11. maj 2023

New bizz har fået ny mand i front

Christian Holbech er med over 20-års erfaring i faget klar til at tage hånd om Hesehus' kundebase i Danmark

Mød Christian Holbech

Vi er glade for at kunne sige velkommen til Christian Holbech som vores nye Business Development Manager. I rollen som Business Development Manager er Christian en vigtig del af vores salgsteam, hvor han bl.a. vil have ansvaret for udviklingen af kundebasen for Hesehus i Danmark.


Christian kommer senest fra en stilling som Client Director i det globale platformbureau FFW. Han har over 20 års erfaring med digital forretningsudvikling og vil have sin daglige gang i Hesehus' afdeling i Aarhus når han ikke er på farten.


Du kan kontakte Christian på:

Mail: chgr@hesehus.dk
Tlf. +45 93 83 49 11

Christian Hornbech, Business Development Manager, Hesehus

"Jeg ser frem til bidrage til Hesehus’ vækstrejse – og med ambitiøse kunder, en state-of-the-art platform og inspirerende og kompetente kolleger skal det nok blive en fest."

Christian Holbech, Business Development Manager hos Hesehus

Vil du også med på vores ambitiøse vækstrejse?

Find dit drømmejob inden for bl.a. forretningsudvikling, UX Design eller softwareudvikling i både backend, frontend og cloud-regi under 'Ledige stillinger'.

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

Det er ikke nemt for tiden. Vi vil gerne være med til at gøre det hele lidt lettere. Derfor har vi skrevet seks konkrete tips, der hjælper jer med løsninger og inspiration til modgangstider.
Bæredygtighed er blevet et af de allervigtigstige indsatsområder. Særligt i byggebranchen, hvor der hele tiden kommer nye lovkrav. Det har været en af Davidsen Tømmerhandels udfordringer det seneste år.
Får I det optimale ud af jeres PIM eller har I ikke et endnu? Download vores whitepaper og få opskriften på succes med jeres produktdata.