Header image

Software Developer, Odense

Vil du være med til at skabe robuste backends til de største e-commerce løsninger i Danmark? Bliv en del af Hesehus og oplev ledere, der favner nye ideer og spørger til din holdning. Her bliver du en del af en kultur med fleksibilitet og en anerkendende tilgang til privatliv vs. arbejdsliv. Du bliver også en del af et fagligt fællesskab præget af læring og sparring, der løfter i flok og skaber fremtidens og e-commerce vindere.

Hesehus turen 

Vi udvikler avancerede e-handelsløsninger for top-1000 største kunder som Davidsen, BabySam og Matas blandt andre. Løsninger der er udviklet på vores egenudviklede platform, Bizzkit. Det giver os mulighed for at arbejde med nogle af de nyeste teknologier og værktøjer som ASP.NET Core, GIT, Elasticsearch, Redis, Azure DevOps med flere.

Hos Hesehus prioriterer vi sociale arrangementer med vores kollegaer, der rummer +18 nationaliteter på tværs af forskellige afdelinger med alt fra udviklingsteams til UI/UX, Marketing, Finance, Sales, HR mv. 

Vi taler tit om Hesehus-ånden. Den bliver skabt af +170 Hesehusianere, og den opleves netop gennem smilene på gangen, feedbacken på en opgave og en leder, der siger: ”skriv dine ideer ned, for de fortjener at komme ud at leve.” 
Du vil blive mødt af det som Hesehus kalder nærværende ledelse, og et team der arbejder sammen om fælles mål. Du vil altid blive en del af et team, hvor du vil opleve en sammensætning af meget erfarne og nyere udviklere, der giver spændende dialoger og synspunkter, god vidensdeling samt viden om at der altid er en hjælpende hånd.

Vi lykkedes sammen, løfter i folk og står skulder mod skulder – både når der er spændende udfordringer, og når vi skal fejre vores wins.

Din mission

Som Software Developer hos Hesehus, vil du arbejde med at optimere større, eksisterende løsninger med fokus på nye store og små features, optimeringer og integrationer – altid med øje for at skabe de bedste online oplevelser, der løfter kundens forretning.

Da vi er et konsulenthus, der arbejder tæt sammen med vores kunder, vil du også have dialog med dem. Dialogen er dog oftest karakteriseret ved at definere og estimere nye opgaver, samt flage opmærksomhedsområder. Du vil opleve en hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med dit eget team, hvad end det er strukturerede stand-ups, konkrete code reviews eller spontan sparring over skrivebordet.

Dit nærmeste team vil bestå af en sammensætning af flere backendudviklere, enkelte frontendudviklere, en Project Manager, en Software Arkitekt og en Head of Development Team.

Du vil blive mødt med komplekse udfordringer, som f.eks. når du skal være med til at gøre en kundes webshop skaleringsklar til Black Friday med de nyeste features, efterkomme teknisk gæld på smarteste vis eller sikre kvaliteten af en ny integration til et af kundens systemer.
 

Hvem er du?

Vi tror på at samle et team med forskellige personlige kvalifikationer, er det der skaber et godt samarbejde. Med det sagt er teamwork netop noget, du sætter pris på. Da vi er et hus og et team med flere internationale kollegaer, er det vigtigt at du også behersker engelsk på et højt niveau.

Hvor din erfaring langtfra er altsigende for dig og din potentielle succes i rollen, håber vi dog på, at du har gerrne har et par års erhvervserfaring fra tidligere arbejde med objektorienteret programmering.

Endnu vigtigere er din faglighed og din endeløse nysgerrighed på netop objektorienteret programmering, hvor du følger med i nyeste tech-trends og kan være med i den faglige sparring med dine kollegaer. Strukturerede udviklingsprocesser tiltaler dig, lige så vel som kundekontakt og høj kodemæssig kvalitet. 

Vi nævnte tidligere, at du vil blive en del af et fagligt fællesskab, som vi også håber at du vil bidrage til. F.eks. er begreber som Big O notation og time/space complexity er velkendte for dig, når du arbejder med algoritmer. Du kan aflæse hvor effektive løsninger er i code reviews, og har (eller klar på at få) en lige så stor forkærlighed for Clean Code principperne som os.

Og vigtigst af alt, kan du se dig selv arbejde med følgende teknologier: 
•    .NET, ASP.NET og ASP.NET Core
•    ASP.NET MVC
•    C# 
•    SQL Server
 

Hesehus add-ons:

•    Fleksibilitet med mulighed for at indhente tid på et andet tidspunkt
•    Firmabetalt parkeringsplads, hvis du kører i bil til kontoret
•    Gratis morgenmad og adgang til en række snacks, nødder, frugt og kaffe på kontoret
•    Mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage, tirsdage og torsdage typisk
•    Løbende 1:1 samtaler med din leder
•    Mulighed for at vælge frokost efter dine allergener og præferencer
•    Gratis sundhedsforsikring - der også dækker dine børn til de er 24 år. 
•    Adgang til rabatmuligheder via LogBuy.

Søg jobbet

Hos Hesehus tilbyder vi løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, og indkalder derfor løbende til samtaler. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT Recruiter, Jasper Lylloff Nielsen på jani@hesehus.dk eller tlf. 20 99 17 21. 

Søg stillingen

Hesehus A/S er en softwarevirksomhed i kontinuerlig vækst med +170 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense og tæt på banegården i Aarhus. Vi har derudover også salgskontorer i Norge og Sverige. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, er fire gange kåret til gazellevirksomhed senest i 2019 og har opnået 15 topplaceringer ved E-handelsprisen. Senest har vi modtaget en placering som nr. 1 og 2 i ’Ledelse og arbejdskultur’ blandt 60 udvalgte IT-virksomheder i Ingeniørens store IT Company Rank-analyse fra 2019 og 2020. I MyImage-analysen er vi netop i år (2023) kåret som nr. 1 i "Gode til e-commerce" og "Gode til at skabe resultater".