Hesehus i Aarhus

Vores afdeling i Aarhus gør at vi kan være endnu tættere på vores kunder vest for Lillebælt. Med et ultrakompetent team, spreder vi Hesehus-ånden i smilets by og optimerer mulighederne for at dele ud af vores erfaring med at skabe fremtidens e-handel.

Kom helt tæt på Hesehus i Aarhus

Kom med indenfor. Se vores fine kontorer på Åboulevarden 37 og mød vores kollegaer. Lær om vores tilgang til rekruttering, kultur og personlig udvikling.

Vi starter med en rundvisning

Lad Digital Designer, Mathias tage dig en tur rundt på vores kontor i Aarhus og få et eksklusivt kig indenfor. Det bimler og bamler - både med topmoderne kode, lækker mad og best-in-class socialt samvær.

Velkommen til Hesehus I Aarhus - Rundtur på kontoret
Hesehus i Aarhus - Mød Hesehusianerne i Aarhus

Mød Hesehusianerne i Aarhus

Hør mere om vores personlige onboarding-forløb, rodfæstede kultur og mulighederne for professionel udvikling hos Hesehus. Udviklerene, Alex, Anders og Chris fortæller om deres oplevelse med at starte og arbejde i Hesehus.

Lyder Hesehus som noget for dig? Kom med på vores ambitiøse vækstrejse

Find dit drømmejob inden for forretningsudvikling, UX Design eller softwareudvikling i både backend, frontend og cloud-regi under 'Ledige stillinger'.

Vil du vide mere?

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål

Kontakt Michelle Andreassen, IT Recruiter hos Hesehus

Michelle Winther Andreassen
IT Recruiter

40 97 42 32

Kontakt Christian Holbech

Christian Holbech
Business Development Manager

93 83 49 11

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

Danmarks største e-handelskonference er lige rundt om hjørnet. Få indsigt i de nyeste trends og tendenser indenfor e-handel, og få samtidig indblik i både lokale og internationale succeshistorier.
Svar på fem spørgsmål og få vores e-handelseksperters vurdering af jeres muligheder med e-handel.
Vil du være bedre til at arbejde med AI indenfor e-handel? Hvilke fordele får du ud af at bruge det? Og hvordan kommer du i gang med at bruge AI lige nu? Det rejser mange spørgsmål – men du kan heldigvis få svar på dem lige her.