8. marts 2018

Nye ansigter til Danmarks førende e-handelshus

For fortsat at kunne tilbyde den bedste service og levere e-handelsløsninger af højeste kvalitet til vores kunder byder vi velkommen til nye ansigter hos Hesehus, heriblandt en CTO og en projektleder.

Martin Rud Ehmsen, CTO hos Hesehus

Martin Rud Ehmsen

Den 1. marts bød vi velkommen til Martin som CTO hos Hesehus. Martin er 37 år og har tidligere været ansat hos Mobile Industrial Robots som R&D Director. Martin har en Ph.D i Computer Science fra Syddansk Universitet fra 2010. Martin får bl.a. ansvaret for at sætte retningen for den fremtidige teknologiske udvikling, drive udviklingen af Hesehus’ arkitektur og sikre det teknologiske roadmap.

Carina Vigsø Nielsen, projektleder hos Hesehus

Carina Vigsø Nielsen

Den 1. marts bød vi også velkommen til Carina som projektleder. Carina er 28 år og uddannet Cand. IT, Kommunikation og Organisation fra Aarhus Universitet i 2014 og har siden 2015 arbejdet som Advanced IT Operations Manager hos DSB IT. Som projektleder hos Hesehus vil Carina komme til at arbejde med vores kundeteam, der leverer løsninger til bl.a. Micro Matic og Fristads Kansas Group.

Arun Vadiveal, seniorudvikler hos Hesehus

Arun Vadiveal

Samme dag kunne vi også byde velkommen til Arun på 33 år, der startede som seniorudvikler. Arun er uddannet datalog fra Syddansk Universitet i 2012 og har tidligere arbejdet som udvikler hos Interacoustics. Hos Hesehus vil Arun blive en del af kundeteamet, der arbejder på løsninger for bl.a. Plandent, Nissens og DLG.

Tobias Brodersen, udvikler hos Hesehus

Tobias Brodersen

Den 1. marts var også dagen, hvor vi bød Tobias velkommen tilbage som udvikler. Tobias er 24 år og var i efteråret i praktik hos os, hvorefter han i januar blev færdiguddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet Lillebælt. Tobias vil blive en del af teamet, der arbejder med kunder som bl.a. BabySam og Matas.

Jens Christian Møller Sørensen, specialestuderende hos Hesehus

Jens Christian Møller Sørensen

Den 1. februar bød vi velkommen til Jens Christian på 24 år, som skal skrive sit speciale hos Hesehus frem til sommer 2018. Jens Christian læser Cand. Merc i strategi og organisation ved Syddansk Universitet.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

84 danske apoteker fordelt over hele landet er gået sammen om at sætte en helt ny standard for e-handel med receptpligtige lægemidler og håndkøbsmedicin, hvilket har resulteret i den ambitiøse e-handelsløsning dinApoteker.dk.
Den 25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning (General Data Protection Regulation) i kraft. Det nye regulativ lægger stor vægt på dokumentation, og konsekvensen ved ikke at have styr på sine data kan være bøder på op til 4% af jeres årlige omsætning. Vi hjælper jer med at blive klar.
Hos Hesehus står 2018 på en masse spændende projekter fra både nye og eksisterende kunder. Derfor starter vi det nye år ud med at hente forstærkning og byder dermed varmt velkommen til tre nye udviklere.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox