11. februar 2019

Vi præsenterer stolt

Hos Hesehus har vi på bedste vis været ramt af travlhed på rekrutteringsfronten den sidste tid. Det har resulteret i en håndfuld fastansættelser samt syv nye praktikanter og projektstuderende, som vi er meget stolte af at kunne præsentere her.

Lasse Almind Skou, projektleder hos Hesehus

Lasse Almind Skou

Den 1. februar bød vi velkommen til Lasse, der startede som projektleder hos Hesehus. Lasse er 31 år og er uddannet civilingeniør i robotteknologi fra Syddansk Universitet i 2013. Lasse har tidligere arbejdet som senior IT-konsulent hos Netcompany. Hos Hesehus kommer Lasse til at arbejde i det team, der laver løsninger for kunder som Zizzi, Stof & Stil og BabySam.

Thomas Sejr Jensen, seniorudvikler hos Hesehus

Thomas Sejr Jensen

Den 1. februar hilste vi også på Thomas Sejr Jensen for første gang, da han startede som seniorudvikler hos Hesehus. Thomas er 42 år og er uddannet datalog fra Syddansk Universitet i 2012. Thomas har tidligere arbejdet hos Energinet som datalog. Hos Hesehus bliver Thomas, ligesom Lasse, en del af det team, som arbejder med løsninger for kunder som Zizzi, Stof & Stil og BabySam.

Tina Christiansen, seniorudvikler hos Hesehus

Tina Christiansen

Samme dag tog vi også imod Tina Christiansen, der startede som seniorudvikler hos Hesehus. Tina er uddannet multimediedesigner i 2002 og datamatiker i 2005. Tidligere har Tina arbejdet som .NET-udvikler hos KMD. Hos Hesehus bliver Tina en del af det team, der bl.a. laver løsninger for vores kunder Wupti, Design Eyewear Group og Fazer.

Nadja Svensson, piccoline hos Hesehus

Nadja Svensson

Den 18. januar bød vi velkommen til Nadja Svensson som piccoline hos Hesehus. Nadja er 23 år og blev student fra Fredericia Gymnasium i 2016. Herefter har Nadja været au pair i både New York og London, inden hun igen vendte næsen mod Danmark. Nadja bliver hos Hesehus en del af administrationen og vil i sit job som piccoline tage sig af de praktiske opgaver, der gør dagligdagen lettere for alle hesehusianere.

Christian Kehlet, projektstuderende hos Hesehus

Christian Kehlet

Den 1. februar bød vi også velkommen til Christian Kehlet, der skal være projektstuderende hos Hesehus de næste par måneder. Christian er 22 år og er i gang med en bachelor i HA Business Management på Syddansk Universitet. Christian skal arbejde på sit bachelorprojekt om Digital Advisory og Customer Relationship Management, som han skriver sammen med Philip Boulund.

Philip Boulund, projektstuderende hos Hesehus

Philip Boulund

Den 1. februar tog vi således også imod Philip Boulund, der, ligesom Christian Kehlet, skal være projektstuderende hos Hesehus de næste par måneder. Philip er 23 år og læser også en bachelor i HA Business Management på Syddansk Universitet og vil sammen med Christian Kehlet skrive bachelorprojekt i samarbejde med Hesehus.

Steffen Hansen, projektstuderende hos Hesehus

Steffen Hansen

Den 1. februar bød vi også velkommen til et velkendt ansigt, da vores tidligere praktikant Steffen Hansen startede som projektstuderende hos Hesehus. Steffen er 23 år og læser til civilingeniør i Software Engineering på Syddansk Universitet. Steffen skal i løbet af de næste par måneder, sammen med sin studiekammerat Ditlev Stoltenberg Stjerne, arbejde på sit speciale, som kommer til at omhandle voiceassistenter.

Ditlev Stoltenberg Stjerne, projektstuderende hos Hesehus

Ditlev Stoltenberg Stjerne

Samme dag bød vi således også velkommen til Ditlev Stoltenberg Stjerne, der, ligesom Steffen Hansen, skal være projektstuderende hos Hesehus de næste par måneder. Ditlev er 24 år og læser til civilingeniør i Software Engineering på Syddansk Universitet. Ditlev skal sammen med Steffen skrive speciale om voiceassistenter i samarbejde med Hesehus.

Anders Kirsby Thygesen, praktikant hos Hesehus

Anders Kirsby Thygesen

Vi bød også velkommen til Anders Kirsby Thygesen den 1. februar, som også allerede er et velkendt ansigt i huset. Anders på 23 år har nemlig tidligere været ansat som studentermedhjælper men vil de næste par måneder fungere som praktikant, da han starter på et praktikforløb i forbindelse med sin uddannelse til diplomingeniør i softwareteknologi på Syddansk Universitet.

Christian Bech Agger, praktikant hos Hesehus

Christian Bech Agger

Samme dag hilste vi på Christian Bech Agger for første gang, da han også startede som praktikant hos Hesehus. Christian er 23 år og læser også til diplomingeniør i softwareteknologi på Syddansk Universitet, som han færdiggør i 2020. Christian vil, ligesom Anders Kirsby Thygesen, gennemføre sit praktikforløb hos Hesehus.

Mia Blandebjerg Thorsen, praktikant hos Hesehus

Mia Blandebjerg Thorsen

Sidst, men ikke mindst, bød vi også velkommen til Mia Blandebjerg Thorsen den 1. februar, da hun også startede som praktikant i Hesehus. Mia er 33 år og i gang med en professionsbachelor i digital konceptudvikling, som hun færdiggør senere på året. Mia vil i sin praktik hos Hesehus blive tilknyttet vores UX Design-team, hvor hun skal arbejde med den online brugeroplevelse og kunderejse.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Som led i et af Danmarks førende, digitale webbureauers langsigtede og ambitiøse strategi udvider Hesehus nu bestyrelsen med en særdeles erfaren profil inden for IT-branchen.
Hos Hesehus har vi på bedste vis skudt 2019 i gang ved at hente fire nye, kvalificerede hesehusianere til holdet. Det er derfor en fornøjelse at præsentere jer for tre frontendudviklere og en seniorudvikler.
Artificial Intelligence (AI) I er i rivende udvikling og er i færd med at blive en central brik i løsningen på at afhjælpe forbrugernes bøvl og gøre kunderejsen endnu mere bekvem. Heriblandt er især voice-teknologien godt på vej til at revolutionere det danske marked med bl.a. lanceringen af den danske Google Assistent.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox