Events

Mød os her

4. december 2019

International Rekruttering

Bliv klogere på, hvordan I kan opnå succes med at rekruttere internationale medarbejdere, når International Community Odense, Mangfoldighedscharter Odense og Focus Advokater inviterer indenfor til et fælles arrangement om international rekruttering. Hesehus’ internationale search- og rekrutteringskonsulent, Magdalena  Zaremba Andersen, vil bl.a. indtage scenen og dele ud af vores erfaringer med at ansætte og fastholde internationale hesehusianere.

20. november 2019

Hesehus er naturligvis repræsenteret til konferencen GOTO Copenhagen 2019 i København den 20. november, hvor 70+ eksperter giver et dybdegående 360 graders blik på softwareudvikling, der rækker ud over de tekniske aspekter. Vi sender nogle af vores udviklere afsted til konferencen, så de i løbet af dagen kan suge den nyeste viden inden for emner som bl.a. Cloud Native, DevOps og fremtidens AI til sig.

Læs mere og tilmeld jer

19. november 2019

I uge 47 vil Odense emme af iværksætterambitioner og -erfaringer, når Iværksætterfestivalen 2019 løber af stablen. Tirsdagens program står i salg og markedsføringens tegn, og vores Customer Relations Manager, Casper Bo Jørgensen, skyder dagen i gang med en spændende morgenspeak og giver et bud på hvilke digitale trends, I bør holde øje med, hvis I vil være med længst fremme på markedet.

Læs mere og tilmeld jer

8. november 2019

E-commerce anno 2019

Hos Hesehus vægter vi vidensdeling højt, så da UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole inviterede vores adm. direktør Lars Hedal til at holde et oplæg for deres godt 45 nyudklækkede e-commerce-studerende var svaret selvfølgelig ja. I løbet af eftermiddagen den 8. november vil Lars klæde de studerende på med de nyeste trends og tendenser inden for e-handel og med udgangspunkt i inspirerende cases give dem et konkret indblik i den dynamiske online retail-verden anno 2019.

6. november 2019

Hesehus' B2C ERFA-gruppemøde

Den 6. november åbner Hesehus igen dørene for ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder. Vi inviterer som altid til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration inden for e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ B2C-kunder, og tilmeldingen skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

31. oktober 2019

Praktik og Projektdag på TEK

Hesehus er naturligvis til stede, når Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet endnu engang afholder praktik- og projektdag for alle deres ingeniørstuderende. Hvis du er drevet af den nyeste softwareteknologi og drømmer om at arbejde i en vækstvirksomhed med Fyns største udviklermiljø, står vores search- og rekrutteringskonsulenter, Lise Randeris, Christina Hupfeldt og Magdalena Zaremba Andersen, klar på vores stand til en snak om in-company project, specialeskrivning eller praktik hos os.

- Eventet er afholdt

31. oktober 2019

Hesehus’ adm. direktør, Lars Hedal, er på pletten, når Syddanske Forskerparker den 31. oktober holder TemaTorsdag om kunstig intelligens i e-handel og digital markedsføring. Hvordan kan kunstig intelligens give værdi for vores digitale forretning, og hvilke etiske overvejelser bør vi gøre os inden vi går i gang? Det giver Lars svarene på, når han med afsæt i sine 20 års erfaring inden for e-handelsbranchen kommer med konkrete eksempler på, hvordan kunstig intelligens med fordel kan anvendes på webshops.

- Eventet er afholdt

30. oktober 2019

Hesehus' B2B ERFA-gruppemøde

Den 30. oktober åbner Hesehus igen dørene for ERFA-gruppemøde for vores B2B-kunder. Vi inviterer til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration inden for e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ B2B-kunder, og tilmeldingen skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventet er afholdt

29. oktober 2019

Kom med, når Erhverv Silkeborg inviterer Hesehus’ adm. direktør Lars Hedal indenfor til arrangementet ’E-handel – Muligheder og kanaler’. I løbet af dagen deler Lars ud af sine mange års e-handelserfaringer og giver et konkret indblik i alt fra hvilken platform, der passer bedst til jeres virksomhed, til fremtidens trends og tendenser inden for e-handel, og hvordan I holder fast i jeres brand i en international e-handelsverden. Har I interesse for e-handelsmarkedet, er dette event for jer uanset jeres virksomheds størrelse.

