Insights

Se alle insights og nyheder fra Hesehus

Der er mange forskellige grunde til at få et PIM-system. Vi har lavet en liste med nogle af de væsentligste grunde til at tage første skridt på PIM-rejsen. Bare et enkelt punkt på listen kan sådan set være grund nok til at få et PIM-System.
Vi optimerer hele tiden vores PIM-system, så det imødegår de udfordringer vores kunder oplever. Vi arbejder tæt sammen med dem om at skabe lige netop de funktioner, de har allermest brug for lige nu.
Fristads skulle introducere en ny bæredygtig kollektion, men de ønskede samtidigt, at selve shoppingoplevelsen skulle være grønnere. Derfor tilføjede de Green Calculator til deres Bizzkit-platform.
Blandt onlineforbrugere mener 38 %, at det er vigtigt at handle bæredygtigt. De mener dog også, at virksomheder mangler gennemsigtighed i kommunikationen omkring deres bæredygtige initiativer. For virksomhederne kræver dette store mængder af kompleks data fra mange forskellige kilder.
Brugen af PIM-systemer ændrer sig. Det er ikke længere bare et system til at opbevare data. Det er system, der kan langt mere. Det har nemlig et enormt potentiale både til at skabe intern struktur, men også til at skabe kortere time-to-market og øget salg.
Vi er pavestolte. Den årlige MyImage Bureau rapport er netop udkommet. Og vi stryger helt til tops igen i år – først og fremmest på e-handel, men også i en ny kategori.
Når det kommer til bæredygtighed og webshops går det ikke så smooth som mange andre e-handelsløsninger. Emnet bæredygtighed bliver diskuteret vidt og bredt, men hvad med selve webshoppen? Har e-handlerne også et ansvar og hvordan kan de i givet fald bidrage til, at der handles mere bæredygtigt online?
Krudtrøgen fra raketterne har lagt sig og de værste håndværkerbesøg i hovederne er overstået. Kalenderen skriver 2023 og du sidder ved skrivebordet igen. Det er tid til at samle tankerne og gøre sig klar til det næste år. Og bare rolig, vi er her for at hjælpe dig. Når du har læst disse ti trends, er du klædt overordentligt godt på til den del af fremtiden, der er 2023.

Læs nyheder og insights fra 2022

Læs nyheder og insights fra 2021

Læs nyheder og insights fra 2020

Læs nyheder og insights fra 2019

Læs nyheder og insights fra 2018