5. april 2018

Hesehus indgår samarbejde med to landsdækkende brands

Vi kan stolt præsentere to nye kunder hos Hesehus; en stor dansk detailkæde og Danmarks førende leverandør af kvalitetsvin. Vi glæder os til et stærkt samarbejde med begge kunder.

Den store danske detailkæde Harald Nyborg har netop indgået aftale med Hesehus om et nyt, spændende projekt. Harald Nyborg blev grundlagt i 1904 og har i dag hovedsæde i Højme i det sydvestlige Odense. Kæden består af 33 butikker i Danmark, 13 butikker i Sverige og driver en af Danmarks største forbrugerwebshops med en trecifret millionomsætning. Vi ser frem til et stærkt og givende samarbejde i den kommende tid.

Harald Nyborg

Danmarks førende leverandør af kvalitetsvin H.J. Hansen Vin har valgt Hesehus som leverandør på UX og design af deres nye webshop. Det var især vigtigt for H.J. Hansen Vin, at vi kunne levere en løsning, som smeltede tradition og nytænkning sammen i en brugervenlig og intuitiv webshop af højeste kvalitet.

Med mange nye features lever webshoppen op til nutidens standarder og gør kunderejsen let og bekvemmelig for H.J. Hansen Vins kunder.

I den nye løsning er der også blevet sat fokus på vinforhandlernes kompetencer, som bliver fremhævet på de enkelte produktsider. Ydermere er der blevet lagt fokus på storytelling, hvor kunderne kan lære vingårdene bedre at kende og få værdifuld information om hver enkelt vin. Webshoppen forventes at gå live i slutningen af første halvår 2018.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Et af Danmarks førende e-handelshuse, Hesehus A/S, er klar med regnskabet for 2017. Omsætningen vokser 25%, og overskuddet før skat stiger kraftigt fra 3,2 mio. i 2016 til 8,6 mio. i 2017. Samtidig nærmer Hesehus sig nu 100 medarbejdere.
84 danske apoteker fordelt over hele landet er gået sammen om at sætte en helt ny standard for e-handel med receptpligtige lægemidler og håndkøbsmedicin, hvilket har resulteret i den ambitiøse webshopløsning dinApoteker.dk.
Den 25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning (General Data Protection Regulation) i kraft. Det nye regulativ lægger stor vægt på dokumentation, og konsekvensen ved ikke at have styr på sine data kan være bøder på op til 4% af jeres årlige omsætning. Vi hjælper jer med at blive klar.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox