Medlemskaber

Aktive medlemskaber

Hesehus er medlem af flere stærke organisationer inden for e-handel, IT og marketing

Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) er e-handelsbranchens interesseorganisation og har mere end 600 medlemsvirksomheder. FDIH er et stærkt netværk, der arrangerer inspirerende konferencer og står bag bl.a. den årlige uddeling af E-handelsprisen.

Læs mere

DI Handel er Dansk Industris branchefællesskab for handelsvirksomheder med mere end 1500 medlemmer. DI Handel afholder løbende gennem året uddannelser, netværksgrupper og forskellige arrangementer med digitalt e-handelsfokus , der inspirerer og klæder deres medlemmer godt på til fremtiden.

Læs mere

IT-Branchen er med næsten 500 medlemmer den største uafhængige repræsentant for IT-branchen i Danmark. Ud over et stærkt netværk, fordelagtige leverandøraftaler og juridisk rådgivning skaber IT-Branchen væsentlige politiske resultater fra hovedsædet i Børsbygningen i København.

Læs mere

Foreningen Technology Denmark har til formål at tiltrække, udvikle og fastholde talenter i IT- og teknologivirksomheder i Odense og på Fyn. Deres ambitioner er høje, og foreningen har bl.a. et mål om at skabe 500 digitale arbejdspladser i 2017.

Læs mere

Brand Base er et landsdækkende netværk af erhvervsfolk, forskere og andre med passion for brands og branding. Netværket har til formål at skabe nye perspektiver, viden og værktøjer indenfor marketing og branding gennem forskellige udviklingsprojekter og arrangementer.

Læs mere

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips ​​​​​​​og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox​​​​​​​