22. januar 2019

E-handelshuset Hesehus opruster i bestyrelsen

Som led i et af Danmarks førende, digitale webbureauers langsigtede og ambitiøse strategi udvider Hesehus nu bestyrelsen med en særdeles erfaren profil inden for IT-branchen.      

Fra dags dato træder Mikael Lyngsø, tidligere CEO for softwarevirksomheden Stibo Systems, ind i bestyrelsen hos Hesehus, der således nu foruden Mikael Lyngsø udgøres af Niels Thorborg, CEO for 3C Groups, Erik Laumand, CEO for reklamebureauet Nørgård Mikkelsen, Lars Hedal, adm. direktør for Hesehus og de to medarbejderrepræsentanter, Strategic Customer Insights Manager Anja Saabye og senior UX-arkitekt Allan Syndergaard.

Med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, heraf 12 år som CEO for en af verdens førende softwarevirksomheder inden for Master Data Management-løsninger, Stibo Systems, kan Mikael Lyngsø bidrage med solid erfaring og viden inden for bl.a. global strategi, markedspositionering og ekspansion i form af internationalt salg via partnere. Desuden har Mikael Lyngsø med sin baggrund som CTO stor erfaring med product management og softwareudvikling. Alle områder, der er helt centrale for Hesehus’ langsigtede strategi og udvikling, herunder internationaliseringen af Hesehus’ softwareplatform Bizzkit.

Mikael Lyngsø, nyt bestyrelsesmedlem i Hesehus

Hos Hesehus ser CEO, Lars Hedal, frem til samarbejdet

”Vi er rigtig glade for at kunne byde Mikael velkommen i bestyrelsen. Der er ingen tvivl om, at Mikael med sin enorme erfaring fra IT-branchen og i særdeleshed hans viden om og hands-on erfaring med global ekspansion og internationalt salg via partnere i høj grad vil kunne bidrage til internationaliseringen af vores e-commerceplatform Bizzkit, hvor vi netop er startet ud med Sverige som det første nye marked”   

Netop global strategi og indtagelse af nye markeder har Mikael Lyngsø i sin tid som adm. direktør for Stibo Systems vist sig særdeles leveringsdygtig ud i. Mikael Lyngsø stod bl.a. i spidsen for en vellykket foretningsudviklingsproces, der transformerede Stibo Systems til et globalt højvækst- og højprofitfirma og cementerede virksomheden som en af markedets førende leverandører inden for Master Data Management-løsninger i liga med IBM, SAP og Oracle. Stibo Systems blev også under Mikael Lyngsøs ledelse klassificeret som ’visionær’ leverandør i den anerkendte Gartners Magic Quadrant.    

Mikael Lyngsø, bestyrelsesmedlem i Hesehus

"Jeg har fulgt Hesehus’ udvikling fra sidelinjen de sidste par år, og jeg ser frem til at kunne bidrage til den fortsatte fremgang og udvikling af såvel Hesehus som virksomhed og deres egenudviklede softwareplatform. E-handelsbranchen er i rivende vækst, og der er ingen tvivl om, at Hesehus med den rette position i markedet, en skarp og visionær strategi og de helt rigtige tiltag vil kunne indtage en helt central plads blandt de allerbedste e-handelsleverandører både i Danmark og Europa"


Lars Hedal, CEO hos Hesehus

Kontakt

For mere information

Lars Hedal
CEO​

hedal@hesehus.dk    40 25 50 83

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Artificial Intelligence (AI) I er i rivende udvikling og er i færd med at blive en central brik i løsningen på at afhjælpe forbrugernes bøvl og gøre kunderejsen endnu mere bekvem. Heriblandt er især voice-teknologien godt på vej til at revolutionere det danske marked med bl.a. lanceringen af den danske Google Assistent.
Flere e-handlere er allerede i fuld gang med at integrere billedgenkendelse som en del af deres forretning, der gør det muligt at rådgive og guide kunder på måder, der tidligere kun har været forbeholdt de fysiske butikker. En trend, der over den næste årrække vil revolutionere den måde, forbrugerne søger efter produkter på.
Hesehus byder velkommen til og ser frem til et stærkt samarbejde med den internationale brilleproducent Design Eyewear Group og onlineudbyder af arbejdstøj Billig-Arbejdstøj.dk som begge med store onlinemål har valgt Hesehus som deres nye e-handelspartner.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox