22. marts 2018


25% omsætningsvækst og overskuddet mere end fordoblet

Et af Danmarks førende e-handelshuse, Hesehus A/S, er klar med regnskabet for 2017. Omsætningen vokser 25%, og overskuddet før skat stiger kraftigt fra 3,2 mio. i 2016 til 8,6 mio. i 2017. Samtidig nærmer Hesehus sig nu 100 medarbejdere.

Pressemeddelelse

Hesehus, der designer, udvikler og implementerer ambitiøse B2B- og B2C-webshops, blev stiftet i 2002 med syv medarbejdere og er siden vokset til et af landets største udviklingshuse inden for e-handelsløsninger med i dag 85 ansatte og yderligere ansættelser på vej.  

Ifølge årsregnskabet er der tale om et meget tilfredsstillende resultat, og CEO hos Hesehus, Lars Hedal, udtrykker også stor glæde:   

Det er et udtryk for et fantastisk teamwork, hvor vi med succes har videreudviklet vores eksisterende kunders løsninger og samtidig har fået nye spændende kunder. Der er ingen tvivl om, at e-handel i dag er blevet et helt centralt ben i de fleste virksomheders strategi og nu er en afgørende del af deres forretning, og det mærker vi tydeligt både i størrelsen og typen af projekter” siger Lars Hedal.

Forventer fortsat vækst – ansætter i Sverige

Lars Hedal fortsætter:

At 2017 bliver vores næstbedste år nogensinde er også en kombination af langsigtede organisationsændringer, løbende optimering af vores processer og fokus på kontrolleret vækst. Og så ville intet af det være muligt uden vores helt unikke team af medarbejdere, der hver dag møder ind og yder deres bedste for vores kunder, og som altid holder sig opdateret og er med helt fremme, når det kommer til digital forretningsforståelse, de nyeste teknologivalg og webdesign”.   

Hesehus følger en ambitiøs strategi frem mod 2020. E-commerce-platformen Bizzkit har opnået en førende position på det danske marked både inden for B2C og B2B med kunder som Matas, Wupti, Babysam og Micro Matic, og i 2018 lanceres en partnerkanal, der skal brede standardsoftwaren yderligere ud internationalt. I foråret 2018 ansættes den første medarbejder på det svenske marked.

Læs mere om Hesehus' årsregnskab:

For kommentarer kontakt Lars Hedal, CEO hos Hesehus, på tlf.: 40 25 50 83 eller på mail hedal@hesehus.dk

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

84 danske apoteker fordelt over hele landet er gået sammen om at sætte en helt ny standard for e-handel med receptpligtige lægemidler og håndkøbsmedicin, hvilket har resulteret i den ambitiøse wenshopløsning dinApoteker.dk.
Den 25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning (General Data Protection Regulation) i kraft. Det nye regulativ lægger stor vægt på dokumentation, og konsekvensen ved ikke at have styr på sine data kan være bøder på op til 4% af jeres årlige omsætning. Vi hjælper jer med at blive klar.
Big data er længe blevet brugt til at målrette indsatsen mod potentielle forbrugere og dermed skabe salg på den korte bane, men jeres data kan meget mere end det. Ved at bruge data til at tilrettelægge forbrugerrejsen for den enkelte kunde i webshoppen, skaber det ekstra værdi for dem.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox