Medlemskaber

Aktive medlemskaber

Hesehus er medlem af flere stærke organisationer inden for e-handel, IT og marketing

Dansk Erhverv Digital Handel​​​​​​​

Dansk Erhverv Digital Handel (DEDH) er en del af erhvervsorganisationen og arbejdsgiverforeningen Dansk Erhverv, der repræsenterer mere end 16.000 medlemsvirksomheder. DEDH varetager den danske e-handelsbranches interesser og er et stærkt netværk, der arrangerer inspirerende konferencer og står bag bl.a. den årlige uddeling af E-handelsprisen.

Læs mere

DI Handel er Dansk Industris branchefællesskab for handelsvirksomheder med mere end 1500 medlemmer. DI Handel afholder løbende gennem året uddannelser, netværksgrupper og forskellige arrangementer med digitalt e-handelsfokus , der inspirerer og klæder deres medlemmer godt på til fremtiden.

Læs mere

Fynsk Erhverv har i mere end 150 år arbejdet for at skabe de bedste rammer for at udvikle og drive virksomhed på Fyn. Fynsk Erhverv er 100% finansieret af fynske virksomheder og er erhvervslivets stærkeste, uafhængige platform for fælles fynske interesser.

Læs mere

Foreningen Technology Denmark har til formål at tiltrække, udvikle og fastholde talenter i IT- og teknologivirksomheder i Odense og på Fyn. Deres ambitioner er høje, og foreningen har bl.a. et mål om at skabe 500 digitale arbejdspladser i 2017.

Læs mere

Brand Base er et landsdækkende netværk af erhvervsfolk, forskere og andre med passion for brands og branding. Netværket har til formål at skabe nye perspektiver, viden og værktøjer indenfor marketing og branding gennem forskellige udviklingsprojekter og arrangementer.

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.