24. januar 2023

Innovativ grøn shoppingoplevelse

Fristads skulle introducere en ny bæredygtig kollektion, men de ønskede samtidigt, at selve shoppingoplevelsen skulle være grønnere. Derfor tilføjede de Green Calculator til deres Bizzkit-platform.

Minimerer det miljømæssige fodaftryk

Fristads er den første virksomhed i verden, der måler arbejdstøjs miljøpåvirkning. Der er blevet indført justeringer i deres supply chain for at minimere det miljømæssige fodaftryk samt lanceret en ny bæredygtig kollektion. Den innovative Green Calculator blev tilføjet for at vise kunden, hvor meget vand og CO2 der kan spares ved at vælge et produkt fra Fristads Green Collection.

Gør det grønne valg til en del af shoppingoplevelsen

Fristads ønskede at gøre det grønne valg til en nem og mere central del af kundernes shoppingoplevelse. De lancerede Green Calculator for at vise, hvordan kunder nemt kan træffe det bæredygtige valg, når de surfer på webshoppen og skal vælge nyt arbejdstøj.

Green Calculator måler følgende:​​​​​​​

Beskriver forskellige drivhusgassers evne til at holde på varmen i atmosfæren over tid målt i forhold til kuldioxid. For at sammenligne forskellige gassers indvirkning på den globale opvarmning omregnes værdierne til kuldioxidækvivalenter.

En måling af vandforbrugets potentielle miljøpåvirkning. Der tages højde for vands relative tilgængelighed i et bestemt geografisk område.

Hvordan fungerer den?

Green Calculator lader kunden vælge mellem forskellige brancher og produktkategorier fra Green Collection. Kunden kan derefter vælge antallet af medarbejdere, og kalkulatoren vil hurtigt udregne, hvor meget kunden kan reducere sit miljøaftryk. Der vises desuden en oversigt over Green Collection-tøjets miljøpåvirkning sammenlignet med et lignende konventionelt produkt.

Prøv Fristads Green Calculator

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

Det er blevet tid til fremgang. Derfor slår vi dørene op til en konferencedag tirsdag den 28. maj, hvor vi skal nærstudere, hvad der skaber succeser online.
Svenske Bokus vil have et sortiment på mere end 20 millioner bøger online, derfor har de valgt danskudviklede Bizzkit PIM.
Juliana Drivhuse har netop lanceret et nyt drivhus-univers, der skal tage dem til det næste niveau online.