- Eventet er afholdt

9. oktober 2019

FDIH inviterer igen i år til Danmarks største e-handelskonference, hvor over 1000 deltagere samles i Øksnehallen i København. I år er fokus på, hvordan danske virksomheder kan sikre succes i en global og digital verden som i dag samt hvilke udfordringer og muligheder, der er i den globale konkurrence. En af dagens keynote speakers er Gregers Wedell-Wedellsborg, CEO i Matas, som vil give et indblik i Matas’ egen rejse fra klassisk detailbutik til nytænkende omni-channel-virksomhed – en rejse Hesehus er stolte af at være en del af. Hesehus er naturligvis med som sponsor igen i år, så kig forbi konferencen og ikke mindst vores stand til en snak om dine e-handelsmuligheder.

- Konferencen er afholdt

8. oktober 2019

Når Digital Analytics Congres løber af stablen i Amsterdam den 8. oktober, er Hesehus’ analysechef Majken Sander naturligvis på pletten. Dagens line-up er fyldt til randen med inspirerende talks og den nyeste viden inden for emner som bl.a. data-driven e-commerce, håndtering af Intelligent Tracking Prevention og personalisering. Vi fylder kufferten med ny inspiration, tips og trends, som vi glæder os til at dele med jer.

- Konferencen er afholdt

25.-26. september 2019

Hesehus er naturligvis igen i år blandt de mere end 15.000 deltagere, der samles til Ecommerce Expo i Olympia London den 25.-26. september. I løbet af de to dage vil vi suge de nyeste trends og tendenser inden for bl.a. omnichannel, cross border, levering og personalisering til os, når de 300+ oplægsholdere deler ud af deres viden og erfaringer inden for online retail.

- Konferencen er afholdt

21. august 2019

Din vej til læreplads

Den 21. august afholder Syddansk Erhvervsskole ’Din vej til læreplads’ med formålet om at motivere og inspirere de godt 100 elever på fagretningen It, netværk og design og give dem et indblik i de mange muligheder, der venter dem i IT-branchen. Vores HR-chef, Anne Røssel Læsø, indtager scenen, hvor hun som en del af dagens virksomhedspanel svarer på elevernes spørgsmål om branchen. Bagefter står Anne også klar til en snak med eleverne om muligheden for at skyde deres IT-karriere i gang med en læreplads hos os.

- Eventen er afholdt

27. juni 2019

Festival og drømmejob!  Hesehus er igen i år blandt de 10 udvalgte virksomheder til Technology Denmarks jobevent ’Tech Talent Job Camp 2019’ på en af Danmarks største festivaler, Tinderbox. Som deltager bliver du udfordret på en real-life virksomhedscase og får chancen for at lande drømmejobbet inden for programmering og softwareudvikling - alt imens du nyder den gode musik og de kolde øl.

- Eventen er afholdt

18. juni 2019

Med målet om at blive digital markedsleder inden for skønhed og helse indledte Matas i slutningen af 2017 en ambitiøs digital rejse. Matas åbner nu dørene for FDIHs medlemmer til en dag i e-handlens tegn til seminaret 'Digital transformation hos Matas', hvor nøglepersoner fra Matas’ digitale organisation i detaljer vil fortælle om det daglige arbejde med den omfattende digitale strategi og de learnings, de har gjort på vejen. Som stolt samarbejdspartner er Hesehus naturligvis blandt talerne, når Lars Hedal, adm. direktør i Hesehus, indtager scenen og dykker ned i samarbejdet med Matas om udviklingen af en Google Assistent App.

- Seminaret er afholdt

7. juni 2019

Kom og join Hesehus på havnen i Odense, når vi den 7. juni afholder endnu en spændende tech talk. Denne gang er emnet for eftermiddagen ’Continuous Delivery & DevOps’, hvor Johan Abildskov, konsulent hos Praqma, giver et hands-on indblik i udviklingen af en komplet ’delivery pipeline’. Efter talken er der i bedste fredagsbar-stil tid til hyggelig vidensdeling med de andre deltagere over en kold øl.

- Eventen er afholdt

29. maj 2019

Hesehus' B2C ERFA-gruppemøde

Den 29. maj åbner Hesehus igen dørene for ERFA-gruppemøde for vores B2C-kunder. Vi inviterer til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration inden for e-commerce. Mødet er kun for Hesehus’ B2C-kunder, og tilmeldingen skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

23. maj 2019

FDIH samler den absolutte elite inden for dansk e-handel, når de den 23. maj afholder årets største brancheevent E-handelsprisen 2019 i Øksnehallen. Hesehus er naturligvis sponsor for den store prisfest, og vi glæder os til en fantastisk spændende aften, når vi fejrer alle de danske e-handlere og kårer Danmarks bedste e-handelsvirksomheder.

- Eventen er afholdt

22. maj 2019

Hesehus' B2B ERFA-gruppemøde

Den 22. maj åbner Hesehus dørene for ERFA-gruppemøde for vores B2B-kunder. Vi inviterer som altid til en dag fyldt med sparring, udveksling af erfaring og inspiration inden for e-commerce. Denne gang vil der være fokus brugerindsigter og kunderejsen samt Bizzkit ’trend directions’. Mødet er kun for Hesehus’ B2B-kunder, og tilmeldingen skal ske til vores Customer Relations Manager Casper Bo Jørgensen på cbj@hesehus.dk.

- Eventen er afholdt

15. maj 2019

Software Engineering Day 2019

Hesehus er naturligvis til stede, når Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet afholder Software Engineering Day 2019, hvor alle Software Engineering-studerende, der har arbejdet med bachelor- og specialeprojekter dette forår, præsenterer deres arbejde. Vores udvikler Jacob Michelsen og search- og rekrutteringskonsulent Lise Randeris står klar på dagen til at netværke med de mange kommende ingeniører. Kig forbi til en snak, hvis du har store IT-ambitioner og et tech-talent gemt i maven.

- Eventen er afholdt

14. maj 2019

Hesehus er værter, når Technology Denmark for første gang slår dørene op for Tech Talk, der afholdes på Papas Papbar. Emnet for aftenens Tech Talk er ’Developing for Google Assistant’, så tilmeld jer og få et indblik i mulighederne med en voice chatbot serveret af Hesehus-udviklerne, Steffen Hansen og Ditlev Stoltenberg Stjerne. Efter tech talken bliver der disket op med pizza og masser af brætspil.

- Eventen er afholdt

8. maj 2019

Hesehus er naturligvis til stede, når Det tekniske Fakultet på Syddansk Universitet afholder praktik- og projektdag for alle deres studerende. Hvis du er drevet af den nyeste softwareteknologi og drømmer om at arbejde i en vækstvirksomhed med Fyns største udviklermiljø, står vores search- og rekrutteringskonsulent, Lise Randeris, klar på vores stand til en snak om In-Company project, specialeskrivning eller praktik hos os.

- Eventen er afholdt

6. maj 2019

Hesehus er igen i år blandt besøgsvirksomhederne, når IT-Branchen i samarbejde med Odense Kommune afholder ’Coding Class’, hvor kommunens 6. klasser får undervisning i digital kodning for at øge interessen for IT og teknologi blandt de unge. Vi er så heldige at få besøg af 6.B. fra Risingskolen, der kommer og præsenterer deres IT-projekter. Og eleverne er selvfølgelig ikke de eneste, der indtager scenen, da vores adm. direktør Lars, softwarearkitekt Bjarne og mediegrafikerelev Frederik også er på med hvert deres indlæg om Hesehus, og hvordan det er at arbejde i en IT-virksomhed.

