14. januar 2021

Køber dansk e-handelskomet: Altor skaber europæisk milliardgruppe af digitale virksomheder

Altor lancerer i dag QNTM Group, der fra starten bliver ny hovedaktionær i e-handelseksperterne Hesehus, som er kommet stærkt gennem coronakrisen. Sælger er 3C Groups ejet af Niels Thorborg.

Pressemeddelelse

Hesehus står bl.a. bag Matas’ webshop, der vandt hovedprisen ved E-handelsprisen 2020, og e-commerce-platform Bizzkit, der har fået stor international succes. Med det nye ejerskab vil Hesehus fortsætte den kraftige vækst i det voksende marked for ambitiøse e-handelsløsninger – virksomheden er fordoblet siden 2016 og beskæftiger i dag godt 110 medarbejdere.

CEO hos Hesehus, Lars Hedal

”Vi er meget glade for at få QNTM som ny strategisk ejer af Hesehus. Vi har været på udkig efter en partner til den videre rejse, der forstår vores branche og deler vores ambitiøse vækstambitioner. QNTM er det perfekte match, og samtidig bliver vi en del af en international gruppe af digitale virksomheder, der vil skabe mange nye muligheder”

Partnerskab med store vækstambitioner

Lars Hedal, CEO i Hesehus siden starten i 2002, fortsætter som medejer. Ny medejer er Hesehus’ COO Mette Reinholt Mortensen.

CEO for QNTM Group bliver Eivind Roald, tidligere Executive Vice President i SAS og Managing Director for Hewlett-Packard Norway. Han uddyber ambitionerne: “QNTM vil investere i unikke digitale virksomheder. Sammen med stifterne vil vi udvikle dem til globale markedsledere. Med Altor som vores ejer har vi adgang til kapital og ekspertise og vil gøre QNTM til en af de førende europæiske spillere”.

Hesehus er kendt som samarbejdspartner for en række store virksomheder med prisbelønnet succes online. Det gælder bl.a. Matas, BabySam, Fristads Kansas Group og Davidsen. Senest har Hesehus fået topplaceringer inden for ”Ledelses- og arbejdspladskultur” i IT Company Rank og i kategorien ”Gode til at skabe resultater for kunderne” i den store brancheanalyse MyImage.

Altor blev stiftet i 2003 og er en Nordens førende kapitalfonde. Den har hovedsæde i Stockholm og har investeret over 30 mia. danske kroner i mere end 60 virksomheder.

Altor lancerer QNTM Group, som bliver ny strategisk ejer af Hesehus


Nysgerrig på mere?

Kontakt CEO, Lars Hedal, på tlf.: 40 25 50 83 eller skriv til: hedal@hesehus.dk

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Hos Hesehus oplever vi fortsat, at ambitionsniveauet for og efterspørgslen på strategiske e-handelsløsninger vokser – ikke mindst hos vores svenske partnerkanal, der på blot tre måneder er gået fra tre til otte Bizzkit Solution Partners. Derfor udvider vi igen holdet af ambitiøse hesehusianere og byder fire stærke profiler velkommen.
Næste bølge af B2B e-handel handler om store konfigurerbare industriløsninger, som hidtil er blevet solgt på traditionel vis. Vækstsuccessen bcm transtech og Hesehus viser vejen med det netop indgåede samarbejde.
Danskerne satte igen i år nye rekorder for onlinesalget under Black Week og shoppede samlet set for mere end 3 mia. kr. Hos Hesehus’ kunder tikkede ordrerne ind, hvilket resulterede i en samlet omsætningsvækst på hele 70% for andet år i træk.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox