteter.

- Konferencen er afholdt

20. august 2018

CityChef 2020 netværksmøde

Den 20. august afholder innovationsnetværket Service Platform netværksmøde for de danske citychefer med temaet 'mere trafik i gaden - mere omsætning i butikken'.  Vi sender vores e-handelsrådgiver Anja Christiansen afsted for at deltage i rådgiverpanelet med et pitch om omni-channel, hvor e-handel og fysiske butikker smelter sammen.

- Eventen er afholdt

16. august 2018

Forstå din kunde via data og styrk bundlinjen

Digital Vækstkultur afholder masterclass for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at udvikle sig digitalt. Fokus er denne gang på kundedata, og hvordan I kan berige både virksomheden og ikke mindst bundlinjen gennem en bedre indsigt i kundernes adfærd. Customer Relations Manager fra Hesehus, Casper Bo Jørgensen, er en af indlægsholderne, der med konkrete cases giver jer et indblik i, hvordan I med konkret indsigt i kundernes adfærd og ageren og den rette brug kan skabe profit.

- Eventen er afholdt

16. august 2018

Formland

Den 16. til 19. august afholder Formland design- og interiørmesse i Herning, og Hesehus sender adm. direktør Lars Hedal afsted til messen for at levere et inspirerende indlæg for de mange deltagere. Lars har samlet de bedste guldkorn fra verdens største e-commercekonference Shoptalk og stiller skarpt på de 10 vigtigste e-handelstrends, I som e-handlere bør tage højde for, hvis jeres webshop skal gøre sig blandt de bedste.

- Eventen er afholdt

9. august 2018

CIFF - Copenhagen International Fashion Fair

Den 8. til 10. august inviterer modebranchen indenfor, når Copenhagen International Fashion Fair løber af stablen. Vores adm. direktør Lars Hedal kigger forbi om torsdagen den 9. august og giver et inspirerende indlæg om de nyeste trends og tendenser og de bedste guldkorn, han har hentet direkte på verdens største e-handelskonference Shoptalk i Las Vegas.

- Eventen er afholdt


29. juni 2018

Tech Talent Job Camp 2018, Tinderbox

Festival og drømmejob - Hesehus er igen i år blandt de udvalgte virksomheder til Technology Denmarks jobevent Tech Talent Job Camp 2018 på årets Tinderbox. Få chancen for at lande drømmejobbet inden for programmering og softwareudvikling og nyd samtidig den gode musik og de kolde øl.

- Eventen er afholdt

30. maj 2018

Hesehus' B2C ERFA-gruppemøde

Hesehus afholder endnu en gang ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder, hvor fokus er på sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

24. maj 2018

E-handelsprisen 2018

FDIH samler den absolutte elite inden for dansk e-handel, når de den 24. maj afholder årets brancheevent E-handelsprisen 2018 i Øksnehallen. Hesehus er sponsor for den store prisfest, og vi glæder os til en fantastisk spændende aften, når Danmarks bedste e-handelsvirksomheder skal kåres.

- Eventen er afholdt

23. maj 2018

Hesehus' B2B ERFA-gruppemøde

Hesehus afholder endnu en gang ERFA-gruppemøde for vores B2B-kunder, hvor fokus er på sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

8. maj 2018

Branchetræf 2018

Mød vores direktør for leverance og udvikling, Mette Reinholt Mortensen, til bogbranchens branchetræf 2018 den 8. og 9. maj. Årets branchetræf har fokus på digitalisering og den fremtid, der venter bogbranchen. Som oplægsholder vil Mette snakke om sammensmeltningen mellem online og offline handel, og hvor vigtigt et total retail-mindset er for virksomheden.

- Eventen er afholdt

3. maj 2018

Salgskonferencen 2018

Hesehus er sponsor, når DI afholder salgskonferencen "Customer is King - nu og i fremtiden". Programmet er spækket med spændende cases og eksperter i kundeoplevelser, ny teknologi og forretningsudvikling, som giver jer viden om og konkrete værktøjer til at nytænke jeres kundefokus. Vi er naturligvis repræsenteret på konferencen med vores stand, og vi er mere end klar til en snak om jeres muligheder med e-handel.

- Konferencen er afholdt

3. maj 2018

Retailkonference, Herning

For syvende år i streg afholder PEJ Gruppen årets retailkonference med et superstærkt og sammensat program med nogle af dansk detailhandels topfolk samt en række kompetente detailhandelseksperter. Lad jer bl.a. inspirere af Hesehus’ adm. direktør, Lars Hedal, der giver sit bud på, hvordan I tager kampen op mod globale markedspladser som Amazon, der vinder mere og mere indpas.

- Konferencen er afholdt

1. maj 2018

Retailkonference, København

For syvende år i streg afholder PEJ Gruppen årets retailkonference med et superstærkt og sammensat program med nogle af dansk detailhandels topfolk samt en række kompetente detailhandelseksperter. Lad jer bl.a. inspirere af Hesehus’ adm. direktør, Lars Hedal, der giver sit bud på, hvordan I tager kampen op mod globale markedspladser som Amazon, der vinder mere og mere indpas.

- Konferencen er afholdt

25. april 2018

Digitale trends, Odense

DI og Hesehus afholder seminar om digitale trends i vores lokaler på havnen i Odense. På seminaret vil I blive præsenteret for de nyeste trends og få et indblik i, hvordan førende virksomheder imødekommer fremtidens kunder. Vores adm. direktør Lars Hedal og direktør for leverance og udvikling Mette Reinholt Mortensen vil bl.a. fortælle om trends hentet direkte fra verdens største konferencer inden for retail og e-handel, NRF Retail's BIG Show 2018 og Shoptalk 2018.

