26. april 2021

Hesehus byder flere stærke profiler velkommen

Hos Hesehus ser vi fortsat et stigende niveau i vores kunders e-handelsambitioner. Derfor udvider vi igen holdet af kompetente hesehusianere og byder hele otte passionerede profiler velkommen – heriblandt to nye i form af en strategisk stærk Head of Marketing og en erfaren Controller.

Dennis Konrad

Den 6. april havde vi fornøjelsen af at byde Dennis velkommen på holdet, da han startede som Head of Marketing. Dennis er 35 år og har en MBA i International Ledelse fra Middlebury Institute of International Studies at Monterey fra 2012. Dennis kommer senest fra en stilling som Global Marketing Manager hos KOMPAN. Som Head of Marketing hos Hesehus står Dennis i spidsen for vores marketingteam, hvor han bl.a. vil have ansvaret for at sætte retningen for vores marketingstrategi for såvel Hesehus i Danmark som vores e-commerceplatform Bizzkit internationalt.

Dennis Konrad, Head of Marketing hos Hesehus
Annette Kristiansen, Controller hos Hesehus

Annette Kristiansen

Den 6. april kunne vi også byde Annette varmt velkommen, da hun havde sin første dag som Controller i Hesehus. Annette er 51 år og har mere end 25 års erfaring inden for økonomi. Senest kommer Annette fra en stilling hos Compass Group, hvor hun har været de sidste 17 år – først som økonomiassistent og de sidste syv år som Controller. Som Controller hos Hesehus er Annette en del af vores økonomi- og administrationsteam, hvor hun vil spille en afgørende rolle i videreudviklingen af økonomifunktionen som en førsteklasses service- og controlling-afdeling, der understøtter og servicerer de øvrige teams i Hesehus.

Krisztina Vajda Rygård

Den 6. april havde vi også fornøjelsen af at hilse på Krisztina for første gang, da hun startede som Lead Frontend Developer i Hesehus. Krisztina er 31 år og har en professionsbachelor i Web Development fra Københavns Erhvervsakademi fra 2014. Senest kommer Krisztina fra en stilling som frontendudvikler hos ForeFlight. Som Lead Frontend Developer hos Hesehus er Krisztina en del af det udviklerteam, der arbejder med løsninger til kunder som fx H.J. Hansen Vin, bcm transtech og El-salg.​​​​​​​

Krisztina Vajda Rygård, Lead Frontend Developer hos Hesehus

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Efter 10 års tæt samarbejde og en af Nordens mest innovative og omfattende e-handelsløsninger med 400 webshops på én platform som resultat kan Europas førende leverandør af arbejdstøj, Fristads Kansas Group, og Hesehus nu fejre 10-års jubilæum, og det gode samarbejde fortsætter.
Altor lancerer i dag QNTM Group, der fra starten bliver ny hovedaktionær i e-handelseksperterne Hesehus, som er kommet stærkt gennem coronakrisen. Sælger er 3C Groups ejet af Niels Thorborg.
Hos Hesehus oplever vi fortsat, at ambitionsniveauet for og efterspørgslen på strategiske e-handelsløsninger vokser – ikke mindst hos vores svenske partnerkanal, der på blot tre måneder er gået fra tre til otte Bizzkit Solution Partners. Derfor udvider vi igen holdet af ambitiøse hesehusianere og byder fire stærke profiler velkommen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.