9. januar 2019

Flere hesehusianere til holdet

Hos Hesehus har vi på bedste vis skudt 2019 i gang ved at hente fire nye, kvalificerede hesehusianere til holdet. Det er derfor en fornøjelse at præsentere jer for tre frontendudviklere og en seniorudvikler.

Bálint, frontendudvikler ved Hesehus

Bálint Varga

Den 2. januar bød vi velkommen til Bálint Varga som ny frontendudvikler hos Hesehus. Bálint er 25 år og er uddannet diplomingeniør i Information and Communication Technology fra VIA University College i 2018. Bálint bliver hos Hesehus en del af det kundeteam, der arbejder på løsninger for kunder som fx Nissens, Assa Abloy og DLG.

Klaus Nielsen, frontendudvikler hos Hesehus

Klaus Nielsen

Samme dag hilste vi for første gang på Klaus Nielsen, der ligeledes startede som frontendudvikler hos Hesehus. Klaus er 29 år og har en uddannelse i Digital Media fra Syddansk Erhvervsskole fra 2014. Klaus har tidligere arbejdet hos TV2 som frontendudvikler på tv2.dk og TV2 PLAY. Hos Hesehus kommer Klaus til at arbejde på løsninger for kunder som Design Eyewear Group, Wupti og Fazer.

Niels Kristian Ravn, frontendudvikler hos Hesehus

Niels Kristian Ravn

Vi bød ligeledes velkommen til Niels Kristian Ravn som frontendudvikler hos Hesehus den 2. januar. Niels er 24 år og har en professionsbachelor i softwareudvikling fra Erhvervsakademiet SydVest fra 2017. Niels har tidligere arbejdet som softwareudvikler hos VeTech Software Solutions. Hos Hesehus bliver Niels en del af det team, som arbejder med løsninger for vores kunde Matas.

Simon Sune Nielsen, udvikler hos Hesehus

Simon Sune Nielsen

Den 2. januar tog vi også imod Simon Sune Nielsen, der startede som seniorudvikler hos Hesehus. Simon er 40 år og har en kandidat i datalogi fra Syddansk Universitet fra 2006. Tidligere har Simon arbejdet som softwareudvikler hos KMD. Hos Hesehus bliver Simon en del af det team, der laver løsninger for vores kunde Matas.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Artificial Intelligence (AI) I er i rivende udvikling og er i færd med at blive en central brik i løsningen på at afhjælpe forbrugernes bøvl og gøre kunderejsen endnu mere bekvem. Heriblandt er især voice-teknologien godt på vej til at revolutionere det danske marked med bl.a. lanceringen af den danske Google Assistent.
Flere e-handlere er allerede i fuld gang med at integrere billedgenkendelse som en del af deres forretning, der gør det muligt at rådgive og guide kunder på måder, der tidligere kun har været forbeholdt de fysiske butikker. En trend, der over den næste årrække vil revolutionere den måde, forbrugerne søger efter produkter på.
I oktober og november har vi endnu en gang budt velkommen til flere nye ansigter hos e-handelshuset Hesehus, og vi er derfor glade for at kunne præsentere jer for en projektleder, en teamleder, en SEO-specialist og en udvikler.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox