Header image

Head of Development Team


Har du altid været fascineret af retail og e-commerce? Er du god til at motivere og spille andre gode? Hesehus søger lige nu den næste passioneret leder til rollen som Head of Development Team, som drømmer om at være bindeled mellem forretning og IT.  

Hvad tilbyder vi?

Hesehus er landets førende e-handelshus, som hver dag arbejder med nogle af landets mest spændende og ambitiøse kunder såvel inden for B2B- som B2C-branchen. Vi udvikler avancerede e-commerce løsninger for kunder som Matas, Davidsen, BabySam, Fristads og mange andre. Løsninger der er udviklet på markedets mest komplette, integrerede og egenudviklede platform, Bizzkit.

Som Head of Development Team, får du personaleansvar for et team af engagerede og fagligt højt kvalificerede medarbejdere bestående af frontend- og backendudviklere, arkitekter, samt projektledere. Herudover får du ansvaret for nogle af vores store ambitiøse kunder, hvor du vil fungere som bindeled mellem kundens forretning og udviklingsteamet. Du skal forvente et internationalt team af medarbejdere, hvorfor størstedelen af alle møder i teamet vil være på engelsk.  

Vi tilbyder en udfordrende og varieret hverdag, hvor dit kommercielle flair og passion for medarbejderpleje bliver sat i spil. Dit primære mål som Head of, er at sikre, at der er en god balance på den tredobbelte bundlinje, som består af motiverede medarbejdere, sund økonomi og tilfredse kunder. 

Du vil referere til Head of Delivery, Martin Gundertofte, og vil indgå i vores ledergruppe. Du vil have din daglige gang på vores hovedkontor på Englandsgade 24 i Odense C. 

Du vil opleve os som en arbejdsplads, hvor du altid har mulighed for at komme med innovative tiltag og gode ideer. Vores kultur bærer præg af et stærkt socialt og fagligt sammenhold, positiv atmosfære og stort fokus på god ledelse. Få et direkte indblik i vores kultur og arbejdsmiljø ved at følge Hesehus på Instagram. 

Dine primære arbejdsopgaver: 

 • Arbejde tæt sammen med den salgsansvarlige om at levere proaktiv strategisk og forretningsmæssig sparring til kunderne.  
 • Omsætte strategi til handling ved at udarbejde og følge op på vores Must Win Battles. 
 • Personaleledelse, herunder afholdelse af MUS og lønsamtaler. 
 • Sikre god økonomi og glade kunder bl.a. ved ugentlige/månedlige opfølgninger.   
 • Løbende opfølgning på estimering og realiserede timepriser, kvaliteten i og tilbageløb på løsninger. 
 • Sikre at der er et fornuftigt flow i opgaver på driftskunder. 
 • Sørge for, at vi leverer løsninger til kunderne, der lever op til deres forventninger og mere til.     

Hvem er du? 

 Vi forventer, at du kan nikke genkendende til nedenstående: 

 • Relevant videregående uddannelse, gerne på kandidatniveau.  
 • Solid forretningsmæssig- og økonomisk sans.  
 • Har et par års erfaring i personaleledelse og i at drive store (digitale) projekter. 
 • Vant til at arbejde med ambitiøse kunder og løfte dem til nye højder.  
 • Flydende på dansk og engelsk både i skrift og tale.  

Du er foran på point, hvis du har erfaring fra e-commerce- og/eller retail-branchen.  

Som person er du omstillingsparat og trives med en stor daglig kontaktflade. Du har mange gode ideer og er løsningsorienteret i måden du tilgår opgaver, og kan formidle komplekse sammenhænge. Din struktureret tilgang gør dig i stand til at holde overblikket og arbejde med mange parallelle deadlines. Du har nemt ved at sætte dig ind i kundens forretning og deres udfordringer. Sidst, men ikke mindst, er du drevet af at spille andre gode og har hele tiden fokus på at hæve overliggeren.   

Hesehus add-ons:

 • Stor indflydelse på egen karriere med bl.a. MUS 2 gange årligt.
 • Skræddersyede udviklingsplaner fremfor prædefinerede karriereveje.
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider. 
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
 • Gratis sundhedsforsikring - der også dækker dine børn til de er 24 år.
 • Morgenmad og frokostordning. 
 • Flotte lokaler centralt beliggende på havnen i Odense (tæt på Odense Banegård) og med firmabetalt parkering.
 • Gode rabataftaler bl.a.gennem LogBuy.
Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi indkalder til samtaler løbende. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR Partner, Christina Hupfeldt på chu@hesehus.dk eller tlf. 24 65 06 46. 

Søg stillingen
 

 

Hesehus A/S er en softwarevirksomhed i kontinuerlig vækst med +200 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense og tæt på banegården i Aarhus. Vi er Danmarks førende e-handelshus og udvikler ambitiøse e-handelsløsninger til store danske brands som Matas, BabySam og Davidsen. Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform, Bizzkit, som er målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, er fire gange kåret til gazellevirksomhed senest i 2019, har opnået 15 topplaceringer ved E-handelsprisen og fik igen i 2016 en placering som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®.