- Eventen er afholdt

2. maj 2019

Hesehus er sponsor, når DI Handel afholder salgskonferencen ’HandelsRevolution’. Programmet er spækket med spændende cases fra handelseksperter, der stiller skarpt på nogle af de udfordringer, som de fleste virksomheder har qua den hastigt og kraftigt voksende digitalisering. Deltag i konferencen og bliv bl.a. klogere på de fire store katalysatorer 'online markedspladser og e-handel', 'nye forretningsmodeller', 'digitalisering og ny teknologi' og 'globalisering og lokalisering', som DI Handel anser for værende afgørende i handels(r)evolutionen. Vi er naturligvis repræsenteret på konferencen med vores stand, og vi er mere end klar til en snak om jeres muligheder med e-handel.

- Konferencen er afholdt

11. april 2019

Er du uddannet inden for IT, og drømmer du om et job i en ambitiøs vækstvirksomhed med et udviklermiljø på mere end 60 udviklere, så kig forbi Hesehus-standen til ICT Job Fair i Lund torsdag den 11. april. Her står vores search- og rekrutteringskonsulent, Lise Randeris, klar til en snak om dine muligheder for et job hos os, hvor vi garanterer, at dine IT-spidskompetencer bliver sat i spil hver dag.   

- Eventen er afholdt

11. april 2019

Sammen med DI Handel afholder vi seminaret ”Digitale retail trends 2019” i København, hvor vi deler ud af alle guldkornene fra verdens største retailkonference ’NRF Retail’s BIG Show’, som løb af stablen i januar i New York, og verdens største e-commercekonference ’Shoptalk’, som blev afholdt i marts i Las Vegas. På seminaret vil I blandt andet få inspiration til de næste skridt i jeres digitale rejse og konkrete eksempler på, hvordan I kan arbejde med nogle af de nyeste trends inden for e-handel og detail for at imødekomme fremtidens kunder.

- Seminaret er afholdt

10. april 2019

Sammen med DI Handel afholder vi seminaret ”Digitale retail trends 2019” i Odense, hvor vi deler ud af alle guldkornene fra verdens største retailkonference ’NRF Retail’s BIG Show’, som løb af stablen i januar i New York, og verdens største e-commercekonference ’Shoptalk’, som blev afholdt i marts i Las Vegas. På seminaret vil I blandt andet få inspiration til de næste skridt i jeres digitale rejse og konkrete eksempler på, hvordan I kan arbejde med nogle af de nyeste trends inden for e-handel og detail for at imødekomme fremtidens kunder.

- Seminaret er afholdt

4. april 2019

Mød Hesehus til Tech Job Fair i Barcelona torsdag den 4. april, hvor vi på Hesehus-standen står klar til at møde nye, spændende tech-talenter. Vi stiller med et skrapt Hesehus-team i form af vores search- og rekrutteringskonsulent, Christina Hupfeldt, CTO, Martin Rud Ehmsen og ikke mindst seniorudvikler, Guillermo Cosculluela Moli, der selv for syv år siden tog springet fra Spanien til Danmark for at arbejde for Hesehus.

- Eventen er afholdt

3. april 2019

Onsdag den 3. april inviterer Hesehus i samarbejde med FDIH til e-handelsseminar i Odense, hvor vi stiller skarpt på onlineforbrugeren anno 2019 og på de nyeste trends og tendenser hentet direkte fra verdens førende e-handelskonferencer; NRF Retail’s BIG Show i New York og Shoptalk i Las Vegas. På seminaret bliver I også præsenteret for hands-on erfaring fra Matas, en af Danmarks største webshops, der om nogen sætter standarden for e-handel herhjemme og er en af frontløberne, når det kommer til at afprøve og implementere de nyeste funktioner og features hentet direkte fra det store udland.

