31. maj 2021

Hesehus opruster med flere digitalt stærke profiler 

Holdet af hesehusianere har fået vokseværk, og vi har nu fornøjelsen af at præsentere syv nye, digitalt stærke profiler, der sammen med resten af holdet vil hjælpe vores kunder med at indfri deres e-handelsambitioner. Med den nye ambitiøse strategi, som vi sammen med vores nye ejere QNTM Group har lagt for både Hesehus og vores e-commerceplatform Bizzkit, kan vi i løbet de næste to måneder se frem til at byde yderligere 30 nye ansigter velkommen.

Søren Faarvang Thorsen

Den 3. maj havde vi fornøjelsen af at byde Søren varmt velkommen, da han havde sin første dag som Development Manager. Søren er 38 år og uddannet cand. scient. i Matematik og Datalogi i 2008 fra Syddansk Universitet. Senest kommer Søren fra en stilling som chefanalytiker hos Nordea Markets. Som Development Manager hos Hesehus er Søren en del af vores platformsteam, Bizzkit, hvor han vil stå i spidsen for arbejdet med Search og moduler på vores e-commerceplatform Bizzkit, ligesom han vil sikre en fortsat tæt dialog med vores partnere og kunder om udviklingen af såvel nuværende og som kommende moduler.

Søren Faarvang Thorsen, Development Manager hos Hesehus

Jesper Riis Douglas

Den 3. maj var også dagen, hvor vi kunne byde Jesper varmt velkommen, da han havde sin første dag som Developer på havnen i Odense. Jesper er 27 år, uddannet civilingeniør i Informationsteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet i 2019 og har tidligere bl.a. arbejdet som IT-konsulent hos Immeo. Hos Hesehus er Jesper en del af det udviklerteam, der arbejder med udviklingen af e-handelsløsningen matas.dk for vores kunde Matas.

Jesper Riis Douglas, Developer hos Hesehus

Sophia Frank von Arenstorff

Den 4. maj havde vi fornøjelsen af at hilse på Sophia for første gang, da hun startede som Student Assistant. Sophia er 23 år og i gang med en bachelor i Erhvervsøkonomi - Marketing and Brand Management på Syddansk Universitet. Tidligere har Sophia bl.a. arbejdet hos Alm. Brand Forsikring, først som teamleder og senere som mødekonsulent. Som Student Assistant hos Hesehus er Sophia blevet en del af vores HR-team, hvor hun i tæt samarbejde med resten af teamet searcher efter spændende, nye profiler til holdet af ambitiøse hesehusianere.

Sophia Frank von Arenstorff, Student Assistant in HR hos Hesehus

Anne Louise Nancke

Sidst, men ikke mindst, bød vi den 10. maj Anne velkommen som Student SEO Copywriter. Anne er 24 år og i gang med en bachelor i Kultur- og Sprogmødestudier på Roskilde Universitet. Anne kommer fra en stilling hos WeThink, hvor hun arbejdede som Copywriter. Som Student SEO Copywriter hos Hesehus er Anne en del af vores analyse-team, hvor hun i tæt samarbejde med resten af teamet skriver SEO-optimerede produkttekster for flere af vores kunder.

Anne Louise Nancke, Student SEO Copywriter hos Hesehus

Vil du også med på vores ambitiøse vækstrejse?

Find dit drømmejob inden for softwareudvikling, projektledelse, UX, salg eller forretningsudvikling her på sitet under 'Ledige stillinger'.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Efter 10 års tæt samarbejde og en ambitiøs e-commerceløsning, imponerende onlinevækst og seks e-handelspriser som resultat, kan Danmarks førende materialistkæde inden for skønhed og velvære, Matas, og Hesehus nu fejre 10-års jubilæum.
Hos Hesehus ser vi fortsat et stigende niveau i vores kunders e-handelsambitioner. Derfor udvider vi igen holdet af kompetente hesehusianere og byder hele otte passionerede profiler velkommen – heriblandt to nye i form af en strategisk stærk Head of Marketing og en erfaren Controller.
Efter 10 års tæt samarbejde og en af Nordens mest innovative og omfattende e-handelsløsninger med 400 webshops på én platform som resultat kan Europas førende leverandør af arbejdstøj, Fristads Kansas Group, og Hesehus nu fejre 10-års jubilæum, og det gode samarbejde fortsætter.