31. august 2021

Hesehus udvider med 14 stærke profiler og kontor nr. 2 på Odense Havn

Vækstrejsen fortsætter! I august har vi på bedste vis rundet sommeren af ved at byde intet mindre end 14 nye, hesehusianere velkommen på holdet. Heriblandt en knivskarp Project Manager, tre talentfulde Developers og en erfaren Head of Commercial til vores platformsteam Bizzkit. Samtidig er Bizzkit flyttet ind i nye, større lokaler på Sverigesgade. Med nu to kontorer på Odense Havn, et i Aarhus og et i Vänersborg, Sverige, er vi klar til next steps i den nye, ambitiøse strategiplan med QNTM Group som vores nye ejer.

Anne Mette Bleshøy Berg

Den 2. august havde vi fornøjelsen af at hilse på Anne Mette for første gang, da hun startede som Project Manager. Anne Mette er 35 år og uddannet cand.mag. i International virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet i 2014 og har siden arbejdet hos TV 2, senest som kampagnekoordinator. Hos Hesehus er Anne Mette en del af vores platformsteam Bizzkit, hvor hun i rollen som Project Manager vil stå i spidsen for nogle af de spændende projekter, vi har på roadmappet for Bizzkit.

Anne Mette Bleshøy Berg, Project Manager, Hesehus
Betine Knudsen Sauer, Project Manager, Hesehus

Betine Knudsen Sauer

Den 16. august kunne vi byde Betine velkommen på holdet som Project Manager. Betine er 33 år og uddannet bachelor i Medieproduktion og -ledelse fra Dansk Medie- og Journalisthøjskole i 2015. Senest kommer Betine fra en stilling som Event- & Project Manager hos Danske Beredskaber. Som Project Manager hos Hesehus får Betine en central rolle på det kundeteam, der udvikler løsninger til kunder som fx Davidsen, GLS og Micro Matic.

Christian Solmunde Michelsen

Vi havde fornøjelsen af at hilse på Christian for første gang den 2. august, da han startede som Head of Commercial. Christian er 35 år og uddannet cand.soc. i Development & International Relations fra Aalborg Universitet i 2012. Christian har tidligere arbejdet som Head of Commercial hos Maersk Training og kommer senest fra en stilling som Group Sales Development Director hos Kompan. Hos Hesehus vil Christian spille en afgørende rolle i den fortsatte internationale ekspansion af vores e-commerceplatform Bizzkit og stå i spidsen for Bizzkits internationale partnerkanal.

Christian Solmunde Michelsen, Head of Commercial, Hesehus
Claus Gadegaard Højlund, Project Manager, Hesehus

Claus Gadegaard Højlund

Claus fik den 16. august også en varm velkomst, da han startede som Project Manager. Claus er 30 år, uddannet cand.mag. i Medievidenskab fra Syddansk Universitet i 2018 og kommer fra en stilling som produktionsleder hos TV 2 SPORT. Som Project Manager hos Hesehus får Claus en central rolle på det kundeteam, der udvikler løsninger til kunder som fx H.J. Hansen Vin, bcm transtech og El-salg.​​​​​​​

Frederik Ralskov Holm, Developer, Hesehus

Frederik Ralskov Holm

Vi havde fornøjelsen af at byde Frederik velkommen på holdet, da han den 2. august startede som Developer. Frederik er 25 år og uddannet civilingeniør i Software Engineering fra Syddansk Universitet i 2021. Ved siden af sit studie har Frederik bl.a. arbejdet som studenterprogrammør ved Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet, hvor han var en del af ’SmartGreen’-forskningsprojektet. Som Developer hos Hesehus er Frederik en del af platformsteamet Bizzkit, hvor han vil arbejde med softwareudviklingen i Bizzkits forskellige produkter og moduler.

Kasper Schultz Davidsen

Den 16. august bød vi Kasper varmt velkomment, da han havde sin første dag som Developer. Kasper er 25 år og uddannet civilingeniør i Software Engineering fra Syddansk Universitet i 2021. I sin studietid har Kasper bl.a. været i praktik hos House of Code som app- og backendudvikler. Hos Hesehus er Kasper en del af team Bizzkit, hvor han ligesom Frederik vil arbejde med Bizzkit-platformens produkter og moduler.​​​​​​​

Kasper Schultz Davidsen, Developer, Hesehus
Lasse Hunniche Klevang, Developer, Hesehus

Lasse Hunniche Klevang

Den 2. august havde vi fornøjelsen af at få Lasse med på holdet, da han startede som Developer. Lasse er 24 år og uddannet civilingeniør i Software Engineering fra Syddansk Universitet i 2021. Ved siden af sit studie har Lasse arbejdet som Teaching Assistant inden for Software Engineering hos Syddansk Universitet og som studentermedhjælper i sikkerhed og brugeradministration hos Bankdata. Hos Hesehus er Lasse en del af det udviklerteam, der arbejder med udviklingen af e-handelsløsningen matas.dk for vores kunde Matas.

