13. august 2019

Holdet af talentfulde hesehusianere vokser

Med den største ordrebog i Hesehus’ historie er det ikke gået stille for sig på rekrutteringsfronten hen over sommeren. Det betyder, at vi i august har budt velkommen til hele otte nye hesehusianere, heriblandt en Technical Project Manager til Bizzkit og en search- og rekrutteringskonsulent, som vil have særligt fokus på at finde flere internationale talenter til Hesehus. 

Magdalena Zaremba Andersen, Search- og rekrutteringskonsulent, Hesehus

Magdalena Zaremba Andersen

Den 1. august bød vi Magdalena velkommen om bord som Hesehus’ nye search- og rekrutteringskonsulent. Magdalena er 41 år og uddannet cand.mag. i Spansk og Polsk fra Syddansk Universitet i 2008. Magdalena har tidligere arbejdet som rekrutteringskonsulent og EURES-vejleder hos Workindenmark. Som search- og rekrutteringskonsulent hos Hesehus bliver Magdalena en del af vores HR-team og får særligt ansvar for rekrutteringen af flere internationale talenter til Hesehus.

Marie-Catherine Schutz, Technical Project Manager, Hesehus

Marie-Catherine Schutz

Den 1. august bød vi ligeledes velkommen til Marie-Catherine, da hun startede som Technical Project Manager hos Hesehus. Marie-Catherine er 32 år og har en Master of Engineering med speciale i IT-systemer fra ISEN Engineering School i Frankrig fra 2009. Derudover har Marie-Catherine en Master i Business Administration fra HULT International Business School i Dubai fra 2014 og kommer fra en stilling som Project Manager hos Gemalto i Dubai. Som Technical Project Manager hos Hesehus vil Marie-Catherine styre projekter i det team, som arbejder med udviklingen af vores e-handelsplatform Bizzkit.

Mik Schønberg Andersen, SEO-specialist, Hesehus

Mik Schønberg Andersen

Den 1. august var også dagen, hvor vi bød varmt velkommen til Mik som SEO-specialist hos Hesehus. Mik er 32 år og uddannet cand.it. i E-business fra IT-Universitetet i København i 2015. Mik kommer senest fra en stilling hos Bondtofte & Co, hvor han arbejdede som digital rådgiver og SEO-specialist. Som SEO-specialist hos Hesehus bliver Mik en del af vores analyseteam, hvor han kommer til at stå i spidsen for arbejdet med vores kunders SEO. 

Thomas Guldager Schmidt, seniorudvikler, Hesehus

Thomas Guldager Schmidt

Samme dag bød vi Thomas velkommen for første gang, da han startede som seniorudvikler hos Hesehus. Thomas er 49 år og uddannet dataingeniør i 1998 fra Odense Teknikum, der i dag hører under Syddansk Universitet. Tidligere har Thomas arbejdet som udvikler hos Tunstall Health. Som seniorudvikler hos Hesehus bliver Thomas en del af det team, der laver løsninger for kunder som Damixa, Fristads Kansas og ICM.

Nedim Becirovic, frontendudvikler, Hesehus

Nedim Becirovic

Den 1. august var også dagen, hvor vi bød Nedim velkommen om bord som frontendudvikler hos Hesehus. Nedim er 33 år og er uddannet diplomingeniør i Electronics and Computer Engineering fra Det Tekniske Universitet i 2009. Tidligere har Nedim arbejdet som Web Developer hos BPUHoldings. Som frontendudvikler hos Hesehus bliver Nedim en del af det team, som arbejder med udviklingen af vores e-handelsplatform Bizzkit.

Anders Bo Rasmussen, udvikler, Hesehus

Anders Bo Rasmussen

Den 1. august bød vi Anders velkommen på holdet, da han startede som udvikler hos Hesehus. Anders er 29 år og fik i 2016 en professionsbachelor i Softwareudvikling fra Erhvervsakademiet Lillebælt, der i dag bærer navnet UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Anders kommer senest fra en stilling som Fullstack-konsulent hos Itera. Som udvikler hos Hesehus bliver Anders en del af det kundeteam, som arbejder på løsninger for kunder som Davidsens Tømmerhandel, GLS og Danoffice IT.

Nicklas Schmidt Vejlgaard, udvikler, Hesehus

Nicklas Schmidt Vejlgaard

Den 1. august hilste vi også på Nicklas for første gang, da han startede som udvikler hos Hesehus. Nicklas er 26 år og uddannet civilingeniør i Lærings- og oplevelsesteknologi fra Syddansk Universitet i 2018. Tidligere har Nicklas arbejdet som konsulent hos Netcompany. Som udvikler hos Hesehus bliver Nicklas en del af det team, som arbejder med løsninger for kunder som Aktiv Guld, Billig Arbejdstøj og Viking. 

Caroline Berntsen Knudsen, udvikler, Hesehus

Caroline Berntsen Knudsen

Sidst, men ikke mindst, bød vi den 1. august varmt velkommen til Caroline, da hun startede som udvikler hos Hesehus. Caroline er 24 år og uddannet cand.scient. i Datalogi fra Syddansk Universitet i 2019. Caroline bliver en del af det kundeteam, som laver løsninger for kunder som Stof og Stil, BabySam og DinApoteker.dk.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Personalisering er næppe klassens nye dreng, og mange e-handlere har allerede integreret personalisering som en strategisk del af deres forretning. Men nu har den teknologiske udvikling gjort det muligt for jer som e-handlere at tage personalisering til helt nye højder med 1:1 personalisering.
Internationaliseringen af Hesehus’ e-handelsplatform Bizzkit har fået en flyvende start på det svenske marked. Knap et år inde i processen tæller partnerkanalen syv svenske partnere. Hesehus tager nu næste skridt og ansætter en stærk profil inden for IT-branchen som direktør for Bizzkit.
Danmarks tredjestørste og landsdækkende kæde på det professionelle byggevaremarked, Davidsens Tømmerhandel, har valgt Hesehus til at stå bag deres nye B2B-totalløsning.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox