03. februar 2022

Jubilæum: 10 år med internationalt onlinesalg til Nordfrim

Efter 10 års samarbejde og en skalerbar e-handelsløsning til internationalt salg som resultat, kan Hesehus og verdens største leverandør inden for salg af frimærker, Nordfrim, nu fejre 10-års jubilæum. Og det gode samarbejde fortsætter.

10 år med strategisk e-handel

High performance, håndtering af flere forskellige datterselskaber i forskellige lande og udrulning på endnu flere internationale markeder. Det var visionen, da Nordfrim for 10 år siden kom til Hesehus for at få lavet en ambitiøs e-handelsløsning. En løsning, der i dag indfrier visionen og supporterer over en mio. kunder på tværs af otte markeder.

Ambitionerne stopper ikke her, og resultaterne af det sidste årtis samarbejde tæller i dag også flere innovative onlineløsninger som fx abonnement, auktion og brandet shops.

Nordfrim har i 10 år gjort det nemt at bestille frimærker online


Casper Bo Jørgensen, Head of Customer Relations hos Hesehus

”Nordfrim var fra start meget ambitiøse og fremsynede, og gennem de sidste 10 års samarbejde har vi fået mulighed for at sætte mange af vores kompetencer i spil. Fx i forbindelse med udviklingen af deres auktions- og abonnementsløsninger. Det har været en fornøjelsen at være en del af Nordfrims digitale rejse, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.”

Fremsynet e-commerce med abonnement og auktion

For fortsat at imødekomme ønskerne til fleksibilitet og funktionalitet hos de mere end 250.000 skandinaviske frimærkesamlere, som Nordfrim betjener, er løsningen siden lancering løbende blevet udvidet.

Fx med udviklingen af en abonnementsløsning, hvor samlere kan abonnere på frimærker inden for deres specifikke interesseområder, og en unik auktionsløsning, der giver dem mulighed for at byde på særligt attraktive varer.

Bliv meget klogere på Nordfrims e-handelsløsning her

Har I også brug for en fleksibel og fremtidssikret e-handelsløsning? Så giver vi gerne en kop kaffe eller kommer forbi jer til en uforpligtende snak.

Kontakt Head of Business Development:


Ditte Tvede Arentoft, på tlf.: 20 47 24 44 eller skriv til: diar@hesehus.dk

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Vi kickstarter 2022 med stil og byder 10 passionerede hesehusianere velkommen. Med flere stærke profiler inden for både projektledelse, softwareudvikling og design fortsætter vi på bedste vis vækstrejsen og arbejdet for at hjælpe vores kunder og deres e-handelsambitioner til helt nye højder.
Ambitionsniveauet for og efterspørgslen på strategiske e-handelsløsninger vokser. Derfor fortsætter vi vækstrejsen og udvider igen holdet af kompetente hesehusianere. Denne gang byder vi intet mindre end 12 knivskarpe, digitale kandidater velkommen, der vil bidrage til det fortsatte arbejde for at hjælpe vores ambitiøse kunder med at indfri deres høje e-handelsambitioner.
Hos Hesehus oplever vi fortsat en stigende efterspørgsel på ambitiøse e-commerceløsninger. Derfor udvider vi igen holdet og byder seks kompetente profiler velkommen. Målet om at opruste med 30 nye hesehusianere på tre måneder er med dette stærke hold nået. Nu hæver vi overliggeren og kickstarter efteråret med målsætningen om yderligere 45 frem til årsskiftet.