Morten Kargo Lyngesen

På vores platformsteam Bizzkit bød vi den 16. august Morten velkommen, da han havde sin første dag som Software Development Intern. Morten er 24 år og i gang med en diplomingeniør i Software Engineering på Syddansk Universitet, som han færdiggør i 2022. Ved siden af sit studie har Morten tidligere arbejdet som instruktor ved Det Tekniske Faktultet på Syddansk Universitet. Som praktikant hos Hesehus er Morten en del af platformsteamet Bizzkit, hvor han vil bidrage til softwareudviklingen af Bizzkits produkter og moduler.

Morten Kargo Lyngesen, Software Development Intern, Hesehus
Phillip Jacob Olsen, Developer, Hesehus

Phillip Jacob Olsen

Vi bød Phillip varmt velkommen på holdet den 2. august, da han startede som Developer. Phillip er 24 år og uddannet civilingeniør i Software Engineering fra Syddansk Universitet i 2021. I sin studietid har Phillip arbejdet som studenterprogrammør hos Strategirummet, hvor han også fortsætter som udviklingskonsulent ved siden af sin stilling i Hesehus. Hos os er Phillip blevet en del af det kundeteam, der udvikler løsninger til bl.a. BabySam, dinApoteker.dk og Billig Arbejdstøj.

Simon Tofteby

Den 2. august kunne vi også byde Simon velkommen om bord, da han havde sin første dag som Customer Experience Designer. Simon er 27 år og blev i 2019 uddannet bachelor i Innovation & Entrepreneurship fra UCL Erhvervsøkonomi og Professionshøjskole. Siden har Simon arbejdet som Digital Designer hos Ecreo. Simon er som Customer Experience Designer en del af vores UX Design-team, hvor han i samarbejde med resten af teamet og vores kunder skaber unikke brugeroplevelser, der vækker begejstring og giver brugeren lyst til at komme igen.

Simon Tofteby, Customer Experience Designer, Hesehus
Sofie Bundgaard Jørgensen, Customer Experience Designer, Hesehus

Sofie Bundgaard Jørgensen

Den 2. august havde vi desuden fornøjelsen af at byde Sofie velkommen på vores UX Design-team. Sofie er 25 år og har en kandidat I Digital Design og Interaktive Teknologier fra IT-Universitet i København fra 2021. I sin studietid har Sofie bl.a. arbejdet som mentor, tutor og studievejleder på Syddansk Universitet. Som UX'er vil Sofie i tæt samarbejde med resten af teamet omsætte vores ambitiøse kunders strategi til innovativt, digitalt design og konverterende brugeroplevelser.

Stefan Madsen Sjødahl

Den 2. august var også dagen, hvor vi kunne byde Stefan velkommen som Technical Writer. Stefan er 31 år og uddannet civilingeniør i Velfærdsteknologi med specialisering i SundhedsIT fra Syddansk Universitet i 2017. Stefan kommer fra en stilling som IT-projektleder hos Syddansk Sundhedsinnovation, hvor han arbejdede med digitaliseringsprojekter på sygehusene i Region Syddanmark. Som Technical Writer er Stefan en del af vores presales-team, hvor han bl.a. har ansvaret for at omsætte vores kunders høje ambitioner og tekniske krav til håndgribelige projektbeskrivelser på de digitale løsninger, der vil hjælpe dem til tops på e-handelsscenen.

Stefan Madsen Sjødahl, Technical Writer, Hesehus

Vil du også med på vores ambitiøse vækstrejse?

Find dit drømmejob inden for softwareudvikling, UX design, SEO & SEM, eller forretningsudvikling her på sitet under 'Ledige stillinger'.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Hos Hesehus kickstarter vi på bedste vis sommeren og byder 11 stærke profiler velkommen på holdet i Odense – heriblandt to erfarne profiler til vores UX Design-team og fem knivskarpe softwareudviklere. Next step på vækstrejsen bliver i Aarhus, hvor vi åbner kontor med et team i kontorfællesskabet The Startup Company og kan se frem til at byde endnu flere dedikerede softwareudviklere velkommen.
Holdet af hesehusianere har fået vokseværk, og vi har nu fornøjelsen af at præsentere syv nye, digitalt stærke profiler, der sammen med resten af holdet vil hjælpe vores kunder med at indfri deres e-handelsambitioner. Med den nye ambitiøse strategi, som vi sammen med vores nye ejere QNTM Group har lagt for både Hesehus og vores e-commerceplatform Bizzkit, kan vi i løbet de næste to måneder se frem til at byde yderligere 30 nye ansigter velkommen.
Efter 10 års tæt samarbejde og en ambitiøs e-commerceløsning, imponerende onlinevækst og seks e-handelspriser som resultat, kan Danmarks førende materialistkæde inden for skønhed og velvære, Matas, og Hesehus nu fejre 10-års jubilæum.