11. maj 2023

New bizz har fået ny mand i front

Christian Holbech er med over 20-års erfaring i faget klar til at tage hånd om Hesehus' kundebase i Danmark

Mød Christian Holbech

Vi er glade for at kunne sige velkommen til Christian Holbech som vores nye Business Development Manager. I rollen som Business Development Manager er Christian en vigtig del af vores salgsteam, hvor han bl.a. vil have ansvaret for udviklingen af kundebasen for Hesehus i Danmark.


Christian kommer senest fra en stilling som Client Director i det globale platformbureau FFW. Han har over 20 års erfaring med digital forretningsudvikling og vil have sin daglige gang i Hesehus' afdeling i Aarhus når han ikke er på farten.


Du kan kontakte Christian på:

Mail: chgr@hesehus.dk
Tlf. +45 93 83 49 11

Christian Hornbech, Business Development Manager, Hesehus

"Jeg ser frem til bidrage til Hesehus’ vækstrejse – og med ambitiøse kunder, en state-of-the-art platform og inspirerende og kompetente kolleger skal det nok blive en fest."

Christian Holbech, Business Development Manager hos Hesehus

Vil du også med på vores ambitiøse vækstrejse?

Find dit drømmejob inden for bl.a. forretningsudvikling, UX Design eller softwareudvikling i både backend, frontend og cloud-regi under 'Ledige stillinger'.

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

Det er blevet tid til fremgang. Derfor slår vi dørene op til en konferencedag tirsdag den 28. maj, hvor vi skal nærstudere, hvad der skaber succeser online.
Svenske Bokus vil have et sortiment på mere end 20 millioner bøger online, derfor har de valgt danskudviklede Bizzkit PIM.
Juliana Drivhuse har netop lanceret et nyt drivhus-univers, der skal tage dem til det næste niveau online.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.