21. september 2021

Hesehus opruster: 6 nye ansigter i september og 45 mere frem til årsskiftet

Hos Hesehus oplever vi fortsat en stigende efterspørgsel på ambitiøse e-commerceløsninger såvel som ekspertviden og strategisk sparring på alt fra UX-design til digital marketing og online performance. Derfor udvider vi igen holdet og byder seks kompetente profiler velkommen. Målet om at opruste med 30 nye hesehusianere på tre måneder er med dette stærke hold nået. Nu hæver vi overliggeren og kickstarter som en del af vores ambitiøse strategiplan efteråret med målsætningen om yderligere 45 frem til årsskiftet.​​​​​​​

Louise Schorjahn Iversen

Den 1. september havde vi fornøjelsen af at byde Louise velkommen på holdet som Marketing Coordinator. Louise er 29 år, har en kandidat i International virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet fra 2017 og kommer senest fra en stilling som PR & SoMe Manager hos Beautycos. Hos Hesehus er Louise blevet en del af vores marketingteam, hvor hun med ansvaret for en bred vifte af marketing- og kommunikationsopgaver for vores e-commerceplatform Bizzkit kommer til at spille en central rolle i Bizzkits fortsatte internationale vækstrejse.

Louise Schorjahn Iversen, Marketing Coordinator, Hesehus

Philip Håkonsson

Vi havde fornøjelsen af hilse på Philip for første gang den 1. september, da han startede som Digital Marketing Specialist. Philip er 32 og uddannet cand.mag. i Medievidenskab fra Syddansk Universitet i 2016. Senest kommer Philip fra en stilling som Senior Digital Rådgiver hos Tokerød Plus. Som Digital Marketing Specialist hos os er Philip blevet en del af vores marketingteam, hvor han får ansvaret for digitale marketingaktiviteter som fx dataanalyse, digital annoncering og marketing automation for både Hesehus og vores e-commerceplatform Bizzkit.​​​​​​​

Philip Håkonsson, Digital Marketing Specialist, Hesehus
Rune Søgaard Larsen, Senior Developer, Hesehus

Rune Søgaard Larsen

Den 1. september kunne vi også byde Rune varmt velkommen, da han havde sin første dag som Senior Developer hos Hesehus. Rune er 46 år, er uddannet civilingeniør i Datateknologi fra Syddansk Universitet i 2003 og kommer senest fra en stilling som softwareudvikler hos Vitec Aloc. Som Senior Developer hos Hesehus er Rune blevet en del af vores platformsteam Bizzkit, hvor han vil arbejde med softwareudviklingen i Bizzkits forskellige produkter og moduler.​​​​​​​

Vil du også med på vores ambitiøse vækstrejse?

Find dit drømmejob inden for softwareudvikling, UX-design, commerce optimization eller forretningsudvikling her på sitet under 'Ledige stillinger'.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Vækstrejsen fortsætter! I august har vi på bedste vis rundet sommeren af ved at byde intet mindre end 14 nye, hesehusianere velkommen på holdet. Heriblandt en knivskarp Project Manager, tre talentfulde Developers og en erfaren Head of Commercial til vores platformsteam Bizzkit. Samtidig er Bizzkit flyttet ind i nye, større lokaler på Sverigesgade.
Hos Hesehus kickstarter vi på bedste vis sommeren og byder 11 stærke profiler velkommen på holdet i Odense – heriblandt to erfarne profiler til vores UX Design-team og fem knivskarpe softwareudviklere. Next step på vækstrejsen bliver i Aarhus, hvor vi åbner kontor med et team i kontorfællesskabet The Startup Company og kan se frem til at byde endnu flere dedikerede softwareudviklere velkommen.
Holdet af hesehusianere har fået vokseværk, og vi har nu fornøjelsen af at præsentere syv nye, digitalt stærke profiler, der sammen med resten af holdet vil hjælpe vores kunder med at indfri deres e-handelsambitioner. Med den nye ambitiøse strategi, som vi sammen med vores nye ejere QNTM Group har lagt for både Hesehus og vores e-commerceplatform Bizzkit, kan vi i løbet de næste to måneder se frem til at byde yderligere 30 nye ansigter velkommen.