WHITE PAPER

Forbrugerne vil gerne

shoppe bæredygtigt online

- men det er svært!

NORDISK ANALYSE AF E-HANDEL

OG BÆREDYGTIGHED

Vi har alle et ansvar.

Er du klar?

Bæredygtighed betyder, at vi forbruger af jordens ressourcer på en måde, så vi sikrer menneskenes nuværende behov, uden at forringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov.


Netop bæredygtighed er gået fra at være noget for de få, til i de senere år at få tag i en langt større andel af befolkningen på tværs af alder, køn og geografi. Emnet er i mange lande også kommet på den politiske agenda, ligesom bæredygtighed er et højt prioriteret fokusområde hos mange produktionsvirksomheder.


Men hvad med selve webshoppen? Har e-handlerne også et ansvar og hvordan kan de i givet fald bidrage til, at der handles mere bæredygtigt online?

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

E-handel blev total forandret, da det blev headless. Nu er vi klar til at løfte sløret for, hvordan vores nye Bizzkit CMS kommer til at revolutionere måden, du arbejder med e-handel på.
Er I klar til Black Friday? Tilbudsfesten ændrer sig i disse år. Vi har kigget dybt i tallene og erfaringerne fra vores e-commerce eksperter.
De øverste resultater skaber mest trafik og flest konverteringer. Sådan er det på Google. Og sådan er det i søgeresultaterne og på PLP’erne (produktlistesider) i jeres webshop.