Hesehus i Aarhus

Vores afdeling i Aarhus gør at vi kan være endnu tættere på vores kunder vest for Lillebælt. Med et ultrakompetent team, spreder vi Hesehus-ånden i smilets by og optimerer mulighederne for at dele ud af vores erfaring med at skabe fremtidens e-handel.

Kom helt tæt på Hesehus i Aarhus

Kom med indenfor. Se vores fine kontorer på Åboulevarden 37 og mød vores kollegaer. Lær om vores tilgang til rekruttering, kultur og personlig udvikling.

Vi starter med en rundvisning

Lad Digital Designer, Mathias tage dig en tur rundt på vores kontor i Aarhus og få et eksklusivt kig indenfor. Det bimler og bamler - både med topmoderne kode, lækker mad og best-in-class socialt samvær.

Velkommen til Hesehus I Aarhus - Rundtur på kontoret
Hesehus i Aarhus - Mød Hesehusianerne i Aarhus

Mød Hesehusianerne i Aarhus

Hør mere om vores personlige onboarding-forløb, rodfæstede kultur og mulighederne for professionel udvikling hos Hesehus. Udviklerene, Alex, Anders og Chris fortæller om deres oplevelse med at starte og arbejde i Hesehus.

Lyder Hesehus som noget for dig? Kom med på vores ambitiøse vækstrejse

Find dit drømmejob inden for forretningsudvikling, UX Design eller softwareudvikling i både backend, frontend og cloud-regi under 'Ledige stillinger'.

Vil du vide mere?

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål

Kontakt Michelle Andreassen, IT Recruiter hos Hesehus

Michelle Winther Andreassen
Office Manager Aarhus & IT Recruiter

40 97 42 32

Kontakt Ditte Arentoft, Head of Business Development hos Hesehus

Ditte Tvede Arentoft
Head of Business Development

20 47 24 44

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

Blandt onlineforbrugere mener 38 %, at det er vigtigt at handle bæredygtigt. De mener dog også, at virksomheder mangler gennemsigtighed i kommunikationen omkring deres bæredygtige initiativer. For virksomhederne kræver dette store mængder af kompleks data fra mange forskellige kilder.
Brugen af PIM-systemer ændrer sig. Det er ikke længere bare et system til at opbevare data. Det er system, der kan langt mere. Det har nemlig et enormt potentiale både til at skabe intern struktur, men også til at skabe kortere time-to-market og øget salg.
Vi er pavestolte. Den årlige MyImage Bureau rapport er netop udkommet. Og vi stryger helt til tops igen i år – først og fremmest på e-handel, men også i en ny kategori.