- Seminaret er afholdt

24. april 2018

Det kræver en ambitiøs webshop anno 2018

I samarbejde med Salgs- & Reklameforeningen afholder vi gå-hjem-møde hos os på havnen i Odense den 24. april, hvor alle er velkomne. Vores adm. direktør Lars Hedal fortæller bl.a. om, hvordan du udvikler en ambitiøs webshop anno 2018 og løfter sløret for trends og digitale guldkorn fra Shoptalk, verdens største e-commercekonference i Las Vegas.

- Eventen er afholdt

18. april 2018

Krav til en ambitiøs webshop anno 2018

Hesehus og FDIH inviterer til e-handelsseminar, hvor vi stiller skarpt på, hvad en ambitiøs webshop anno 2018 kræver. Vi præsenterer de nyeste trends og tendenser hentet direkte fra verdens største e-handelskonferencer NRF Retail's BIG Show og Shoptalk. Sidst, men ikke mindst, får I på seminaret ligeledes hands-on erfaring fra Danmarks førende onlineapotek dinApoteker.dk, der med en meget ambitiøs e-handelsløsning har sat en helt ny standard for e-handel med receptpligtig medicin.

- Seminaret er afholdt

12. april 2018

Digitale trends, København

DI og Hesehus afholder seminar om digitale trends i Industriens Hus i København. På seminaret vil I blive præsenteret for de nyeste trends og få et indblik i, hvordan førende virksomheder imødekommer fremtidens kunder. Vores adm. direktør Lars Hedal og direktør for leverance og udvikling Mette Reinholt Mortensen vil bl.a. fortælle om trends hentet direkte fra verdens største konferencer inden for retail og e-handel, NRF Retail's BIG Show 2018 og Shoptalk 2018.

- Seminaret er afholdt

18. marts 2018

Shoptalk 2018

Hesehus er naturligvis med, når Shoptalk 2018 bliver afholdt den 18.-21. marts i Las Vegas. Verdens største e-commercekonference har fokus på de nyeste teknologier, forretningsmodeller og de seneste trends og tendenser inden for forbrugeradfærd. Det amerikanske og det europæiske event er i år lagt sammen til én stor konference med over 7.500 deltagere og mere end 300 talere fra markedsledende virksomheder, innovative startups og succesrige investorer.

- Konferencen er afholdt

14. marts 2018

E-handel Danmark 2018

Hesehus er sponsor, når FDIH den 14. marts fylder Hermans Kulturhus i Aarhus til årets første store e-handelskonference ’E-handel Danmark’. Dagen byder på et udpluk af nogle af de dygtigste indlægsholdere og e-handelseksperter, så kig forbi konferencen og ikke mindst forbi vores stand til en snak om dine onlinemuligheder.

- Konferencen er afholdt

22. februar 2018

Hesehus’ B2C ERFA-gruppemøde

Den 22. februar åbner Hesehus dørene for ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder. Det er anden gang, vi inviterer B2C-kunderne inden for på havnen i Odense til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

21. februar 2018

Hesehus’ B2B ERFA-gruppemøde

Den 21. februar åbner Hesehus dørene for ERFA-gruppemøde for vores B2B-kunder. Det er første gang, vi inviterer vores B2B-kunder til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration i forbindelse med e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ kunder, og tilmelding skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

15. februar 2018

CODE Odense meetup: React & Modern Web Interface

Kom og lær mere om React & Modern Web Interfaces når CODE Odense holder en meetup-talk hos Hesehus den 15. februar. Talken har fokus på, hvordan du kan komme i gang med at bruge React og de koncepter, React er forbundet med.

- Eventen er afholdt

8. februar 2018

DI Handels medlemsmøde i Ringsted

Hesehus' adm. direktør Lars Hedal er en af foredragsholderne, når DI Regionalforeninger og DI Handel afholder medlemsmøde i Ringsted den 8. februar. Fokus er på e-handel, og hvordan I kan udvide forretningen her igennem. Lars vil bl.a. tale om den gode digitale strategi og give tips til succesfuld e-handel.

- Eventen er afholdt

6. februar 2018

DI Handels medlemsmøde i Middelfart

Hesehus' adm. direktør Lars Hedal er en af foredragsholderne, når DI Regionalforeninger og DI Handel afholder medlemsmøde i Middelfart den 6. februar. Fokus er på e-handel, og hvordan I kan udvide forretningen her igennem. Lars vil bl.a. tale om den gode digitale strategi og give tips til succesfuld e-handel.

- Eventen er afholdt

5. februar 2018

DI Handels medlemsmøde i Aarhus

Hesehus' adm. direktør Lars Hedal er en af foredragsholderne, når DI Regionalforeninger og DI Handel afholder medlemsmøde i Aarhus den 5. februar. Fokus er på e-handel, og hvordan I kan udvide forretningen her igennem. Lars vil bl.a. tale om den gode digitale strategi og give tips til succesfuld e-handel.

- Eventen er afholdt

14. januar 2018

Retail's BIG Show 2018

Den 14.-16. januar afholder NRF - National Retail Federation - årets største event inden for retailbranchen, nemlig Retail's BIG Show. Konferencen har mere end 600 udstillere og bliver besøgt af over 35.000 deltagere fra mere end 95 lande, der kommer for at få de nyeste trends og den seneste viden fra branchen. Hesehus er naturligvis med for at suge ny inspiration om de nyeste trends og tendenser, som vi glæder os til at dele med jer.

- Konferencen er afholdt

4. januar 2018

Hotte HandelsTrends 2018

Den 4. januar skyder DI Handel året i gang med inspiration, viden og netværk, når de inviterer til nytårskur hos PARK13 i Århus. Hesehus er naturligvis med for at høre om hvilke tendenser, vi kan forvente i 2018 inden for salg, marketing og kundeservice.

- Eventen er afholdt

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox