Insights

Insights og nyheder fra 2022

B2B-indkøbere er også mennesker. De bruger kundeplatforme privat og er vant til sømløse oplevelser i elegante online-shops. De er vant til at kunne finde alt. Let og lynhurtigt. Sådan er det ikke altid i B2B-verdenen.
Gratis download: Årets største handelsdag ændrer sig. Er du klar? Vi har kigget på enorme mængder data fra vores løsningspartnere for at forstå tendenserne fra sidste års Black Friday. Og noget er ved at ske.
Vækstrejsen fortsætter med 10 stærke profiler! Denne gang har vi fornøjelsen af at udvide holdet med syv udviklere, en Solution Architect, en DPO & Legal Assistant og en Head of Development Team. Men rejsen stopper ikke her, og vi fordobler derfor vores kontor på Sverigesgade 6 i Odense, hvor vi indtager endnu en etage.
Efter 10 års samarbejde og en skalerbar e-handelsløsning til internationalt salg som resultat, kan Hesehus og verdens største leverandør inden for salg af frimærker, Nordfrim, nu fejre 10-års jubilæum. Og det gode samarbejde fortsætter.
Vi kickstarter 2022 med stil og byder 10 passionerede hesehusianere velkommen. Med flere stærke profiler inden for både projektledelse, softwareudvikling og design fortsætter vi på bedste vis vækstrejsen og arbejdet for at hjælpe vores kunder og deres e-handelsambitioner til helt nye højder.

Læs nyheder og insights fra 2021

Læs nyheder og insights fra 2020

Læs nyheder og insights fra 2019

Læs nyheder og insights fra 2018

Læs nyheder og insights fra 2017

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.