1. februar 2023

Ny PIM-opdatering sikrer nemmere redigering og større effektivitet

Vi optimerer hele tiden vores PIM-system, så det imødegår de udfordringer vores kunder oplever. Vi arbejder tæt sammen med dem om at skabe lige netop de funktioner, de har allermest brug for lige nu. Lige nu ønsker de at højne den daglige effektivitet i systemet og skabe bedre overblik over produktdata. Det har ført til to nye features, der gør hverdagen enklere for deres produkt- og e-handelsteams: Mass Edit og Job Overview.

Mass Edit – en ny måde at redigere produktdata

Kernen i et PIM-system er produktdata. Det skal derfor være så let at håndtere som muligt - uanset om du skal redigere 1 eller 100.000 produkter. Derfor har vi introduceret en række forskellige redigeringsværktøjer alt efter mængden og kompleksiteten af data, der skal redigeres. Vi har tidligere arbejdet på disse tre niveauer:

  • På produktniveau. Du kan rette ét enkelt produkt, på hver enkelt attribut.
  • På bulkniveau. Hvis du har flere end et produkt, der alle skal have ændret de samme værdier på én gang, kan du gøre det med en af mulighederne i bulk operations.
  • På overordnet niveau med eksport til .csv. Her kan du håndtere meget store datasæt og anvende f.eks. Excel til at redigere dine datasæt.

Nu har vi tilføjet en fjerde mulighed, da vores kunder efterspurgte en mulighed for også at kunne redigere forskellige produktdata på en større gruppe af produkter. De havde brug for et alternativ til bulk operations og eksport til .csv. Det løser vi med Mass Edit. Det kan bruges, når du gennemgår en kategoriside og skal opdatere produktdata på f.eks. boremaskiner. Nogen skal have tilføjet oplysninger om batterikapacitet, andre skal have opdateret deres farve og brand. Det kunne man ikke gøre på én gang i de tidligere redigeringsflows. Der var du i højere grad tvungent til at opdatere en værdi ad gangen. Du kunne opdatere farven på alle de boremaskiner, der var grønne på én gang, men du skulle starte et nyt flow for at opdatere farven på dem, der var orange. Nu kan du opdatere med forskellige værdier på tværs af en produktgruppe.

Med Mass Edit funktionen har vi gjort det langt nemmere at opdatere en større gruppe af produkter, der skal have ændret forskellige værdier, så du i samme flow kan opdatere både grønne og orange boremaskiner. Det er det ideelle værktøj, når en produktkategori, skal gås efter i sømmene.

PIM opdatering

Job overview - sikrer samarbejdet i PIM

Vores PIM understøtter meget komplekse datasæt og store datamængder. Det bliver kun mere kompliceret, når flere brugere anvender systemet på én gang. Det kan hurtigt blive svært at holde overblikket. Derfor introducerede vi, vores Job Overview. Det sikrer et samlet overblik over aktiviteten i systemet. Du kan derfor se, hvor langt dine og dine kollegaers forskellige jobs er i systemet. Du kan også se, hvis et job ikke blev gennemført korrekt og forsøge igen. Job Overviewet opbevarer desuden eksporterede filer, sådan at du ikke skal eksportere det samme datasæt flere gange, men kan finde den gemte fil fra sidst du eksporterede.

Job Overviewet er altså en brugervenlighedsopdatering, der gør det enklere både at arbejde og samarbejde i PIM-systemet, fordi I har et langt bedre fælles overblik. Det skaber i sidste ende en grobund for mere og bedre data i jeres PIM, der også kommer jeres kunder til gode.

PIM MASS EDIT

Klar til PIM First

Vores opdateringer handler om at adressere en PIM first tankegang. Der er ved at ske et skifte i markedet, hvor PIM i højere og højere grad bliver et centralt værktøj for flere forskellige roller i virksomheden. Systemet skal derfor i langt højere grad være tunet til samarbejde og være så effektivt som overhovedet muligt. Vi bliver ved med at opdatere Bizzkit PIM i netop denne retning, så systemet bliver så godt et fundament for jeres forretning som overhovedet muligt.

Læs meget mere om PIM First Approach her.

Vil du læse mere om vores PIM? Så kan du gøre det lige her.

Et PIM-system er ikke bare et PIM-system​​​​​​​

Der er altså en række grunde til at overveje at få et PIM-system. Ikke alle PIM-systemer kan levere lige godt på alle parametre, derfor skal I vælge et state-of-the-art system, der lever op til alle fordelene. Det gør Hesehus' Bizzkit PIM. Du kan læse meget mere om vores system lige her. Ellers er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om jeres PIM-behov.

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

Det er blevet tid til fremgang. Derfor slår vi dørene op til en konferencedag tirsdag den 28. maj, hvor vi skal nærstudere, hvad der skaber succeser online.
Svenske Bokus vil have et sortiment på mere end 20 millioner bøger online, derfor har de valgt danskudviklede Bizzkit PIM.
Juliana Drivhuse har netop lanceret et nyt drivhus-univers, der skal tage dem til det næste niveau online.