11. maj 2023

New bizz har fået ny mand i front

Christian Holbech er med over 20-års erfaring i faget klar til at tage hånd om Hesehus' kundebase i Danmark

Mød Christian Holbech

Vi er glade for at kunne sige velkommen til Christian Holbech som vores nye Business Development Manager. I rollen som Business Development Manager er Christian en vigtig del af vores salgsteam, hvor han bl.a. vil have ansvaret for udviklingen af kundebasen for Hesehus i Danmark.


Christian kommer senest fra en stilling som Client Director i det globale platformbureau FFW. Han har over 20 års erfaring med digital forretningsudvikling og vil have sin daglige gang i Hesehus' afdeling i Aarhus når han ikke er på farten.


Du kan kontakte Christian på:

Mail: chgr@hesehus.dk
Tlf. +45 93 83 49 11

Christian Hornbech, Business Development Manager, Hesehus

"Jeg ser frem til bidrage til Hesehus’ vækstrejse – og med ambitiøse kunder, en state-of-the-art platform og inspirerende og kompetente kolleger skal det nok blive en fest."

Christian Holbech, Business Development Manager hos Hesehus

Vil du også med på vores ambitiøse vækstrejse?

Find dit drømmejob inden for bl.a. forretningsudvikling, UX Design eller softwareudvikling i både backend, frontend og cloud-regi under 'Ledige stillinger'.

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

Webinar om Search. Kunder der søger er mere tilbøjelige til at købe. Tre gange så tilbøjelige til at købe som kunder, der bare klikker rundt i jeres butik. Derfor skal søgemaskinen fungere optimalt, så I ikke mister kunder med et stort potentiale.
Omnichannel er et stort og komplekst set-up. Det betyder, at det er let at overse vigtige detaljer og begå fejl, der kan have store omkostninger.
Omnichannel er den ultimative kundeservice. Det gør det nemmere for kunderne at handle med deres foretrukne brands på lige præcis den måde, der passer dem.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.