- Seminaret er afholdt

30.-31. marts 2019

Den 30.-31. marts afholder SDU 'IT Camp for piger' med målet om at gøre flere piger interesseret i en karriere i IT-branchen. Her kan piger fra en adgangsgivende uddannelse få et interessant indblik i, hvordan det er at tage en uddannelse inden for IT, og hvilke forskellige muligheder der er for at arbejde i branchen. Vores projektleder, Dzenita Hasic, vil om lørdagen den 30. marts give et oplæg om hendes erfaringer med en baggrund som softwareingeniør, og hvad hun har brugt sin uddannelse til.

- Eventen er afholdt

27. marts 2019

MIT praktikmesse

Onsdag den 27. marts kan I som studerende på en af IT- eller medieuddannelserne på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole svinge forbi Hesehus’ stand, hvor vores search- og rekrutteringskonsulent, Lise Randeris, står klar til en snak om jeres muligheder for et praktik- eller projektforløb hos os.

- Eventen er afholdt

21. marts 2019

FDIH afholder den 21. marts forårets største e-handelskonference E-handel Danmark 2019 i Aarhus, og Hesehus er naturligvis med som sponsor. Dagen byder på vidensdeling, digitale og innovative løsninger og de nyeste trends og tendenser inden for e-commerce fra tidens skarpeste digitale købmænd og e-handelseksperter. Så køb billet til årets første store e-handelskonference og kig forbi Hesehus-standen til en snak om jeres fremtidige onlinemuligheder.

- Konferencen er afholdt

3.-6. marts 2019

Shoptalk 2019

Den 3.-6. marts løber verdens største e-handelskonference, Shoptalk, af stablen i Las Vegas. Hesehus er naturligvis blandt de mere end 8.000 deltagere, der kommer for at få den nyeste inspiration og viden omkring bl.a. de nyeste teknologier, forretningsmodeller og de seneste trends og tendenser inden for forbrugeradfærd. Og som altid deler vi selvfølgelig alle guldkornene med jer efterfølgende.

- Konferencen er afholdt

31. januar 2019

Formland

Den 31. januar til 3. februar byder Formland inden for til Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse. På messens første dag giver vores adm. direktør, Lars Hedal, bl.a. et oplæg om de nyeste trends og tendenser inden for e-handel. Med udgangspunkt i konkrete cases fra nogle af Danmarks førende e-handlere vil Lars servere de kommercielt vigtigste trends, der skal til, for at I også kan blive e-handelsvindere.

- Eventen er afholdt

17. januar 2019

Releaseparty

Den 17. januar afholder vi releaseparty for vores kunder i Hesehus. Her præsenterer vi de mest spændende features, der blev lanceret på Hesehus' egenudviklet commerceplatform Bizzkit i løbet af 2018 og give et uddybende indblik i roadmappet for 2019. Herudover har vi inviteret Kenneth Boll, CEO hos recommendations-eksperten Raptor, til at fortælle om, hvordan de med personalisering har boostet onlinesalget for mange store danske og internationale virksomheder.

- Eventen er afholdt

13.-15. januar 2019

NRF Retail's BIG Show 2019

Hesehus er igen i år at finde blandt deltagerne, når NRF – National Retail Federation – åbner dørene for årets største retailkonference, Retail’s BIG Show i New York. Konferencen huser mere end 700 udstillere og tager imod over 37.000 deltagere fra 99 lande, der kommer for at få de nyeste trends fra nogle af verdens førende retailere og e-handelseksperter. Vi fylder rygsækken helt op med ny inspiration, tips og tendenser, som vi glæder os til at dele med jer.

- Konferencen er afholdt

9. januar 2019

DI Handels Nytårskur

DI Handel inviterer til nytårskur den 9. januar, hvor fokus er på de nye forretningstendenser i 2019, der kan bidrage til at udvikle jeres forretning inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel. Vores adm. direktør, Lars Hedal, vil bl.a. give et inspirerende oplæg om, hvad der er ’hot’ og hvad der er ’not’ i forhold til at skabe god e-business. Lars vil i sit oplæg komme med sit bud på, hvilke digitale tendenser I skal tage højde for i 2019 for at skabe bedre salg på tværs af alle kanaler.

- Eventen er afholdt

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox